Hírek

November 10, 2023

Maximalizálja próbaidőszakát az FT.com teljes hozzáférésével

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Mit tartalmaz a próbaverzióm?

A próbaidőszak alatt teljes digitális hozzáféréssel fog rendelkezni az FT.com oldalhoz, mind a Standard Digital, mind a Premium Digital csomagunkból.

Maximalizálja próbaidőszakát az FT.com teljes hozzáférésével
  • A Standard Digital hozzáférést biztosít a globális hírekhez, elemzésekhez és szakértői véleményekhez.
  • A Premium Digital hozzáférést biztosít elsőrangú üzleti rovatunkhoz, a Lexhez, valamint 15 válogatott hírlevélhez, amelyek a legfontosabb üzleti témákat fedik le eredeti, részletes jelentésekkel.

A próbaidőszak alatt bármikor módosíthatja azt a csomagot, amelyre belépni fog, ha meglátogatja a „Beállítások és fiók” részt.

Mi történik a tárgyalásom végén?

Ha nem tesz semmit, automatikusan beiratkozik prémium havi digitális előfizetési csomagunkra, és 709 kr-ért teljes hozzáférést kap. havonta.

Költségmegtakarítás érdekében bármikor módosíthatja tervét online a „Beállítások és fiók” részben. Ha szeretné megtartani prémium hozzáférését, és 20%-ot megtakarítani, dönthet úgy, hogy évente fizet a próbaidőszak végén.

Dönthet úgy is, hogy visszavált a Standard Digitalra, egy robusztus újságírói kínálatra, amely számos felhasználó igényeit kielégíti. Hasonlítsa össze a Standard és a Premium Digitalt itt.

Bármilyen változtatást bármikor elvégezhet, és a próbaidőszak végén lép életbe, így 4 hétig megőrizheti teljes hozzáférését, még akkor is, ha alacsonyabb verzióra vált vagy lemond.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek