Betfinal Bookie Review 2024 - Bónuszok

BetfinalResponsible Gambling
CASINORANK
8.12/10
Bónusz3000 dollár bónusz
Magas bónuszok és alacsony fogadási követelmények
Kaszinó játékok és sportfogadás
A nap 24 órájában elérhető támogatás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Magas bónuszok és alacsony fogadási követelmények
Kaszinó játékok és sportfogadás
A nap 24 órájában elérhető támogatás
Betfinal is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A Betfinal sportfogadási kalandját a játékosok számára elérhető számos bónusz és különleges ajánlat fokozza. Betfinal rendszeresen kínál promóciókat és különleges bónuszokat, hogy elköteleződj, és jutalmazd a fogadásodért. Növelheti nyereményeit, és új fogadási stratégiákat próbálhat ki a Betfinal bónuszainak és promócióinak köszönhetően, amelyeket rendszeresen frissítünk.

Fogadási záró sportregiszter bónusz

A Betfinal lehetővé teszi a sportfogadási bónusz miközben elhelyezi kezdeti befizetését az oldalon. Legalább húsz euró vagy amerikai dollár befizetése is kötelező. Ezt követően a webhely hozzáadja a 100% bónusz a számlájára, maximum 100 €-ig.

Ez a bónusz automatikusan jóváírásra kerül. A Skrill és a Neteller az a két fizetési mód, amely nem jogosult a bónuszra, ezért fontolja meg ezt. Ezt a bónuszt anélkül is megszerezheti, hogy bármi mást tenne, ha kijelentkezéskor megadja az ODDS1 kódot.

Miután megkaptad a bónuszt, legfeljebb 15 napod lesz a bónusz igénylésére, ezalatt hat tétet kell megtenned az extra pénz felhasználásával. Ezt a bónuszt csak azokon a sportpiacokon használhatja fel, ahol az egységes piac oddsa 1,9 vagy magasabb. Használhatja kombinált fogadások megtételére is, bár ebben a forgatókönyvben minden egyes választott szorzónak legalább 1,6-os szorzóval kell rendelkeznie a játékosok számára.

Kaszinó üdvözlő ajánlat akár 3000 dollárig

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Betfinal kaszinót, mivel számos naprakész kaszinójátékot, valamint további ösztönzőket kínál. Amikor befizeti az első kaszinóbefizetést, igényt tarthat a kaszinó üdvözlőajándék, amelynek maximális értéke 3000 USD. A Betfinal fontolóra vette annak lehetőségét, hogy Ön ne kívánjon túl sok pénzt befizetni, ha csak 10 dollárt tesz ki.

Harminc nap áll rendelkezésére, hogy teljesítse az üdvözlő bónuszokhoz kapcsolódó fogadási követelményeket, ezalatt a bónuszösszegek érvényben maradnak. Fontos megjegyezni, hogy a felkínált promócióban való részvétel során az adott körben megtétek maximális összege 5 dollár.

Az egyetlen játék, amely száz százalékban hozzájárul a weboldal regisztrációs marketingjéhez, a játékgépek. Fontos azonban észben tartani, hogy az Álomfogó, a Blood Suckers, a Dead or Alive Zombies és a Simsalabim csak 1%-kal növeli az állapotot.

Másrészt az élő osztós játékok alig több mint egy százalékot tesznek ki a teljes játékból. A Baccarat, a videopóker és a futballstúdió mind olyan játékok példái, amelyek semmilyen módon nem számítanak bele a kritérium teljesítéséhez.

Egyéb bónuszajánlatok a jelenlegi fogadók számára

Egyéb bónuszajánlatok a jelenlegi fogadók számára

Ez az online sportfogadási szolgáltatás kizárólag regisztrált felhasználók számára kínál exkluzív ajánlatokat. Ezek közül néhány a következőket tartalmazza:

ACCA Biztosítás

Egyes szerencsejátékosok számára egyetlen fogadás elvesztése eltörölheti az egyébként jövedelmező halmozódó fogadás nyereségét. A Bet Final ACCA biztosítási bónuszt biztosít bizonyos helyzetekben a veszteségek mérséklésére.

A mérkőzés előtti gyűjtőknek legalább öt választással kell rendelkezniük, amelyek mindegyikének a mérkőzés győzteseinek piacán kell lennie, hogy jogosultak legyenek erre a promócióra. A multi-tétben minden opciónak legalább 1,3-as szorzóval kell rendelkeznie a minősítéshez.

Ha a fogadás csak egy választással veszít, és igénybe vette az ACCA biztosítási bónuszt, akkor a teljes tétjét visszakapja. A kifizetés igényléséhez egyszerűen küldjön egy e-mailt fogadási azonosítójával a címre Helpdesk@betfinal.com. A bónusz összege 24 órán belül bekerül számlájára, miután ez megtörtént. A bónuszt Betfinal promóciós kód használata nélkül is megkaphatja.

Fontos tudni, hogy a legalacsonyabb összeg, amelyet ezzel az üzlettel követelhet, 5 USD, a legtöbb pedig 50 USD egy napon belül. Ha két halmozódó fogadása van, amelyek mindketten megfelelnek a bónuszkövetelményeknek, akkor a kettő közül a nagyobbat kapja vissza.

Hétfő élő őrület – kockázatmentes fogadás

Ezenkívül a jelenlegi felhasználók minden hétfőn jogosultak lesznek 10 dollár értékű kockázatmentes fogadásra. A promócióban való részvételhez hétfőn élő fogadást kell tennie, amelynek ára minimum 10 dollár, és ezt olyan piacon kell megtennie, amely nem kevesebb, mint 5,0 szorzót kínál. Ha a fogadás üres, a pénzét ingyenes fogadásként visszakaphatja.

Ez a bónuszajánlat csak a megadott ligákban szereplő játékokra korlátozódik. Azt is tudnia kell, hogy a promóció csak akkor érhető el, ha valódi pénzből tesz meg tétet, hogy jogosult legyen rá.

Ha a fogadása sikertelen, küldjön egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak a fogadási azonosítójával. A webhely ezután 24 órán belül jóváírja számláján a bónuszt.

Betfinal Anytime bónusz

A kaszinók szerelmesei élvezni fogják ezt az ajánlatot, mert a fogadók használhatják játékgépeken, élő osztós játékokon és még sic bo-n is. Ezt a bónuszt mindig meg kell őriznie, amikor fizet az oldalon. A nyeremény átvételéhez ki kell választania a bónuszt a legördülő menüből. Még egyszer, az ajánlat igénybevételéhez nincs szükség Betfinal kedvezménykódra.

Az Anytime Bónusz a kezdeti befizetés 20%-át adja 200 dollárig. De ahhoz, hogy kihasználja az üzletet, legalább 20 dollárt kell letennie. Ha aktív bónuszod van, a maximális téted pörgetésenként 5 dollár. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a nyerőgépek (az élő kaszinójátékok vagy a sic bo nem) számítanak 100%-ban a fogadási követelmény teljesítésében.

A kaszinó törli ezt az ajánlatot, ha 15 napon belül 20 alkalommal nem fogadják meg. Bármikor kérheti, de nem halmozódik össze más bónuszokkal.