Minden, amit tudnia kell: Fogadási stratégia

Az igazság az, hogy a legtöbb kezdő sportfogadás nem törődik a stratégiákkal. Bár ez megbocsátható, tekintve, hogy egy kezdőnek sokat kell tanulnia, hiba teljesen figyelmen kívül hagyni a fogadási stratégiát. A helyes megközelítéssel a fogadók megalapozott döntéseket hoznak, amelyek gyakran nyernek.

Vegye figyelembe azonban, hogy ezen fogadási rendszerek egyike sem garantálja az azonnali sikert. De ennek ellenére érdemes megragadni és egy-két fogadási rendszert használni az esélyek megdöntésére. Olvass tovább, hogy tanulj!

Minden, amit tudnia kell: Fogadási stratégia
Minden, amit a sportfogadási stratégiákról tudni kell

Minden, amit a sportfogadási stratégiákról tudni kell

A sportfogadási stratégia olyan rendszerek vagy tippek halmaza, amelyeket a nyereséges forgatókönyv létrehozása érdekében kutatnak. Más szóval, egy megfelelően kialakított fogadási rendszer átadja a játékosnak azt az előnyt, amelyet a bukméker élvez. Ez azért lehetséges, mert a sportfogadások tényleges emberi tevékenységeket foglalnak magukban, így nincs előnye annak, hogy a fogadóirodák mindig nyerjenek.

Ahogy az várható volt, az online fogadóirodák korábban sok statisztikát vettek figyelembe esélyeiket megteremtve. Bár ez nyilvánvalóan megnehezíti az eredmények előrejelzését, a fogadás jövedelmezőbbé válik egy megfelelő statisztikai elemzéssel. Egyszerűen fogalmazva, a stratégiák az alapvető hibák minimalizálása mellett növelik a játékos nyerési esélyeit.

Vegyük például a pénzkezelést. A helyzet az, hogy a legtöbb újonc elbukik a sportfogadásban, mert nem tudja, hogyan védje meg tőkéjét. Mindig kiváló stratégia tudni, hogy mennyit és melyik játékra lehet fogadni.

A pénzkezelés a játékidejük kezelésével segíti a zöld kezeket a további veszteségek minimalizálásában. Összességében tehát tanulja meg az elsődleges sportfogadási rendszereket, és igazítsa azokat a hatékonyság növelése érdekében.

Minden, amit a sportfogadási stratégiákról tudni kell
Labdarúgás fogadási stratégia

Labdarúgás fogadási stratégia

A futballfogadási stratégia nem minden más sportfogadási stratégia. Ennek az az oka, hogy a futballfogadásokból pénzt nyerni kihívást jelenthet annak ellenére, hogy ez a legkedveltebb fogadási piac. A futballstratégiában a fogadóknak hajlandónak kell lenniük jelentős mennyiségű időt, készségeket és elkötelezettséget áldozni a siker érdekében.

Minden lehetséges szemszögből értékelniük kell a meccseket, beleértve az egyéni játékosok statisztikáit, a fejpárbaj eredményeket, a legutóbbi formát, a hiányzó játékosokat, a hazai előnyt stb. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan dolgozz ki egy nyerő futballfogadási stratégiát.

Labdarúgás fogadási stratégia
Hogyan készítsünk futballfogadási stratégiát?

Hogyan készítsünk futballfogadási stratégiát?

Először is, hogy hosszú távon profitáljon a futballfogadásokból, viseljen vállalkozói kalapot. Ahogy korábban említettük, a futballra való fogadás hatalmas erőfeszítést és időt igényel a kutatáshoz. Ezért rendkívül fontos, hogy továbbra is szervezett maradjon, és világos ütemtervet készítsen a sikerhez. Ne feledje, hogy a fogadóirodák több tíz csapattényezőt vizsgálnak meg, mielőtt az esélyeket kitalálnák.

Most, hogy felpörgött, és elkezdett felnevelni, ideje leülni és finomítani egy stratégián. Ebben az esetben értékelje ki egy adott futballmérkőzés összes lehetséges kimenetelét, és gyűjtsön össze minél több információt.

Mindig tiszta számokkal és részletes játékstatisztikával kezdje, mint például az egyes csapatok átlagos kapott és szerzett góljai. Tekintse meg a technikai statisztikákat is, például azt, hogy melyik játékos a legnagyobb valószínűséggel szerez gólt vagy kap lejegyzést, valamint a hazai pálya előnyét. Soha nem rossz dolog egy jó formában lévő, otthon játszó futballcsapatot előnyben részesíteni.

