A legjobb 10 AstroPay bukmékerek a következő 2024

Az AstroPay egy online előre fizetett kártya, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy számos módszerrel fizetést és kifizetést hajtsanak végre. Ezek a módszerek közé tartozik a Visa, a MasterCard és a Google Pay, amelyek több mint 200 támogatott módszer része. Több mint 200 regisztrált felhasználóval és irodával rendelkezik az Egyesült Királyságban és Dél-Amerikában.

Az AstroPay-t számos sportfogadási oldal elfogadja különböző régiókban, mert egyszerű és könnyen használható. A játékosok a támogató szolgáltatók által kínált virtuális előre fizetett kártyákkal tölthetik fel fogadási számlájukat. Így a játékosok olyan gondok nélkül vehetik át nyereményeiket, mint például a postai csekk érkezésére való várakozás.

A legjobb 10 AstroPay bukmékerek a következő 2024
Hogyan lehet befizetni az AstroPay segítségévelHogyan lehet pénzt kivenni az AstroPay segítségével
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan lehet befizetni az AstroPay segítségével

Hogyan lehet befizetni az AstroPay segítségével

Az AstroPay több pénznemben használható platformot is kínál, ami azt jelenti, hogy a játékosok több mint 20 pénznemben játszhatnak világszerte. A szolgáltatót bármely országban bankszámlához csatlakoztathatja, de ez a használni kívánt fizetési módtól függ.

Ha például banki átutalással szeretne pénzt befizetni, annak ugyanabban az országban kell lennie, ahol a bankszámla található.

Egy másik befizetés módja Az AstroPay hitel- vagy betéti kártyákkal, például Visa és MasterCard használatával. A befizetés teljesítéséhez meg kell adnia kártyaszámát, lejárati dátumát és CVC-kódját.

Ha pénzt szeretne befizetni az AstroPay-en keresztül, számlát kell nyitnia a platformon. Ez ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe. Először létre kell hoznia felhasználónevét és jelszavát, majd ki kell választania azt a pénznemet, amelyben meg szeretné jeleníteni az egyenlegét.

Amint ez az információ be van állítva, azonnal befizetheti a rendelkezésre álló fizetési módok egyikét.

A maximális befizetési limit a fogadási oldaltól függ. Napi 7000 és 10 000 dollár között mozog, a maximálisan befizethető összeg pedig havi 100 000 dollár. Ezen kívül elérhető a mobiltelefon opció.

Használhatja a webhely mobil verzióját a befizetés befejezéséhez, ha eléri az AstroPay szolgáltatást a telefonján. Mindössze annyit kell megadnia, hogy megadja felhasználónevét, jelszavát és összegét.

Hogyan lehet befizetni az AstroPay segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni az AstroPay segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni az AstroPay segítségével

Ha az AstroPay-en keresztül szeretne kivenni, néhány további információra van szükség. A felhasználónéven és a jelszón kívül szüksége lesz a kártyaszámra, a lejárati dátumra és a CVC-kódra, valamint a személyi igazolvány vagy az útlevél másolatára.

A minimális kifizetési összeg 100 euró (111 USD), a maximális limit pedig attól függően változik minden fogadási oldalon.

Kivétel esetén a feldolgozási idő akár 3 napot is igénybe vehet. Ez azonban a kérdéses sportfogadástól függ. Például előfordulhat, hogy 24 órán belül, vagy bizonyos esetekben akár néhány perc alatt is hozzájuthat a pénzéhez.

Az AstroPay csak egy futószalag, és megbízhatósága nagyban függ az Ön által használt fogadási oldaltól. Ezen felül használhatja a mobiltelefon opciót a kifizetéshez. Az AstroPay-t a weboldalon keresztül kell elérnie mobiltelefonján, és meg kell adnia a sportfogadáshoz szükséges összes információt.

Ha ez megtörtént, várjon két napot, amíg a kifizetés átkerül a bankszámlájára. Ha ez nem történik meg, lépjen kapcsolatba az AstroPay-vel, és kérje vissza pénzét.

Az AstroPay-t a fogadásrajongók és a bukmékerek egyaránt szeretik olyan tényezők miatt, mint a biztonság, a rendelkezésre állás és a megbízhatóság, amelyek mind kulcsfontosságúak a fogadásban.

A támogatott módszerek azt jelentik, hogy a játékosok a világ minden tájáról használhatják. A mobil átutalási lehetőség még kényelmesebbé teszi ezt, mivel manapság az internetezők (és a sportfogadók) többsége kézi eszközöket használ az internet elérésére.

Hogyan lehet pénzt kivenni az AstroPay segítségével
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács