NBA

October 31, 2023

SKIMS: Az NBA, a WNBA és az USA Basketball hivatalos fehérneműs partnere

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Kim Kardashian SKIMS márkája többéves együttműködést kötött az NBA, a WNBA és az USA Basketball csapatával, így a SKIMS e szervezetek hivatalos fehérnemű-partnerévé vált. A megállapodás magában foglalja a megnövekedett médiamegjelenítést a liga platformjain és a pályán megjelenő virtuális hirdetéseket az országos adások során.

SKIMS: Az NBA, a WNBA és az USA Basketball hivatalos fehérneműs partnere

SKIMS férfi kollekció és együttműködés

A közelmúltban 4 milliárd dollárra becsült SKIMS férfi kollekcióval bővítette kínálatát. A kollekciót Shai Gilgeous-Alexander NBA All-Star részvételével indították el. A partnerség részeként a SKIMS és az NBA azt tervezi, hogy együttműködnek az olyan jeles eseményeken, mint az NBA All-Star hétvége és a decemberi szezonban megrendezésre kerülő beavató torna.

A SKIMS növekedése és finanszírozása

2019-es indulása óta a SKIMS az alakformáló ruházat kínálatától a nappali ruházatig, beleértve a pizsamát és a melegítőnadrágot is, nőtt. Júliusban a SKIMS lezárta a Wellington Management által vezetett 270 millió dolláros finanszírozási kört.

Összefoglalva, a SKIMS és az NBA, WNBA és az USA Basketball közötti partnerség megszilárdítja a SKIMS vezető fehérneműmárka pozícióját. A megnövekedett médiamegjelenítésnek és a kulcsfontosságú eseményeken való együttműködésnek köszönhetően a SKIMS tovább bővíti hatókörét és befolyását az iparágban.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek