1xBet fogadói vélemény - Kivonás

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
BónuszAkár 100 dollár az első befizetésnél
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Epic Sportbook
Élő chat 24/7
1xBet
Akár 100 dollár az első befizetésnél
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Kivonás

Kivonás

Azok a játékosok, akik már regisztráltak és ellenőrzik számlájukat, jogosultak nyereményük visszavonására. Általában a kifizetések ugyanúgy történnek, mint a befizetések. Ez azt jelenti, hogy a játékosok általában ugyanazt a kifizetési módot használják, mint a befizetéseknél.

A legtöbb esetben a játékosok azt látják, hogy a kifizetések nagyon gyorsan elérik a számlájukat. A visszavonás általában a megerősítéstől számított 15 percen belül megtörténik.

Az 1xBetben elfogadott fizetési módok

Az elállási szabályok a lakóhely szerinti országonként eltérőek lehetnek. A játékosoknak időt kell szánniuk az 1xBet meghatározott országokra vonatkozó feltételeinek elolvasására.

Ezenkívül egyes pénzügyi társaságok eltérő szabályokat alkalmazhatnak a pénzfelvételre, amelyek országonként eltérőek. A játékosoknak ismét időt kell szánniuk a szabályok megértésére, hogy elkerüljék a félreértéseket.

Fizetési módMinimális kivonásMaximális kivonásFeldolgozási időDíjakJogi nyilatkozatElfogadott országok
Banki átutalás1,50 dollár15 percEgyik semFeltételek a lakóhely szerinti ország szerintMinden az Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Ciprus, Izrael, Burkina Faso, Lengyelország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Belgium kivételével
Vízum1,50 dollárAkár 7 napEgyik semFeltételek a lakóhely szerinti ország szerintMinden az Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Ciprus, Izrael, Burkina Faso, Lengyelország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Belgium kivételével
MasterCard1,50 dollárAkár 7 napEgyik semFeltételek a lakóhely szerinti ország szerintMinden az Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Ciprus, Izrael, Burkina Faso, Lengyelország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Belgium kivételével
Neteller1,50 dollár15 percEgyik semFeltételek a lakóhely szerinti ország szerintMinden az Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Ciprus, Izrael, Burkina Faso, Lengyelország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Belgium kivételével
Neosurf1,50 dollár15 percEgyik semFeltételek a lakóhely szerinti ország szerintMinden az Egyesült Királyság, Oroszország, USA, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Svájc, Ciprus, Izrael, Burkina Faso, Lengyelország, Hollandia, Cseh Köztársaság, Belgium kivételével

Hogyan kell visszavonni?

  1. A játékosoknak be kell jelentkezniük fiókjukba, hozzá kell férniük személyes profiljukhoz, és meg kell nyitniuk a lehetőségeket.
  2. A folyamat megkezdéséhez kattintson az Alapok visszavonása gombra. A játékosokat megkérjük, hogy válasszanak egy elérhető kifizetési módot. Ezek országonként változnak.
  3. Módosítsa az összeget a kívánt kifizetési számra. Ne felejtse el ellenőrizni a maximális kifizetést a játékos országa alapján.
  4. A tranzakció véglegesítéséhez és az átvitel elindításához kattintson a Megerősítés gombra. A legtöbb esetben az átvitel néhány perc alatt befejeződik.
22BET:300 dollár
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége
2022-04-20

Az 1xBet fogadás szárnyaló népszerűsége

Kétségtelen, hogy az 1xBet egy ismert név sportfogadás online. Még mindig ez az előnyben részesített fogadási oldal sok fogadó számára a világ különböző részeiről. Az 1xBet népszerűsége exponenciálisan nőtt az elmúlt néhány évben, és minden szerencsejátékost vonz, az online sportfogadások rajongóitól a kaszinórajongókig.

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close