Hírek

October 31, 2023

Chet Holmgren: Lenyűgöző újonc teljesítmény izgalomba hozza a Thunder rajongókat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Bevezetés

Chet Holmgren, az Oklahoma City Thunder várva várt újonca az első három NBA-meccsén hatalmas lehetőségeket mutatott be. Bár karrierje még korai szakaszában jár, már van okuk az optimizmusra a jövőjét illetően.

Chet Holmgren: Lenyűgöző újonc teljesítmény izgalomba hozza a Thunder rajongókat

Lenyűgöző statisztika

Holmgren első három meccsén 15,3 pontot, 7,0 lepattanót és 2,3 blokkot átlagolt meccsenként. Lenyűgöző 57%-ot lőtt mezőről és 55%-ot íven túlról. Ezek a számok csak a felszínt karcolják a pályára gyakorolt ​​hatásának.

Játékelemzés

Holmgren NBA-ben debütált, 11 pontot, négy lepattanót és három gólpasszt jegyzett. Azonban úgy érezte, képes lenne jobban csinálni, és magasabb mércét állíthat fel magának.

Második meccsén Holmgren valóban megmutatta a benne rejlő lehetőségeket. 16 pontot szerzett, köztük egy döntő hárompontost az utolsó percben, és hét blokkjával beállította a Thunder újonc rekordját. Teljesítménye elismerést érdemelt mind a csapattársak, mind az ellenfelek részéről.

Harmadik meccsén Holmgren kemény meccset vívott Nikola Jokiccsal, a regnáló MVP-vel. Miközben védekezésben küzdött, a szezon legjobb támadójátékát produkálta, az első félidőben 17 pontot szerzett.

Következtetés

Chet Holmgren korai fellépései bizonyították sokoldalúságát és lehetőségeit. Ahogy folyamatosan fejlődik és tapasztalatokat gyűjt, megvan benne a lehetőség, hogy szupersztár legyen az NBA-ben. A Thunder-szurkolóknak van okuk izgulni a jövőt illetően Holmgrennel a csapatukban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek