Hírek

November 2, 2022

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Hollandiában indul az Unibet

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Lennart Kessels, a holland Kindred vezérigazgatója szerint hihetetlen élmény volt az Unibet.nl élő adása. Elégedett volt a csapattal, mert keményen dolgoztak a cél elérése érdekében. Kessels elmondta, hogy eljött az idő, hogy holland nyelven nyújtsák szolgáltatásaikat ügyfeleiknek, és készek újra üdvözölni őket izgalmas, új Unibet.nl weboldalukon.

A bukméker terjeszkedési folyamata az országban

A Kindred Group vezérigazgatója, Henrik Tjärnström a maga részéről elmondta, hogy várakozással tekintenek a hollandiai üzleti tevékenység elé. Az ország tekintélyes és jelentős európai piaccal rendelkezik helyi licenccel, és a cég az elmúlt tíz évben a helyi licencprogramokat népszerűsíti.

Ezért örültek, hogy a közelmúltban Hollandiában kapott engedélyük lehetővé teszi számukra, hogy aktívan támogassák a tisztességes és fenntartható szerencsejáték-ipart.

Továbbá a online sportfogadás célja a holland társadalomban betöltött szerepének elmélyítése és kiterjesztése. A fogadóirodák hosszú távú céljaik és stratégiájuk részeként szeretnének biztonságos, biztonságos és élvezetes szerencsejáték-élményt nyújtani holland ügyfeleinek.

Szponzori megállapodás az Ajaxszal

Az Unibet visszatérését követően a holland futballóriás, az Ajax több évre szóló szerződést kötött az online sportfogadási szolgáltatóval. Ebben az üzletben a bukméker csatlakozik a Ajax partnerség azonnal csoportba. 

Az Ajax és az Unibet üzleti kapcsolataik mellett a felelős szerencsejátékkal, a mentális egészséggel és a mérkőzések eredményének megelőzésével kapcsolatos projektekben fog együttműködni. A partnerség azután jött létre, hogy az Unibet júniusban engedélyt kapott arra, hogy online játékokat kínáljon Hollandiában.

Az Ajax kereskedelmi igazgatója, Menno Geelen vállalata örömét fejezte ki, amiért új partnerként üdvözölte az Unibetet, amely világszerte a felelős játék úttörőjeként ismert. Együttműködésükben ez a terület kiemelt figyelmet kap. Azzal, hogy kiváló minőségű termékeket kínál a rajongóknak, az Unibet kiemelkedik a versenytársak közül. Az Ajax együttműködési projektekkel és tartalommal segít ebben.

Az Unibet felelősségteljes szerencsejáték iránti elkötelezettsége

A holland fogadási iparágban az Unibet újat vezetett be Unibet Impact program. Ennek a programnak az a célja, hogy megvédje az etikus és felelős szerencsejáték normáit, miközben küzd a sportfogadási csalások és a korrupció ellen is. A program teljes egészében olyan kezdeményezések finanszírozására összpontosít, amelyek erőfeszítéseiket az elszámoltathatóság és a biztonság fokozására összpontosítják a játékiparban. Az Unibet három pillérre összpontosított, hogy elérje a program célkitűzéseit.

Ezek a pillérek magukban foglalják a European Football for Fejlesztési Hálózattal való kapcsolatokat, egy jótékonysági mérkőzést a Telstarral és a De Graafschappal, valamint további az amatőr sportban való részvételt. A szövetség révén az Unibet az EFDN hivatalos partnerévé vált az országban, és gondoskodni fog arról, hogy a szervezet a legkiválóbb biztonságos szerencsejáték-módszereket támogassa.

Természetesen nem mindenki örül annak, hogy az Unibet a közelmúltban megnövekedett jelenlétével az országban. Az Unibet Hollandia vezérigazgatója, Lennart Kessels azonban kifejezte cége óriási büszkeségét, különösen az Ajaxszal való együttműködésre. Az együttműködés részeként finanszírozzák az Unibet Impactot. 

Az egyedülálló Unibet Impact program a társadalmi szervezetekkel való partnerségre épül, profi és amatőr sportligákés csapatok. Az Unibet Impact célja, hogy élvezetesebbé tegye a holland szerencsejáték-társadalmat, miközben előmozdítja a biztonságosabb és felelősségteljesebb online szerencsejáték üzletet.

Amatőr sport és további láthatóság

A társaság 50 csapatot finanszíroz az amatőr sportok támogatása iránti elkötelezettsége részeként. Az Unibet pozitív márkaerősítésének részeként Hollandiában a jelentkező csapatok személyre szabott ingeket, zoknikat, rövidnadrágokat és kittáskákat kapnak. Az ország szabályozott játékpiacán az Unibet gyorsan növekszik. Korábban kellett távoznia, mert újraszabályozták a piacot, de júniusban visszatért.

Az Unibet a mentális egészséggel kapcsolatos felelősségteljes játékra szeretne koncentrálni, különösen az Ajax esetében. Megvizsgálják, hogy a következő időszakban milyen pontos formát adnak ennek, miközben levonják a tanulságokat azokból a kezdeményezésekből, amelyeket már világszerte támogattak.

A Rokonok Csoportja általában többet szeretne részt venni a nemzeti sportban. Ezzel egyidejűleg az Unibet kapcsolatokat létesített a Telstar és a Graafschap partnereivel, hogy biztosítsa kötelességei teljesítését.

Minden az Unibetről

A Kindred Group, a világ egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett online szerencsejáték-vállalata kilenc márkával a portfóliójában, és az 1997-ben alapított Unibet is.

A webhely üdvözlő bónuszt biztosít az új felhasználóknak a kezdeti befizetéskor. Ezenkívül az oldal több online fizetési vállalattal is együttműködött. Ezért az Unibet a befizetési lehetőségek széles skáláját kínálja ügyfelei számára a befizetés és a pénzfelvétel során.

Visa, MasterCard, Neteller, banki átutalás, Skrill és PayPal, néhány elérhető fizetési lehetőség. Nevezetesen a platform mintegy 35 sportágat kínál, beleértve a krikettet, a baseballt, a lóversenyt, a jégkorongot, a politikát, az UFC-t és a téli sportokat.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek