Átfogó fizetési útmutató fogadási oldalakhoz 2024

Az online fogadásnál létfontosságú a megfelelő sportfogadás kiválasztása és az esélyek kutatása. De még fontosabb a megfelelő fizetési mód kiválasztása. A megbízható fizetési módok lehetővé teszik a fogadók számára, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan vegyenek ki és helyezzenek be pénzt.

Szerencsére a legtöbb legális sportfogadó tele van különféle banki módszerekkel, amelyek közül választhat. Az alternatívák puszta mennyisége azonban elsöprő lehet a zöld kezek számára. Tehát tekintse meg alább a fogadáshoz használt fizetési módainkat, és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet.

Visa

A Visa régóta az egyik legjobb választás a fizetési szolgáltatások terén világszerte. Ügyfelek millióinak segítik évente tranzakciók milliárdjainak feldolgozását, mivel szinte minden webhely elfogadja a Visa-t fizetési módként – beleértve a fogadási oldalakat is.

Mutasson többet
MasterCard

A Mastercard mindig is népszerű választás volt fogadási számlák finanszírozása terén. A legtöbb fogadóoldal többféle befizetési lehetőséget kínál, de a betéti és hitelkártyák mindig a legnépszerűbbek és leggyakrabban elfogadottak – például a Mastercard. Egyes pénzintézetek továbbra is helytelenül zárolják vagy tiltják le a tranzakciókat, ezért a Mastercard használatakor mindig jó, ha minden esetre van tartalék opciója.

Mutasson többet
Skrill

A Skrill egy olyan fizetési mód, amely nagyon népszerű a fogadók és a fogadási oldalak körében egyaránt. A Skrill 2001-ben alakult, és azóta egyre népszerűbb. Manapság sok online fogadóoldal elfogadja a Skrillt, mivel ez az egyik legjobb fogadási fizetési megoldás. A fogadás oldalának kiválasztásakor fontos, hogy a fogadók olyan bukmékert válasszanak, amely elfogadja az általuk preferált fizetési módot.

Mutasson többet
Neteller

A Neteller egy olyan fizetési mód, amely világszerte nagyon népszerű. Ez a fizetési mód nagyon megbízható a kereskedők és a fogadók körében, és kompatibilis a legtöbb fogadási oldallal szerte a világon. A Neteller biztonságos befizetési módként rendkívül népszerű az online kaszinók és sportfogadási oldalak körében, és sok szerencsejátékos használja ezt a szolgáltatást pénz befizetésére és kifizetésére.

Mutasson többet
PaysafeCard

A Paysafecard-ot mindig is az online fogadással társították, és ez ma is így van. Azok a fogadók, akik valaha is tettek online fogadást, valószínűleg már találkoztak a Paysafecarddal, vagy egyszer használták is. Szakértelmétől és játékpreferenciájától függetlenül minden fogadó élvezte az előre kifizetett utalványok által biztosított névtelenséget.

Mutasson többet
WebMoney

A WebMoney kihasználja az internet erejét és elérhetőségét, hogy a fogyasztók számára kétféleképpen kezeljék a pénzt az interneten. A WebMoney online fogadás világszerte felhasználók millióit vonzza. A digitális pénzfeldolgozó platform jól bevált, rendkívül biztonságos és népszerű. A WM Keeper Classic felhasználói fiókszoftvert kínál a személyi számítógépre történő letöltéshez és telepítéshez. A WM Keeper Light egy böngésző alapú megoldás, amely egyszerű hozzáférést biztosít az ügyfeleknek a digitális pénztárcához letöltés nélkül.

Mutasson többet
Trustly

A Trustly egy 2008-ban Svédországban alapított online fizetési szolgáltatás. Ezzel a szolgáltatással a fogadók és fogadók gond nélkül vagy késedelem nélkül befizethetnek és utalhatnak pénzt. Ez a módszer jelenleg több mint 30 országban érhető el, és 2015-ben több mint 800 online kereskedő fogadta el életképes fizetési lehetőségként.

Mutasson többet
PayPal

Több mint 20 éve létezik a Paypal, amely az egyik - ha nem a legnépszerűbb fizetési mód az emberek számára szerte a világon. Ez az elektronikus pénzügyi rendszer egy egyszerű és könnyen használható megoldás mindazok számára, akik biztonságos módot szeretnének befizetni, kivenni és átutalni az interneten. Ma több mint 30 millió kereskedő használja a PayPalt, és ezek közül sok fogadási oldal. Ez a fizetési lehetőség könnyen használható, biztonságos, és a legtöbb kaszinó és online sportfogadási oldal kínál PayPal-t befizetési és kifizetési módként.

Mutasson többet

American Express

Fizetési lehetőségek a fogadók számára 2024
2023-11-17

Fizetési lehetőségek a fogadók számára 2024

A múltban az online banki szolgáltatások sok szkepticizmussal találkoztak az adatlopások, csalások és az online térben történt feltörések miatt. A pénzátutalási megoldások jelentős fejlődésével azonban az online banki szolgáltatások egyszerű, gyors és megbízható pénzátutalási módsá váltak. A 2024 óta számos iparágban kedvelt fizetési módsá vált, különösen a sportfogadások terén. Az online fizetési módok jelentősen hozzájárultak ezen iparágak növekedéséhez.

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez
2023-08-02

A 3 legjobb sportfogadási üdvözlő bónusz Visa/Mastercard fizetéshez

Ha sportfogadót keres, hogy csatlakozzon, létfontosságú, hogy fontolja meg a fizetési lehetőségeket és az elérhető üdvözlő ajánlatokat. Szerencsére a legtöbb bukméker Mastercard vagy Visa bankkártyás/hitelkártyás fizetést kínál. Még jobb, ha befizetett egy sportfogadó bónuszt, és bizonyos esetekben megtette az első tényleges pénzes fogadást.

A William Hill betiltja a hitelkártyát Írországban
2022-06-01

A William Hill betiltja a hitelkártyát Írországban

Írországban a hitelkártyák szerencsejátékokban való használata nem pontosan tiltott, de folyamatosan elutasítják. Számos vizsgálat azonban kimutatta, hogy számos online fogadóirodák továbbra is támogatják a hitelkártyás fogadásokat alkalmazásaikon keresztül. Néhányan azok közül, akik állítólag kerülik a hitelkártyás fogadásokat, megtehetik ezt olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Revolut és az Apple Pay.

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Biztonságos fizetési módok

Biztonságos fizetési módok

Melyek a legbiztonságosabb fogadási fizetési módok? Sok! A legnépszerűbb módszerek azonban magukban foglalják a hitel-/betéti kártyákat, a banki átutalásokat és az e-pénztárca opciókat, mint például a PayPal Skrill, Neteller stb. Egyes sportfogadók még azt is lehetővé teszik, hogy a fogadók kriptovalutákon (például Bitcoin, Litecoin, Dogecoin stb.) keresztül finanszírozzanak és vonjanak ki befizetéseket.

A fizetési mód kiválasztása előtt azonban elengedhetetlen, hogy azt biztonsági zár védje, különösen az e-pénztárcák esetében. Ebben az esetben az online banki módszert SSL titkosítással kell ellátni, hogy éjjel-nappal védelmet biztosítson a létfontosságú pénzügyi adatok számára. Ezenkívül egy biztonságos online fogadási fizetési módnak rendelkeznie kell egy neves pénzintézet engedélyével. A következő rész többet tárgyal erről a koncepcióról.

Biztonságos fizetési módok
Banki fizetési mód kiválasztása

Banki fizetési mód kiválasztása

Mivel az online fogadások valódi pénzt foglalnak magukban, elengedhetetlen, hogy a fizetési mód minden jelölőnégyzetet bejelöljön, hogy zökkenőmentes banki élményben részesüljön. Az alábbiakban felsorolunk néhány ötletet, amelyeket figyelembe kell venni az online fogadási fizetési mód kiválasztásakor:

 • Biztonság és védelem: A megbízható fizetési mód mérlegeléséhez jogi pénzügyi intézmény engedélyével kell rendelkeznie. Például a PayPal és a Skrill a New York-i Állami Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériumának engedélyével rendelkezik. Másrészt az FCA (Financial Conduct Authority) szabályozza a Netellert. Tehát csak engedélyezett és SSL-titkosított fizetési szolgáltatásokkal bonyolítson tranzakciókat.

 • Tranzakció időtartama: Ma a befizetések a legjobb online sportfogadókon szinte azonnaliak. A készpénzfelvétel során azonban a dolgok eltérőek lehetnek. Jó példa erre a hitel-/betéti kártyák, amelyek lehetővé teszik az azonnali befizetést, de a kifizetés akár 5 munkanapot is igénybe vehet. Ezenkívül a banki átutalások feldolgozása eltarthat egy ideig. Ezért válassza a leggyorsabb banki módot, hogy elkerülje a frusztrációkat és a késéseket.

 • tranzakciós illeték: Itt van egy másik terület, ahol a banki átutalások és a betéti/hitelkártyák elmaradnak az e-pénztárcától. Az online banki módszerek gyakran kis jutalékot igényelnek az átutalások megkönnyítésére, ellentétben a borsos díjakat felszámító banki átutalásokkal. Például a legtöbb e-pénztárca nem számít fel pénzt a sportfogadási számlára történő befizetésért. Ne feledje azonban, hogy a költségek a banki módszertől függően változnak.

 • Fizetési bónuszok: A legtöbb sportfogadó bónuszt kínál ezek a napok. Még jobb, ha a fogadók jutalmat kaphatnak a fogadóirodától, ha meghatározott módszerekkel fizetnek be. Ezért érdemes felkeresni a fizetési oldalt, és megtudni, hogy mi a kínálat. Azonban ne válasszon olyan módszert, amely befizetési bónuszt keres, miközben tetemes tranzakciós díjat számít fel.

 • Támogatás: Néha egy sportfogadó sikeresen tudja feldolgozni a nyereményeket, de elakad valahol a fizetési mód rendszerében. Ennek oka lehet a hiányos személyazonosító ellenőrzés vagy egyéb technikai problémák. De egy készséges ügyfélszolgálati csapattal ezek a problémák gyorsan megoldódnak. A támogatást élő chaten keresztül kell elérni, bár az e-mailes és telefonos támogatás megteszi.

 • Elérhetőség: Végül, a pénz befizetése előtt létfontosságú annak megállapítása, hogy a fizetési mód legálisan elérhető-e az Ön országában. Ennek megismeréséhez látogasson el a fizetési mód általános szerződési feltételeinek oldalára, ahol megismerheti az összes jogosult országot. Ne feledje, egyes országokban csak a betéteket engedélyezik.

Banki fizetési mód kiválasztása
Hogyan kell megtenni a befizetést?

Hogyan kell megtenni a befizetést?

Kezdő számára egyszerűnek tűnhet a pénz befizetése egy sportfogadóba. Az olyan lehetőségek, mint a Neteller, a PayPal, a Paysafecard, a Skrill és a kriptovaluták, mindennaposak a legtöbb fogadóirodában.

Néha azonban a betétek elutasíthatók. Még rosszabb, hogy a legtöbb új játékos egyszerűen nem tudja, hogyan kell pénzt utalni fogadási számlájára. De ne aggódjon, mert a megfelelő útmutatóval minden nagyon egyszerű. Kovesd ezeket a lepeseket:

Hozzon létre egy sportfogadó fiókot a mellékelt elektronikus űrlap kitöltésével. A szükséges adatok magukban foglalhatják a nevet, címet, telefonszámot, e-mail címet és egyebeket. Ne adjon meg hamis adatokat, mert ez költséges lehet a pénzfelvétel során.

A sikeres számlanyitás után egyes sportfogadók megkövetelhetik a fogadóktól, hogy aktiválják azt egy kód megadásával. A kódot általában a megadott e-mail-címre vagy telefonszámra küldik.

A számla sikeres beállítása után keresse fel a sportfogadó fizetési oldalát, válasszon biztonságos fizetési módot, és kapcsoljon össze egy bankszámlát. Most tegyen egy letétet. A legtöbb esetben az üdvözlő bónusz azonnal jóváírásra kerül a fogadási számlán a befizetett pénzzel együtt.

Elutasíthatja a hitelkártyát a bukméker? Igen, bár ez nem teljesen a játékos vagy a fogadóirodák hibája. Egyes országokban a hitelkártyákkal való szerencsejáték illegális.

Jó példa erre az Egyesült Királyság, ahol az UKGC tavaly betiltotta a hitelkártyás szerencsejátékokat. Noha ennek okai homályosak, a legtöbb engedéllyel rendelkező fogadóirodának nincs más választása, mint eleget tenni. De azt nem tudják, hogy az e-pénztárcával való bankolás még sokkal gyorsabb.

Hogyan kell megtenni a befizetést?
PayPal használata a fogadási oldalakon

PayPal használata a fogadási oldalakon

Ha a legjobb online fogadási fizetési lehetőségekről van szó, a PayPal népszerűségét tekintve kevesen tudnak megegyezni. Azért mert a PayPal segítségével történő online fogadás lehetővé teszi az azonnali befizetést és kifizetést, a sportfogadási szolgáltatótól függően.

Ezenkívül a PayPal vitathatatlanul a legbiztonságosabb online banki módszer. A vállalat a rendkívül fontos SSL (Secure Socket Layer) titkosítást használja, hogy megvédje a felhasználói információkat és pénzeszközöket az online csalóktól. Még az sem csoda, hogy a PayPal csak megbízható online fogadóirodákkal áll össze.

Ennek ellenére a sportfogadási számla PayPal-on keresztüli finanszírozásának legegyszerűbb módja egy meglévő egyenleg felhasználása. Ha azonban nincs ilyen, folytassa a számlájának finanszírozását a Pénztárca > Pénz átutalása lehetőségre kattintva, majd adjon hozzá pénzt PayPal-egyenlegéhez egy bankszámlán keresztül.

A felhasználók akár egy másik PayPal-számlán keresztül is finanszírozhatják PayPal-egyenlegüket. Akárhogy is, az összeg azonnal tükröződik.

Ne feledje azonban, hogy a PayPal 2,9%-os díjat számít fel a betéti/hitelkártyával történő befizetés esetén. Ezenkívül az Egyesült Államok legtöbb államában a PayPal segítségével történő online fogadás nem jogosult. Ráadásul egyes fogadóiroda kizárja a PayPal-befizetéseket a bónuszpromóciókból.

Ez egy újabb komoly ok arra, hogy figyelmesen olvassa el az üdvözlő bónusz feltételeit és feltételeit, mielőtt bármit is befizetne.

PayPal használata a fogadási oldalakon
Hogyan kell pénzt visszavonni?

Hogyan kell pénzt visszavonni?

Ami a biztonságos kifizetést illeti, minden legális sportfogadó hasonlóan működik

Dióhéjban ez azt jelenti, hogy minden fogadónak át kell esnie egy KYC (Know Your Customer) folyamaton, mielőtt végrehajtaná az első kifizetést. Ne aggódjon azonban, mivel ez a folyamat meglehetősen egyszerű és gyors.

A sportfogadó olyan létfontosságú dokumentumokat kér, mint a kormány által kibocsátott fényképes személyi igazolvány/útlevél, valamint egy friss közüzemi számla vagy banki kivonat másolata. Közüzemi számla esetén a dokumentumban egyértelműen fel kell tüntetni a fogadó nevét és lakcímét.

Ezenkívül a legtöbb sportfogadó a kért dátumtól számított hat hónapnál nem régebbi közüzemi számlát kér. És egy másik dolog: egyesek videocsevegést ütemezhetnek be, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a fogadó a tényleges fióktulajdonos.

Miután a fogadóoldal elfogadta a dokumentumokat és ellenőrizte a fogadó azonosítóját, a kifizetések gyorsan feldolgozhatók. Ne feledje azonban, hogy egyes fogadási oldalak megkövetelhetik a fogadóktól, hogy ugyanazt a banki módszert használják a befizetésekhez és kifizetésekhez.

Ezenkívül a tranzakció időtartama és díjai a fogadási oldaltól és a fizetési módtól függően változnak.

Hogyan kell pénzt visszavonni?
A legjobb fizetési módok online fogadáshoz

A legjobb fizetési módok online fogadáshoz

Feltéve, hogy éppen most nyitott bukméker számlát, és készen áll a befizetésre. Noha ez meglehetősen egyszerűen hangzik, a legjobb fizetési mód kiválasztása meglepő kihívás lehet. Szerencsére a banki módszerekben nincs hiány a legjobb sportfogadások 2021-ben.

Tehát ha ilyen helyzetben van, ne aggódjon, mert a BettingRanker szakértői gondoskodnak Önről. Ez az oldal felsorolja a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb banki módszereket bármely online fogadó számára.

Mielőtt azonban ezen az oldalon minősítenék és jóváhagynák, a szakértők időt fordítanak az egyes online fogadási banki módszerekre. Ezenkívül a lehető legtöbb játékos tapasztalati információt gyűjtenek össze.

A csapat tapasztalt sportszerencsejátékosokból áll, akik pontosan tudják, mit kell keresniük a fogadási fizetési módban. Fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a legátfogóbb fogadási fizetési lehetőségeket közöljék.

A legjobb fizetési módok online fogadáshoz
Hogyan tekintjük át a fizetési lehetőségeket

Hogyan tekintjük át a fizetési lehetőségeket

Sok idő pazarlása nélkül az alábbiakban felsorolunk néhány jelölőnégyzetet, amelyeket egy fizetési módnak be kell jelölnie, mielőtt megvizsgálná a BettingRankernél:

 • Megközelíthetőség: Az ezen az oldalon áttekintett összes fizetési mód elérhető a legtöbb sportfogadási joghatóságban. Ezenkívül más technikai részleteket is figyelembe vesznek, mint például az elfogadott pénznem és a funkcionális nyelvek.
 • Biztonság: A pénzbiztonság rendkívül fontos minden komoly sportfogadó számára. Mint ilyen, az itt áttekintett banki módszerek mindegyike rendelkezik SSL (Secure Socket Layer) tanúsítvánnyal és a jogi pénzügyi hatóságok engedélyével.
 • Népszerűség a szolgáltatók körében: A búza és a pelyva szétválasztása érdekében a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy kézzel válassza ki a legtöbb online fogadási webhely legszélesebb körben használt opcióit. Amint azt már Ön is tudja, a legnépszerűbb banki lehetőségek egyben a legbiztonságosabbak és legolcsóbbak is.
 • Vevőszolgálat: Ha probléma adódik, a fizetési módnak a lehető leggyorsabban meg kell tudnia oldani. Ezért a csapat olyan tényezőket vett figyelembe, mint a támogatási reakciókészség, a nyelvezet, a mechanizmusok és a fogadók elégedettsége.
 • A tranzakció sebessége: Minden fogadó örül, ha nyereményét a lehető leghamarabb kifizetik. Ezenkívül a jóváírást követően a befizetéseknek azonnal meg kell jelenniük a fogadó számláján. Ezen okok miatt a csapat csak a leggyorsabb és legmegbízhatóbb fizetési lehetőségeket vizsgálja meg. Nincs szükség olyan banki módszer használatára, amelynek kifizetése egy hétnél tovább tart.
 • tranzakciós illeték: Minden cent számít, amit a banki módszer a játékosok kifizetéseiből és befizetéseiből vesz el. Ezért ügyeljen arra, hogy a választott banki módszer megfizethető áron dolgozza fel a fizetéseket, az itt felsorolthoz hasonlóan.
 • Online vélemények: A csapat saját mélyreható elemzése mellett a felhasználói véleményeket is figyelembe veszi. Csak a felhasználói vélemények alapján ismerhetik meg a fogadók a legbiztonságosabb és leghatékonyabb fogadási fizetési módokat.
Hogyan tekintjük át a fizetési lehetőségeket
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

A szerencsejátéknak szórakoztatónak kell lennie, és ezért a legfontosabb a felelősségteljes játék. De ezt könnyebb mondani, mint megtenni.

A legtöbb fogadó gyakran belekerül a dolgok szórakoztató oldalába, hogy megfeledkezik társadalmi felelősségéről. Ezért kerülje el ezt azáltal, hogy időt és pénzt szán a fogadásra.

A szerencsejáték bankroll felosztható napi, heti vagy havi limitekre. Természetesen ennek olyan pénznek kell lennie, amelyet nyugodtan elveszíthet, és anélkül tud élni. Röviden: ne fogadjon, ha házszámlái, egészségügyi biztosítási és egyéb létfontosságú pénzügyi kötelezettségei vannak.

Ezenkívül ne folytassa a szerencsejátékot akkor sem, ha a fogadás istenei nem állnak az Ön javára. Valójában ez a szabály jó vagy rossz napokra vonatkozik. Az okos játékosok tudják, hogy a szerencsejáték szerencse kérdése, nem számít a játékkészség.

Hogy elkerüljék a teljes bankroll elvesztését egyetlen fogadással, ezek a játékosok néhány rossz eredmény után csökkentették veszteségeiket. Ezenkívül néhányan abbahagyják a játékot, miután megszerezték bankrolljuk egy bizonyos százalékát. Ez az egyetlen módja annak, hogy továbbra is nyerjen a fogadóirodában. Szóval játssz biztonságosan és érezd jól magad.

Felelősségteljes szerencsejáték
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács