Hírek

November 1, 2023

Isaiah Joe: Az elengedettből értékes játékossá – Tehetség, kemény munka és támogatás utazása

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Alig több mint egy éve Isaiah Joe kosárlabda-pályafutása fordulatot vett, amikor a Philadelphia 76ers lemondott róla. Ez katalizátornak bizonyult NBA-pályájához.

Isaiah Joe: Az elengedettből értékes játékossá – Tehetség, kemény munka és támogatás utazása

Főiskolai karrier és tervezet

A főiskolán végzett Joe lövőképességéről és sokoldalúságáról volt ismert. 6 láb magasan állva játszhatna labdán kívüli védőként vagy igazi szélsőként.

Korlátozott lehetőség Philadelphiában

A Sixers által draftolt Joe egy olyan csapatban találta magát, amely az azonnali bajnoki cím megszerzésére összpontosított. Ez rövidebb rotációkat és kevesebb lehetőséget jelentett a fiatal játékosoknak, mint Joe, hogy fejlődjenek. Két szezon alatt kevesebb mint 1000 percet játszott az alapszakaszban, mielőtt 2022 októberében lemondtak róla.

Csatlakozás az Oklahoma City Thunderhez

Az Oklahoma City Thunder meglátta a lehetőséget, és több évre szóló szerződést kötött Joe-val közel 6 millió dollár értékben. Gyorsan bebizonyosodott, hogy lopott a csapat számára, szerepet játszott az éjszakai felállásban, és lenyűgöző teljesítményeket hozott össze.

Kitörési szezon

Az első szezonban a Thundernél Joe 73 meccsen játszott, 9,5 pontot átlagolt és 40,9%-ot lőtt túlról. Több kiemelkedő meccse volt, köztük egy 33 pontos kiállás a Charlotte Hornets ellen.

Atyja befolyása

Joe apja, Derrick Joe jelentős szerepet játszott lövésmechanikájának kialakításában. Szoros kapcsolatban állnak egymással, Derrick minden meccs után visszajelzést és támogatást nyújt. Joe bízik apja tanácsában, és neki köszönheti lövési hatékonyságát.

Coaching támogatás

Apja mellett Joe-t Chip Engelland, a világ egyik legjobb lövészedzője támogatja. Engelland jelenléte a Thunder stábjában javította Joe mentális megközelítését a lövöldözéshez és a következetességet.

Folytatólagos siker

A jelenlegi szezonban Joe ismét bebizonyította, hogy a Thunder kulcsjátékosa. További készségeket mutatott be, többek között saját lövéseit és jobb védekezését.

Összefoglalva, Isaiah Joe útja a 76erstől, hogy a Thunder értékes játékosává váljon, tehetségének, kemény munkájának, valamint apjától és edzői stábjától kapott támogatásáról tanúskodik. Inspirációt ad azoknak a fiatal játékosoknak, akik az NBA-ben szeretnének érvényesülni.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek