Hírek

November 10, 2023

Maximalizálja próbaidőszakát az FT.com teljes hozzáférésével

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Mit tartalmaz a próbaverzióm?

A próbaidőszak alatt teljes digitális hozzáféréssel fog rendelkezni az FT.com oldalhoz, mind a Standard Digital, mind a Premium Digital csomagunkból.

Maximalizálja próbaidőszakát az FT.com teljes hozzáférésével
  • A Standard Digital hozzáférést biztosít a globális hírekhez, elemzésekhez és szakértői véleményekhez.
  • A Premium Digital hozzáférést biztosít elsőrangú üzleti rovatunkhoz, a Lexhez, valamint 15 válogatott hírlevélhez, amelyek a legfontosabb üzleti témákat fedik le eredeti, részletes jelentésekkel.

A próbaidőszak alatt bármikor módosíthatja azt a csomagot, amelyre belépni fog, ha meglátogatja a „Beállítások és fiók” részt.

Mi történik a tárgyalásom végén?

Ha nem tesz semmit, automatikusan beiratkozik prémium havi digitális előfizetési csomagunkra, és 709 kr-ért teljes hozzáférést kap. havonta.

Költségmegtakarítás érdekében bármikor módosíthatja tervét online a „Beállítások és fiók” részben. Ha szeretné megtartani prémium hozzáférését, és 20%-ot megtakarítani, dönthet úgy, hogy évente fizet a próbaidőszak végén.

Dönthet úgy is, hogy visszavált a Standard Digitalra, egy robusztus újságírói kínálatra, amely számos felhasználó igényeit kielégíti. Hasonlítsa össze a Standard és a Premium Digitalt itt.

Bármilyen változtatást bármikor elvégezhet, és a próbaidőszak végén lép életbe, így 4 hétig megőrizheti teljes hozzáférését, még akkor is, ha alacsonyabb verzióra vált vagy lemond.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, akit a BettingRanker "Data Dynamo"-jaként emlegetnek, a sportrajongó és a számok zseniális kombinációja. Alapos kutatása biztosítja, hogy a fogadók mindig egy lépéssel előrébb járjanak, így ő a platform sarokköve.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Legújabb hírek

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait
2023-11-20

Hogyan kezeljük a fogadások rossz futásait

Hírek