Sportfogadási útmutató – tájékozott választás

Hírek

2022-05-18

A sportfogadás egyszerű és szórakoztató, de több kell a győzelemhez. Nem meglepő, ha néhány szerencsejátékost a nyerésért küzd. Sportfogadás természeténél fogva kockázatos vállalkozás. Ha azonban körültekintően csinálja, szórakoztató és hasznos kiegészítője lehet a sporttevékenységek élvezetének.

Sportfogadási útmutató – tájékozott választás

Bármely online sportfogadónak mindig törekednie kell arra, hogy a legtöbbet hozza ki tétjéből értékű fogadásokkal. Sajnos a legtöbb online sportfogadó nem érti az érték fontosságát a sportfogadásban.

Mi az Érték?

A sportfogadásban használt „érték” kifejezés megértése kritikus fontosságú. Egyszerűen fogalmazva, az érték sportfogadás kifejezés arra utal, hogy a játékos képes olyan fogadásokat találni, amelyek jobban fizetnek, mint általában. Az érték megtalálása különböző oldalakon történik. Legyen szó a fogadási összegek, piacok vagy időpontok megválasztásáról, az online sportfogadóknak mindig tudatosnak kell lenniük.

Most, hogy az érték kifejezés kissé világossá válhat, a sportfogadás értékeinek megértésének kulcsfontosságú része az implikált és tényleges valószínűségek fogalmának megértése.

Implikált valószínűség

Valahányszor egy online sportfogadó pénzsort tesz közzé, az alapvetően egy bizonyos eredmény valószínűségére világít rá. Ennek eredményeként minden játékosnak át kell alakítania a fogadási szorzót vélelmezett valószínűségre. Ideális esetben az implikált valószínűséget úgy számítják ki, hogy az esélyeket százalékra váltják.

Bár általában van némi matematika, ez a tudás jól jön a sportfogadóknak, amikor felmérik az egyes piacok által kínált potenciális értéket. Hogyan számítható ki az implikált valószínűség? Ennek egy egyszerű folyamatnak kell lennie, bár a megadott szorzók típusától függően egyedi. Íme néhány képlet, amelyet a számítások elvégzéséhez használtak.

  • Tizedes szorzók: implikált valószínűség = (1/tizedes esély) 100%
  • Tört esély: implikált valószínűség = nevező / (nevező + számláló) 100%
  • Negatív amerikai esélyek: implikált valószínűség = negatív amerikai odds / (negatív amerikai odds + 100) 100%
  • Pozitív amerikai esélyek: implikált valószínűség = 100 / (pozitív amerikai odds + 100) 100%

Azok a játékosok, akik képesek folyamatosan a legtöbb értéket kínáló fogadást megtenni, hosszú távú nyertesek lesznek. Az értékfogadások készítése azonban nem csak a végső győztesekre való fogadásról szól, hanem azt is jelentheti, hogy olyan csapatokra fogadunk, amelyek esetleg nem nyernek.

A tényleges valószínűség meghatározása

Most, hogy az implikált valószínűségről minden kiderült, a sportfogadóknak meg kell találniuk a tényleges valószínűségek meghatározásának módját. A különböző fogadók különböző stratégiákat alkalmaznak. Vannak, akik egy sorozat játék során próbálják kitalálni a lehetséges kimeneteleket. Például, ha két csapat ketten játszanak öt meccset, és az egyik valószínűleg négyet nyer az ötből, akkor a favorit győzelmi valószínűsége 80%.

Egy másik megközelítés egy olyan képlet kidolgozása, amely figyelembe veszi a játék kulcsváltozóit. Például egy focival kapcsolatos képlet olyan dolgokat takarhat, mint a csapat értéke, a jelenlegi forma, a hazai előny, a sérülések/eltiltás és az edzői csapat minősége. Ezen változók mindegyikéhez objektíven hozzárendelnek egy értéket, majd meghatározzák a tényleges valószínűséget.

Általános szabály, hogy ha az implikált érték kisebb, mint a tényleges valószínűség (a játékosok általános értékelése), akkor az adott fogadás magas értékűnek minősül.

Legjobb sportfogadási tippek

Az értékfogadások nagy része a megalapozott döntések következetességén alapszik, nem pedig a matematikán. Itt van egy tippek listája ez segíthet minden fogadónak szilárd alapot teremteni ahhoz, hogy jól érezze magát, és gyakran nyerjen, amikor online fogadást választ.

Értse meg az érték fogalmát

Az érték a sportfogadás szinonimája. Most, hogy az értékkoncepció már szóba került, az online sportfogadás sikere a pozitív várható értéket kínáló fogadások következetes megkötésében gyökerezik.

Fogadja el a sportfogadási stratégiákat

Míg a legtöbb új játékos nem sokat gondolkodik a stratégián a sportfogadások megtételekor, mindig tanácsos kiválasztani vagy kialakítani egy fogadási stratégia és ragaszkodj hozzá. A fogadók számos stratégiát alkalmaznak, beleértve az arbitrázs fogadást, a nagy kedvencek támogatását vagy a nyerési sorozatokon alapuló fogadásokat. A stratégiák azonban soha nem garantálják a sikert, de gyakran növelhetik esélyeit a kiválasztottak megnyerésére.

Hasonlítsa össze az esélyeket és a sorokat

A fogadóirodák nem mindig kínálják ugyanazt esélyek és sorok. Ezért mindig tanácsos vásárolni, mielőtt sportfogadást köt. Bár a különbségek kicsinek tűnhetnek, gyakran idővel összeadódnak, így a játékosok a legjobb értéket adják téteikért.

Vegye figyelembe a kevésbé nyilvánvaló piacokat

Az információ megváltoztathatja a játékot a sportfogadásban. A játék általános megértése mellett a játékosoknak mindig keresniük kell a jobb értékű piacokat, amelyeket az online fogadóiroda kínál a különböző piacokon. A jó dolog az, hogy csak egy kis erőfeszítést vagy kutatást igényel egy nagy értékű opció azonosítása a kevésbé nyilvánvaló piacokon.

Keress néhány bónuszt

A bónuszok magas értéket kínálnak a sportfogadóknak, de helyesen játszva. Amikor új fogadóirodához való regisztrációról vagy újratöltési bónusz megcélzásáról van szó, a fogadóknak mindig a legjobb bónuszokat kell keresniük.

Legújabb hírek

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb
2023-05-23

Kérjen korai kifizetést a Betiniánál, ha csapata 2 góllal van előrébb

Hírek

Kaszinós promóció

22BET:300 dollárig
Játék most

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close