Az Unibet legújabb promóciós ajánlatai

Hírek

2021-11-10

Az Unibet a legjobb promóciós ajánlatokról ismert. Ez az egyik legfontosabb ok, amiért minden nap szívesen fogadja a fogadókat. Az Unibet promóciós ajánlatai többnyire bónuszok formájában vannak. Három fő kategóriában kínálják őket: sportfogadás, kaszinójátékok és póker.

Az Unibet legújabb promóciós ajánlatai

A promóciós ajánlatok egy része rendszerint időről időre változik, a piaci dinamikától függően. Az Unibet időnként új ajánlatokat is bevezet, amelyeket az új játékosok és a regisztrált tagok egyaránt élvezhetnek. Az alábbiakban néhány Az Unibet legújabb promóciós ajánlatai .

Ajánlói bónusz

Az ajánlói bónusz csak regisztrált játékosokra vonatkozik. A bónusz megszerzéséhez a játékosoknak minden nem regisztrált fogadóhoz utalniuk kell az online kaszinót. Jelenleg egy felhasználó akár 200 eurót is kereshet az első három ajánlásért. Ez 50 euróra oszlik az első két beutalásra és 100 euróra a harmadik beutalásra. A folyamat olyan egyszerű, mint egy egyedi link elküldése a nem regisztrált fogadóknak.

A bónusz megszerzéséhez a meghívott barátnak regisztrálnia kell a neki küldött linken keresztül. A meghívott barátnak ezenkívül pénzt kell befizetnie a létrehozott Unibet számlájára, és teljesítenie kell a meghatározott fogadási követelményeket, mielőtt az ajánlói bónuszt megkapja.

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónuszt minden újonnan regisztrált személy megkapja sportfogadás játékosok. Jelenleg az Unibet 100%-os elsőbbséget kínál befizetési bónusz akár 50 € sportfogadások, 100 € kaszinók és 200 € póker.

Az üdvözlő bónusz felhasználása olyan egyszerű, mint a játékosnak az első befizetéskor beírnia a megfelelő üdvözlő promóciós kódot. A letétet is meghatározott fizetési módokon kell befizetni.

Heti élő kaszinó bónusz

A fogadók bónuszokat is kaphatnak, ha gyakran játszanak valamelyik kaszinójátékkal. A bónusz minden héten összesen €25000, amelyet a kvalifikált játékosok között osztanak szét. A bónuszt azok kapják, akik a legtöbbet játszanak a héten.

A játékosonként kiosztott maximális heti élő kaszinó bónusz 5000 €. A bónusz összege általában havonta változhat.

Cashback ajánlatok

A játékosok pénzvisszatérítést is élvezhetnek a megtett tétek után. A pénzvisszatérítést általában azoknak a játékosoknak ajánlják fel, akik elveszítik tétjük teljes összegét. A pénzvisszatérítés összege általában az elvesztett pénzösszeg kis százaléka. A pénzvisszatérítések általában a legbarátságosabb fogadási követelményekkel rendelkeznek.

Új játék bónuszok

Az Unibet általában bónuszokat kínál a játékosoknak, amikor új kaszinójátékot vezetnek be. A bónuszok az új játékban általában korlátozottak. Általában arra szolgálnak, hogy a játékosok kipróbálhassák az új játékot, és megismerkedhessenek vele, mielőtt kockára tennék a pénzüket.

Fogadási követelmények

Az Unibet által odaítélt összes bónusz fogadási követelményekkel jár. Bármely játékos, aki a bónusz lejárta előtt nem teljesíti a fogadási követelményeket, elveszíti a kapott bónuszt és a hozzá kapcsolódó összes lehetséges nyereményt. A fogadási követelmények a sportok, a kaszinók és a pókerbónuszok esetében is eltérőek.

A fő fogadási követelmények közé tartozik, hogy egy játékosnak hányszor kell megtennünk a bónusz összegét, a fogadások minimális szorzóját, a fogadásonkénti események számát és a tét összegét. Egyes bónuszokhoz speciális követelmények is vannak, amelyeket a játékosok megtehetnek megtalálja az Unibet oldalán.

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek