Hírek

September 26, 2023

Kapja vissza első valódi pénzes befizetésének felét a Rabonánál minden héten

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A Rabona soha nem okoz csalódást, ha a sportfogadók és kaszinójátékosok bónuszairól és promócióiról van szó. A regisztrációt követően a fogadóirodák 100%-os 100 €-ig terjedő üdvözlőajánlattal jutalmazzák. Ezt követően a dolgok még kifizetődőbbek, a bukméker számos napi, heti és havi promóciót hirdet.

Kapja vissza első valódi pénzes befizetésének felét a Rabonánál minden héten

Tehát a mai bónusz áttekintésben többet megtudhat a Rabona heti újratöltési bónuszáról. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni a minimális szorzókról, az újrafutási követelményekről, a mérkőzés százalékáról és egyéb feltételekről.

Mi a heti újratöltési bónusz a Rabonánál?

A Rabona heti újratöltési bónusz promóciója egy egyszerű sportfogadó bónusz. Ebben az ajánlatban a fogadóirodák egy mérkőzésajánlattal jutalmazzák az első befizetésedért a héten. Leegyszerűsítve, ez egy heti bónusz, amelyet a játékosok hetente csak egyszer igényelhetnek.

Rabona 50%-ot ígér azoknak a lojális játékosoknak, akik a héten befizetnek mérkőzés bónusz, elérve az 500 eurót. Ez azt jelenti, hogy ha az első befizetésed a héten 100 €, akkor a sportfogadó 50 € nem kivonható bónuszt fog megjutalmazni. A teljes bónuszcsomag igénybevételéhez legalább 1000 eurót kell befizetned.

A szabályozott sportfogadási oldal azt állítja, hogy a bónusz minden héten egyszer igényelhető hétfő 00:00 és vasárnap 23:59 UTC között. Emellett az olyan országok fogadói, mint Azerbajdzsán, Grúzia és Tádzsikisztán, maximum 200 eurós heti bónuszt igényelhetnek.

A heti újratöltési bónusz feltételei

Rabona egyértelműen leírja, mit kell tennie a fogadóknak a bónusz igényléséhez vagy a kizárás elkerüléséhez. Először is, az ehhez szükséges minimális befizetés heti bónusz 20 euró. A fogadók más pénznemekben is befizethetnek, például HUF, INR, JPY, CAD, AUD és még sok más pénznemben, bár az összeg pénznemenként változik.

A fogadóirodák azt is elmondják, hogy az ügyfeleknek nyolcszor kell megtenniük a befizetést és a bónusz összegét az egyes sportfogadások esetében, amelyek szorzója legalább 2,00 lábonként. Alternatív megoldásként a bónuszt legalább 1,50-es szorzóval több fogadás esetén is feldobhatják. A Norvégiából, Finnországból, Ausztriából és Németországból származó játékosoknak legalább 6-szor kell átadniuk a bónuszt, és be kell fizetniük a kifizetési kérelmet megelőzően.

Ennek használatának egyéb feltételei sportfogadási bónusz tartalmazza:

  • A maximális tét, amely beleszámít a fogadási rátába, 50 €.
  • A kifizetések, a rendszerfogadások és a bónusztétek nem járulnak hozzá a fogadási arányhoz.
  • A játékosok által nyerhető maximális összeg az újratöltési bónusz 10-szerese.
  • A fogadóknak 30 napon belül meg kell fogadniuk a bónuszt.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek