Hírek

February 12, 2024

Super Bowl 58: Az első és a bármikori touchdown gólszerzői

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A közelgő Super Bowl 58 várhatóan az NFL két legjobb védelmét mutatja be, de ez nem jelenti azt, hogy vasárnap nem láthatunk néhány izgalmas touchdownt a San Francisco 49erstől és a Kansas City Chiefstől az Allegiant Stadiumban.

Super Bowl 58: Az első és a bármikori touchdown gólszerzői

A tavalyi Super Bowlban a Philadelphia Eagles játékosa, Jalen Hurts szerezte meg a meccs első touchdownját, mindössze öt perccel a viadal után. Nem valószínű azonban, hogy egy rohanó touchdownt látunk majd a meccs első pontjaként idén. Valójában egy lerohanó touchdown csak hétszer jelentette a Super Bowl első gólszerzését, és ezek egyike sem fordult elő egymást követő években.

A tavalyi Super Bowlon összesen kilenc touchdown született, hét különböző játékos találta be a célterületet. A Kansas City Chiefs győzött a San Francisco 49ers felett, 38-35-re. A linebacker Nick Bolton még touchdownt is szerzett egy fumble-visszaadásból a második negyedben.

Szóval, ki találja meg először a célterületet az idei Super Bowl 58-ban? Vessünk egy pillantást az első és bármikor szerzett touchdown-szerzőinkre.

A Super Bowl első touchdown-szerzőinek választásai

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155, hogy megszerezze San Francisco első TD-jét
  • +340 a Super Bowl 58 első TD-jének megszerzéséhez

Christian McCaffrey volt a 49ers legeredményesebb touchdown-szerzője ebben a szezonban, így ő a legjobb választás az első touchdown-szerzőnek. McCaffrey az alapszakaszban a csapat 60 rohanó és kapott touchdownjának 35%-át tette ki. A rájátszásban a csapat hét touchdownjából négyet szerzett. Az idei szezonban 18 meccsből 16-ban szerzett gólt szerzett McCaffrey nemcsak az első touchdown-szerző fogadására alkalmas, hanem az első és a második félidőben bármikor gólszerzőként is.

Kansas City Chiefs: Rashee Rice

  • +350 Kansas City első TD-je
  • +700 a Super Bowl 58 első TD-jének megszerzéséhez

Rashee Rice, a Kansas City Chiefs újonc elkapója az egész szezonban potenciált mutatott. Ő vezette a csapatot a touchdown-elkapásokban az alapszakasz során, és továbbra is kifejtette hatását a rájátszásban. Rice nyolc touchdownjából négyet szerzett a Chiefs első touchdownjaként. Mivel az első negyed elején gólt tudott szerezni, az első touchdown-szerzőként Rice-ra fogadás alacsony kockázatú és magas jutalommal járó lehetőség lehet.

A Super Bowl mindenkori gólszerzői választása

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel népszerű választás lehet egy bármikor touchdown-gólszerző számára, de Brandon Aiyuk nagy értékű fenyegetést jelent a mély labdával vagy a piros zónában. Aiyuk nyolc elkapott touchdownt szerzett ebben a szezonban, és kulcsfontosságú touchdownt szerzett az NFC bajnoki mérkőzésén. A rájátszásban alacsonyabb elkapási arány ellenére Aiyuk bármikor képes megtalálni a célterületet.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, a Chiefs alapszakaszának éllovasa továbbra is remekelt a rájátszásban. Kelce 23 elkapásával 262 yardot és három touchdownt szerzett három playoff meccsen, és Kelce megbízható célpontnak bizonyult Patrick Mahomes számára. Erős tapasztalattal rendelkezik az utószezonban szerzett touchdownok terén, így jó választás lehet bármikor touchdown-szerzőként.

Összefoglalva, a Super Bowl 58 első és bármikor gólszerzője között van Christian McCaffrey és Rashee Rice a San Francisco 49ersnél, valamint Brandon Aiyuk és Travis Kelce a Kansas City Chiefsnél. Ezek a játékosok megmutatták, hogy képesek megtalálni a célterületet, és döntő szerepet játszhatnak a játék kimenetelének meghatározásában.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek