Hírek

August 15, 2023

Csatlakozzon az N1 fogadáshoz, és élvezze az akár 15%-os személyre szabott heti készpénz-visszatérítést

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A 2021-ben elindított N1 Bet egy új sportfogadási oldal versenyképes oddsokkal és több száz piaccal. Ez a fogadóiroda Curacao licencének köszönhetően több régióból is fogad fogadókat. És hogy több fogadót vonzzon, az N1 Bet számos bónuszt és promóciót futtat, beleértve a személyre szabott heti készpénz-visszatérítési bónuszt.

Csatlakozzon az N1 fogadáshoz, és élvezze az akár 15%-os személyre szabott heti készpénz-visszatérítést

Szóval, mi ez a hűségpromóció, és miért érdemes odafigyelni rá? Ez a bónusz áttekintés feloldja a jutalmat, hogy segítsen megérteni mindent.

Mi a személyre szabott heti készpénz-visszatérítési bónusz az N1 Betnél?

Ez egy tipikus pénzvisszatérítési bónusz, amelyet máskor is kaphat sportfogadási oldalak. Az N1 Bet felajánlja, hogy visszatéríti a tényleges fogadási veszteségeinek egy részét. A cashback bónusz heti elvesztett téteinek 15%-a 100 €-ig. Ne feledje, hogy a pénzvisszatérítés az elmúlt 7 napban elvesztett fogadások százalékos visszatérítése.

Például ezen a héten 500 dollárt fogadhat valódi pénzben, és elveszíti az összeg felét. Ebben az esetben, N1 fogadás visszatéríti a bónusz összegének 15%-át, ami 37,5 € (15% x 250 €). A heti maximális bónusz összege 100 euró.

Mit kell még tudniuk a fogadóknak

Minden sportfogadási bónusz feltételek és feltételek, valamint az N1 Bet's heti bónusz nem kivétel. Azok számára, akik nem ismerik, az Általános Szerződési Feltételek csökkentik a bónuszokkal való visszaélést, és segítenek a sportfogadási oldalnak és a fogadóknak maximalizálni a jutalmat.

A 15%-os pénzvisszatérítési bónuszt csak egy számlán lehet igényelni hetente egyszer. Ahogy korábban is említettük, a bónusz az elmúlt 7 nap valódi pénzes sportfogadási veszteségeire vonatkozik, és minden hétfőn 00:00 UTC-kor kerül jóváírásra. 

A promóció további feltételei a következők:

  • A fogadóknak meg kell felelniük a 3-szoros fogadási követelménynek a nyeremény visszavonásához.
  • A fogadási követelmény csak a sportfogadásoknál teljesül.
  • A pénzvisszatérítést legalább egyszeri befizetéssel fogadók vehetik igénybe.
  • A pénzvisszatérítési bónusz 24 óra elteltével lejár, miután a fogadó igényelte.

Ez határozottan kiváló hűség-sportfogadási bónusz igényelhető. A BettingRanker szerint a pénzvisszafizetési százalék elfogadható, az N1 Bet pedig barátságos fogadási követelményeket támaszt. De ügyeljen arra, hogy 24 órán belül használja fel a bónuszt, különben elveszíti azt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek