Hírek

July 4, 2023

Kezdje heti nyerő sorozatait a Betreelnél ingyenes fogadás hétfőnként!

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A sportfogadás megbocsáthatatlan lehet, különösen azok számára, akik kis bankrollal rendelkeznek. Gyakori, hogy a hét elején nincs semmi baja, ha néhány parlay lába nem teljesített a hétvégén. Emiatt a BettingRanker mindig azon van, hogy segítsen fantasztikus heti bónuszokat találni, hogy növelje kényes bankrollját.

Kezdje heti nyerő sorozatait a Betreelnél ingyenes fogadás hétfőnként!

Ezen a héten a keresés megáll a Betreelsnél, egy 2016-os fogadási oldalon, amely az Egyesült Királyságban és Máltán rendelkezik engedéllyel. A kaszinó azt ígéri, hogy az ingyenes fogadás hétfői promóciójával fényesen indítja a hetet. Tehát, ha ez a bónusz úgy hangzik, mint amit szeretne, olvassa tovább!

Mit jelent az ingyenes fogadás hétfőn a Betreelsnél?

Ingyenes fogadás hétfőn a sportfogadási bónusz úgy tervezték, hogy a hétfő a hét kedvenc napja legyen szabályozott fogadási oldal. Ez egy befizetési bónusz, ahol legalább 50 dollárt kell befizetnie, és legalább 50 dollár fogadást kell tennie bármely sporteseményre, hogy 20 dolláros ingyenes fogadást igényeljen. Ne felejtse el használni a FBM bónuszkódot a bónusz igénylésekor.

Ez befizetési bónusz igényelhető hétfő 00:00 és 23:59 GMT között. Az ezen időtartam után megtett fogadások nem jogosultak a promócióra. 

Ingyenes fogadás hétfői feltételei

A fogadóknak egyszer ki kell játszaniuk a befizetési bónuszból származó nyereményeket, mielőtt azokat kivonható készpénzre váltanák.

Például használhatja a 20 dolláros ingyenes fogadást, hogy fogadást tegyen, és 80 dollárt nyerjen. Ha ez megtörténik, további 80 dollárt kell fogadnia, mielőtt visszavonási kérelmet nyújtana be a Betreelsnél. Ha kevés tapasztalatod van online sportfogadás, tudni fogja, hogy ez az egyik legbarátságosabb ár a környéken.

A fogadási követelményeken kívül az alábbiakban a bónusz további feltételeit találja Betreels:

  • A bónusz és az abból származó nyeremények 7 napon belül lejárnak.
  • A bónusz maximális konverziós összege 200 USD.
  • Minden regisztrált játékos legfeljebb öt ingyenes fogadási bónuszt kaphat havonta.
  • A játékosok nem igényelhetik a bónuszt, ha aktív promócióval rendelkeznek.

A barátságos feltételeknek és feltételeknek köszönhetően ez a heti bónusz az egyik legjobb, amit online igényelhet. Tehát teljesítse az 1x fogadási követelményt, és vegye ki készpénzét!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek