Szerencsejáték-függőség

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterÁdám KovácsWriter

A szerencsejáték-függőség elkerülése

Mindenki számára, aki nem esett a csapdába, a fogadásfüggőség lehetetlen forgatókönyvnek tűnik. Sok ember, aki a szerencsejátékot közösségi tevékenységként szereti, nem érti, hogyan szívhatja magába az embereket. A szerencsejáték-függőség olyan súlyos probléma, amelyet minden szerencsejátékosnak mindig el kell kerülnie.

Ehhez fontos megérteni, hogy mi okozza az ilyen viselkedést.

Érzelmi fogadás

Vannak, akik szeretnek az általuk támogatott csapatokra fogadni. Mások azok ellen a csapatok ellen vannak, akiket utálnak. Emiatt elvesztik a racionalitásukat a fogadási folyamatuk során. Ha a fogadások nem mennek a maguk útján, akkor valószínűleg olyan pontig folytatják a hajszát, ahol már nem tudják irányítani.

A fogadás mint befektetés

Lehet, hogy az idők nehezek voltak, de a fogadás kizárólag a pénzszerzés céljából még mindig rossz ötlet. Csakúgy, mint az összes pénzét egy induló vállalkozásba fektetné, a fogadás mint vállalkozás folyamatosan többet fog kérni. Hajszolod a veszteségeket, és szeretnél kamatoztatni a nyereményeket. Ezt mindig kerüld.

A fogadásfüggőség egyéb gyakori okai a következők:

  • Becsmérelték, mert túl sokat fogadott
  • Nem rendelkezik fogadási költségvetéssel
  • Más területekről származó stressz vagy depresszió (elhajlás és vigasztalás keresése).
  • Társulás fogadásfüggőkkel

A fogadásfüggőség elkerülése

A fenti okok alapján könnyű megmondani, hogyan lehet elkerülni a függőséget. Ez a fenti okok fordítottja. De általában könnyebb mondani, mint megtenni. A legfontosabb dolog az érzelmek eltávolítása a fogadásból. Ne fogadjon, mert elromlott. Vagy részeg. Vagy bántani. Ne kapcsolja fogadásait a csapatok támogatásához.

Ezenkívül fontos megérteni, hogy a függőség egy rendellenesség. Ha függővel találkozol, keresd meg és segíts neki. Átirányíthatja őket olyan szervezetekhez, mint a Be Gamble Aware, a Priory Group és a Help Guide, ahol szakmai segítséget kaphatnak.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

A nyüzsgő Toronto városából származó Natalie "OddsQueen" Turner a BettingRanker mozgatórugója. A fogadási iparágban eltöltött két évtizede, páratlan szakértelme és látnoki vezetése tette a BettingRankert a sportfogadással kapcsolatos minden dolog vezető platformjává.

Send email
More posts by Natalie Turner