A győztes futballstratégia lezárásához vegye figyelembe, mit mondanak a profi fogadók az adott játékról. Valószínűleg ez az egyetlen módja annak, hogy nyers, egyértelmű információkat kapjunk a játékról. Több száz mérkőzésnapi blog és TV-műsor foglalkozik a mérkőzés statisztikákkal és előrejelzésekkel. Megjegyzendő azonban, hogy ebben az esetben nem minden vélemény számít.

Hogyan készítsünk futballfogadási stratégiát?
Legjobb focifogadási tippek

Legjobb focifogadási tippek

A házi feladat elvégzése önmagában nem segít a csúszásban futball fogadás világ. Ez azért van, mert van néhány nyilvánvaló, de létfontosságú támpont, amelyet szem előtt kell tartania, amikor futballra fogad. Az alábbiakban felsoroljuk a legnyilvánvalóbbakat:

  • Bankroll/pénzkezelés: Akár focira, golfra, baseballra, teniszre vagy bármilyen más játékra fogad, a szerencsejátékra szánt pénz félretétele a legfontosabb. Kényelmesen élhetsz e pénz nélkül, ha elveszíted. Az optimális bankroll-kezelési stratégia a sportfogadásoknál az, hogy egyetlen fogadásra a teljes bankroll 1-5%-át használjuk fel.
  • Válassz egy jó bukmékert: Itt van egy másik fontos, de gyakran figyelmen kívül hagyott pont a sportfogadásban. Miközben sokan vannak szerencsejáték-oldalak odakint nem minden egyforma. A legjobb sportfogadások általában jobb esélyeket, több piacot és biztonságos, mindenre kiterjedő élményt kínálnak a játékosoknak. Tehát végezzen eleget kutatást ezzel kapcsolatban.
  • Fogadási piacok: Az elérhető futballfogadási piacok megértése ugyanolyan fontos, mint egy optimális stratégia kialakítása. A futball olyan fogadási piacokból áll, mint a kettős esély, túl/alul, végeredmény, félidő/teljes játékidő, az első gólt szerző csapat stb. Ezért kutasson, hogy megtudja, melyik fogadási piac alkalmas az eseményre.
  • Igényelje a bónuszt: Minden fogadó természetes születésű nyertes. És mivel a sportfogadók ezt a tényt elég jól ismerik, gyakran több bónuszokkal és promóciókkal csábítják a játékosokat. Okosként igényelje a bónuszt, és használja fel a bankroll növelésére. Csak ne hagyja figyelmen kívül a bónusz feltételeit.
Legjobb focifogadási tippek
Baseball fogadási stratégia

Baseball fogadási stratégia

Nincs sok különbség a futball- és a baseball-fogadási stratégia között egy kezdő számára. De a valóságban a különbség olyan, mint a nappal és az éjszaka. A futballtól eltérően, ahol a pontterjedés szabálya, a baseball leginkább arról szól pénzvonal. Röviden: a fogadóknak csak a győztes csapatot kell megjósolniuk, nem pedig azt, hogy kit fedeznek.

Bár nem gyakori, a játékosok "felárakra" és olyan piacokra is fogadhatnak, mint az over/under. Akárhogy is, sikeres baseball-fogadónak világos tervre van szüksége.

Baseball fogadási stratégia
Hogyan készítsünk baseball fogadási stratégiát

Hogyan készítsünk baseball fogadási stratégiát

Először nézze meg a csapat menetrendjét. A baseballcsapatok gyakran 162 meccset játszanak nyáron körülbelül hat hónap alatt. Ez most azt jelenti, hogy a legtöbb csapatnak napi mérkőzései vannak, és néhányan hosszú utakat kell megtenniük. Nyilvánvalóan egy vendégcsapat szenvedni fog a fáradt lábaktól. Ezenkívül egy szabadnap után játszó csapat frissebb lábakat élvez.

Másodszor, az egyes játékosok statisztikáinak kutatása. Mostanra tudnod kell, hogy a baseball ütő-dobó párharc. Például, ha egy példamutató jobbkezes ütőkkel rendelkező csapat egy „átlagos” jobbkezes dobókkal találkozik, akkor valószínűleg az előbbi lesz a rövidebb baseball odds. Tehát vegyük figyelembe ezeket a statisztikákat.

Végül, milyen az időjárás a mérkőzés napján? A hideg időben lejátszott játékok általában kevesebb pontot érnek, mint a meleg időben. Ennek az az oka, hogy a hideg levegő nagyobb levegősűrűséget jelent, ami kisebb golyósúrlódáshoz és mozgáshoz vezet. Ezért egy kevésbé ütött labda rövidebb távolságot tesz meg. Ráadásul az erős szél nagyobb kihívást jelent az ütők számára.

Hogyan készítsünk baseball fogadási stratégiát
Legjobb baseball-fogadási tippek

Legjobb baseball-fogadási tippek

Most, hogy kéznél van egy gyilkos baseball-stratégia, itt az ideje, hogy ezekkel a jól bevált módszerekkel fokozzuk baseball fogadás tippek:

Kerülje a forró kedvenceket: A legjobb online fogadóirodák tudják, hogy az "Átlagos Joes" szereti a rövid esélyeket. De amint azt már Ön is tudja, az esélyek csalókák lehetnek. Vegyük például az EPL-t, ahol egy jó formában lévő Chelsea mindig biztos, hogy legyőzi a Brightont. De az MLB-ben a legjobb csapatok, mint például a Yankees, a Dodgers és a Cubs, a szezon során a meccsek mindössze 65%-át nyerik meg. Szóval, használd ki az esélytelenek előnyeit.

Kövesse a fordított vonalmozgást (RLM): A baseball-fogadás nem csak az esélytelenebbek előnyben részesítéséről szól. A sportfogadóknak követniük kell a fogadóirodák RLM-jét, hogy tudják, hogyan mozog a fogadási vonal. Például a Yankees-nek -150 lehet a Cubs ellen +120-nál. Ezután a megfelelő szorzók -135-re, illetve +110-re változnak. Ebben az esetben a sor a Cubs javára mozdult el. Ne feledje, a baseballban nincsenek egyértelmű kedvencek.

Koncentrálj az alsó részekre: Amikor az összesített összegre fogadnak, a baseball játékosok mindig előnyben részesítik az overeket. Általában a magas pontszámú játékok vonzóbbak, mint az unalmas szundi. De ha az élesek közé tartozol, akkor a dupla játékokkal, strikeoutokkal és 1-2-3 inningekkel teli játékok ínycsiklandóak. Dióhéjban, a fogadóirodák tudják, hogy a többség az oversre megy. Tehát a hozzáértő bölcsek több pénzt kínálnak az alsókért.

Ne hajszolj bénázásokat és kötekedéseket: Az ötlet, hogy egyetlen fogadással 10 dollárt 100 dollárra alakítsunk, ellenállhatatlan lehet. A parlay-k és a kedvcsinálók azonban tisztességtelen esélyeket kínálnak annak ellenére, hogy nagy esélyekkel álcázzák őket. Tehát ragaszkodjon az egyéni játék fogadásához, és mindig alkalmazza a bankroll kezelését.

Legjobb baseball-fogadási tippek
Golf fogadási stratégia

Golf fogadási stratégia

Golffogadás kicsit bonyolultabb lehet a kezdőknek, mint a futball- vagy baseball-fogadás. Ez azért van, mert a golf leginkább az egész verseny győztesének megjóslásáról szól. Ezenkívül a golffogadásban a nagy nevek kiválasztása "balek" fogadás lehet, mivel a nagy bajnokságokat és versenyeket általában olyan játékosok nyerik, akikről a sajtó nem beszél.

A torna végső győztesére való fogadás mellett a golffogadók az egyéni golfozó teljesítményére is fogadhatnak. Ezenkívül vannak olyan piacok, ahol az első körben vezető pozícióra, csoportmérkőzésekre, nemzetiségre, egymás elleni küzdelemre és egyebekre lehet fogadni. Mindazonáltal olyan versenyek nyerőire fogadunk, mint a The Masters, a US Open és PGA bajnokság a legkényelmesebb módja.

Golf fogadási stratégia
Hogyan készítsünk golffogadási stratégiát

Hogyan készítsünk golffogadási stratégiát

A legjobb golffogadási rendszer megalapozásakor a rendelkezésre álló piacok ismerete a legfontosabb. Egyszerűen, fogadjon a verseny végső sorsára vagy győztesére, bár ez magas sorrend lehet.

Tehát a biztonság kedvéért várja meg, amíg a verseny elkezd pontosabb fogadást tenni, a statisztikáktól függően. Vegye figyelembe az olyan piacokat is, mint a Top 5 Finish, Top 10 Finish, First Round Leader és más népszerű piacok.

Közben segítene tudni egy-két dolgot a golfpályáról. Ezáltal nem kell ismerni minden csészét a pályán, csak a pálya elrendezését és helyét. Például a West Coast Swing golfpályái hagyományosan göröngyösek, ami azt jelenti, hogy a délkeleti játékosok küzdhetnek. Összességében nézd meg, milyen kényelmesen tud lenni egy játékos a játékfelületen, mielőtt meghátrálna.

Végül nézze meg az időjárás-előrejelzést, akárcsak a baseballban. Ahogy kezdetben mondtuk, a hideg levegő sokkal sűrűbb, mint a meleg. Tehát, amikor egy hideg ütő eltalálja a hideg golflabdát, a húzás biztos. Egyszerűen fogalmazva, a hűvösebb energia 1-2 yarddal csökkenti a megtett távolságot minden 100 yardonként. További figyelembe veendő időjárási tényezők közé tartozik az eső, a szél és a hó.

Hogyan készítsünk golffogadási stratégiát
Legjobb golffogadási tippek

Legjobb golffogadási tippek

Az alábbiakban néhány hasznos tippet talál a golffogadási stratégia maximalizálásához:

Ne támogasd mindig a kedvenceket: A golf nem szűkölködik sokkolókban, mint más sporteseményekben. Néha az esélytelenebbek felháborodhatnak, hogy megszerezzék a trófeát. Példa erre Tiger Woods, akinek mindig alacsony az esélye a verseny megnyerésére, amikor csúcsformában van. Azonban egy jó formában lévő, nagy esélyekkel rendelkező hazai játékos helyett őt támogatni költséges hiba lehet. Az oddsmaker mindig örömmel ajánl hosszabb oddsokat egy nem bizonyított golfozónak.

Ne hagyja figyelmen kívül a jó formában lévő golfozót: Egy jó formában lévő golfozóra való fogadás vitathatatlanul a legjobb módja annak, hogy itt nyerj valamit. Például egy bukméker ajánlhat +200-at, hogy Abraham Ancer a legjobb 10-ben végezzen. Tegyük fel, hogy a játékos öt egymást követő top 20-ban végzett, akkor az esély túl jó ahhoz, hogy elhaladjon. Sose tudhatod; Abraham a végén még a legjobb 10 között is végezhet.

A legjobb játékosok a nagy versenyeken: A legutóbbi nagy bajnokságokon a neves nevek domináltak, ha a statisztikák nem tévednek. Koepka például a negyedik helyen végzett világszerte, amikor megnyerte a 2018-as PGA-t. Ezzel szemben Patrick Reed, a 2018-as Masters győztese a 24. helyen állt a torna előtt. Ez most azt jelenti, hogy nagy esélye van egy világklasszis golfozónak (Top 25) megnyerni egy nagy eseményt.

Tanfolyamtörténet: Bolondság pénzt helyezni egy adott golfozó fejére anélkül, hogy figyelembe vennénk az adott pályán elért eredményét. Egyszerű szavakkal, mindig nézze meg, hogyan teljesít egy golfozó egy adott pályán. Ezenkívül soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a regionális ismereteket, mivel egy saját nevelésű golfozó valószínűleg jól teljesít a helyi golfpályán.

Legjobb golffogadási tippek

Legújabb hírek

Az Ultimate Super Bowl fogadási útmutató a felkészüléshez
2023-03-08

Az Ultimate Super Bowl fogadási útmutató a felkészüléshez

A 2023-as Super Bowlon sok pénzt lehet legálisan megtétni, miután a 2022-es játék minden korábbi rekordot megdönt. Legutóbb a Super Bowl LVI-ben a Los Angeles Rams 23-20-ra győzött a Cincinnati Bengals ellen.

Különböző típusú fogadási esélyek magyarázata
2023-03-01

Különböző típusú fogadási esélyek magyarázata

Mielőtt bármilyen szinten fogadni kezdene, meg kell értenie az esélyeket. A legáltalánosabb fogadási szorzók megértése, valamint a különféle formátumok elolvasása és megértése elengedhetetlen a megalapozott fogadások megtételéhez.

Gazdaggá tehet a fogadás?
2023-01-18

Gazdaggá tehet a fogadás?

Az emberek világszerte élveznek fogadást sporteseményekre, kizárólag rekreációs célból. A móka a potenciális győzelem izgalmában rejlik. A tapasztalt szerencsejátékosok fel fogják ismerni, hogy a pénzbeli veszteségek nagyon valószínűek. Másrészt vannak olyanok, akik óvatos fogadások megtételével rendszeresen tisztességes nyereséget érnek el.

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Hollandia–Argentína
2022-12-09

2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntői – Hollandia–Argentína

Végre elérkezett a 2022-es labdarúgó-világbajnokság negyeddöntője! Mivel már csak 8 csapat maradt, a dolgok kezdenek igazán felforrósodni a rengeteg perzselő teljesítmény és a 16. forduló történelmi felfordulása után.