Hírek

November 1, 2023

Lenyűgöző teljesítmény a padon: potenciális húzás a Boston Celticsnél

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Bevezetés

A holtszezonban optimizmus övezte a Boston Celtics kispadját. A szezon kezdetével azonban kiderült, hogy a kispad nem teljesít jól, és a jövőben gondot jelenthet a csapatnak.

Lenyűgöző teljesítmény a padon: potenciális húzás a Boston Celticsnél

Lackluster előadások

A visszatérő veterán kispados játékosok, mint például Payton Pritchard és Al Horford, nem váltották be a hozzá fűzött reményeket. Pritchard, aki az előző szezonban nehezen talált perceket, több játékidőt kapott, de nem tett nagy hatást. Az első három meccsen összesen csak 2,3 pontot szerzett, és gyenge lövésszázaléka volt. Horford, aki hatodikként alkalmazkodik új szerepköréhez, szintén nehezen megy, 36,8%-os lövések mellett pályafutása mélypontját 5,3 pontot ér el.

Kiábrándító hozzájárulások

Más kispados játékosok, köztük Sam Hauser, Luke Kornet és Oshae Brissett szintén nem tudtak jelentős mértékben hozzájárulni. Hauser és Kornet együttesen mindössze 11 pontot értek el gyenge lövési százalékok miatt. Brissett, akit kulcsszerzőnek számítottak, két meccsen mindössze két pontot szerzett.

Teljes teljesítmény a padban

A Celtics kispadja összességében alulmaradt. Jelenleg ők a legrosszabbak az NBA-ben a cserepados játékosok gól- és lövésszázalékát tekintve. Bár van remény arra, hogy az olyan játékosok, mint Horford és Pritchard javulni fognak, ahogy alkalmazkodnak új szerepeikhez, a kispadnak fel kell lépnie és támogatnia kell a csapatot.

A fejlesztés szükségessége

A Celtics erős szezonkezdete ellenére a kispad továbbra is potenciálisan húzza a csapatot. A kezdőötös félelmetes, de a sikerhez szükségük lesz segítségre a kispadról. A Celtics számára kulcsfontosságú, hogy a kispadjukkal foglalkozzon a problémákkal, és megtalálja a módját a teljesítményük javításának.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, akit a BettingRanker "Data Dynamo"-jaként emlegetnek, a sportrajongó és a számok zseniális kombinációja. Alapos kutatása biztosítja, hogy a fogadók mindig egy lépéssel előrébb járjanak, így ő a platform sarokköve.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Legújabb hírek

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait
2023-11-20

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

Hírek