A legjobb 10 FastPay bukmékerek a következő 2024

A FastPay egy kényelmes, egyszerű és gyors fizetési megoldás, amely a Next-Generation Communications, egy iraki székhelyű vállalat tulajdonában van. 2017-es indulása óta a FastPay számos előnye miatt népszerűvé vált az iraki sportfogadók körében. A felhasználóknak iraki mobilszámra van szükségük ahhoz, hogy feliratkozhassanak erre a szolgáltatásra, ezért az erre az országra korlátozódik.

A cég azonban megoldást keres erre a problémára, hogy nemzetközi elismerést szerezhessen. A legjobb iraki sportfogadási oldalak elfogadják a FastPay befizetéseket és kifizetéseket. Ezek az oldalak a kurd és az arab nyelveket is támogatják, miközben több tucat sportfogadási lehetőséget kínálnak.

A legjobb 10 FastPay bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
A FastPayről

A FastPayről

Azok a fogadók, akik regisztrálnak egy FastPay online fogadási webhelyre, jó minőségű oddsokra számíthatnak számos piacról, beleértve a virtuális sportokat is. Az összes helyi sportcsapat, bajnokság és verseny lefedett. A fogadókat is szívesen látják bónuszok és számos promóció. Mivel a FastPay egy előre fizetett fizetési átjáró, egy felelősségteljes szerencsejátékos aligha lépi túl a költségvetését.

Ráadásul a FastPay fogadóirodák magas szintű biztonsági intézkedéseket alkalmaznak az ügyfelek adatainak és pénzügyi információinak védelme érdekében. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell befizetni a FastPay-en és hogyan lehet kivenni ugyanazt a módszert. Az olvasók azt is megtudhatják, mennyire biztonságos a technika, és hogyan fordulhatnak segítségért az ügyfélszolgálathoz.

A FastPayről
Hogyan lehet befizetni a FastPay segítségével

Hogyan lehet befizetni a FastPay segítségével

A FastPay használatával történő befizetéshez a sportfogadás rajongóinak először meg kell erősíteniük, hogy az oldal támogatja-e ezt a fizetési lehetőséget. Jelenleg csak néhány sportfogadó fogadja el, de az iparág gyors fejlődésen megy keresztül, így a jövőben több szerencsejáték-webhely is támogatja majd a FastPay-t. Érdemes az ügyfél képviselőivel is egyeztetni, hogy a módszer működik-e.

A FastPay fiók a pénztárca webhelyén vagy a mobilalkalmazáson keresztül érhető el, amely Android és iOS eszközökön egyaránt működik. A számlatulajdonos az egyenlegét ATM ügynökön vagy a legközelebbi ATM-en keresztül töltheti fel. Meg kell győződniük arról, hogy elegendő pénz áll rendelkezésre, mielőtt megtennék a valódi pénzzel való fogadás következő lépését.

A FastPay befizetés teljesítése

A befizetési folyamat ugyanazokat a lépéseket követi, mint az e-pénztárca e-kereskedelmi webhelyen történő használata. A játékosoknak csak a következőket kell tenniük.

 1. Látogassa meg a sportfogadási oldalt, és jelentkezzen be a fiókjába
 2. Nyissa meg a pénztáros oldalt, és kattintson a befizetés lehetőségre
 3. A fizetési lehetőségek listájából válassza a FastPay lehetőséget
 4. Jelentkezzen be a felugró oldalra mobilszámmal és jelszóval
 5. Adja meg a betét összegét
 6. Fizetés megerősítése

A FastPay sportfogadási webhelyek rugalmas befizetési korlátokkal rendelkeznek, és a játékosok akár 10 dollárt is fizethetnek az indulásért. A high rollerek akár 5000 dollárt is befizethetnek tranzakciónként. Ezenkívül az új játékosok nagy bónuszokra jogosultak az első befizetéskor.

A FastPay 1%-os átalánydíjat számít fel minden felvett összeg után, így minden betét a befizetés összegének 1%-át tartalmazza. Egyes bukmékerek fizetési szabályzataiktól függően befizetési díjat számíthatnak fel. A játékosoknak ellenőrizniük kell az alkalmazandó díjakat, mielőtt fogadni kezdenek kedvenc sportjaikra.

Hogyan lehet befizetni a FastPay segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével

Minden sportfogadónak külön módja van a visszavonás feldolgozásának. De az alapfolyamat minden FastPay fogadóirodában ugyanaz.

 1. A játékosnak be kell jelentkeznie sportfogadási számlájára, és a Pénztár vagy Pénztárca opcióra kell kattintania
 2. Az oldal megköveteli a fogadótól, hogy válasszon fizetési módot. Ebben az esetben a FastPay-t kell választaniuk a kifizetéshez
 3. A játékosnak meg kell adnia mobilszámát, amely a FastPay-hez kapcsolódik
 4. Aztán megadják, hogy mennyit kell kivenni
 5. A sportfogadó kérni fogja a fenti adatok ellenőrzését
 6. Az oldal megerősíti a részleteket és tranzakciót kezdeményez

A tranzakció sebessége ennek ellenére azonnali online fogadóirodák saját visszavonási határidővel rendelkeznek. Ezt a kifizetési összeg és az oldal fizetési szabályzata határozza meg.

Elállási feltételek

A FastPay segítségével történő online fogadáshoz bizonyos feltételek vonatkoznak, amelyek biztosítják a nyeremények zökkenőmentes kifizetését. A legtöbb fogadóiroda rendelkezik minimális kifizetési limittel. Korlátozott az egy napon vagy héten belüli kifizetések száma is. Például egy webhely legalább 50 USD-t és legfeljebb 10 000 USD-t állíthat be tranzakciónként, hogy hetente négyszer engedélyezett legyen.

Ez azt jelenti, hogy a játékosnak legalább 50 dolláros nyereményben kell részesülnie, hogy számlaegyenlegét bármikor készpénzre válthassa. A legjobb FastPay fogadási webhelyek némelyike ingyenes kifizetési kérelmet kínál. Később még többet számíthatnak fel, ha valaki a maximálisan megengedhető összeget meghaladó kifizetéseket kér.

Érdemes megjegyezni, hogy minden megbízható bukméker KYC protokollt alkalmaz, mielőtt a nyereményeket ugyanarra adná ki. fizetési mód amit a játékos befizetésre használ. Például a Visa Iraq-ot használók ugyanúgy fizetnek, mint a FastPay játékosok. Ha a játékos a FastPay segítségével próbálja meg kivenni a pénzt, előfordulhat, hogy a kérelmet nem tudjuk feldolgozni, ha a legutóbbi befizetéskor nem használta fel.

Hogyan lehet pénzt kivenni a FastPay segítségével
Biztonság és biztonság a FastPay-nél

Biztonság és biztonság a FastPay-nél

Digitális pénztárcaként a FastPay avantgárd online védelmi mechanizmusokat használ. A legszembetűnőbb funkció a Secure Sockets Layer a hivatalos webhelyen (HTTPS). A technológia biztonságos kapcsolatokat tart fenn, hogy megóvja a két platform között továbbított érzékeny pénzügyi információkat. Ez megakadályozza, hogy a kiberbűnözők lemásolják vagy módosítsák az átvitt adatokat, beleértve a játékosok nevét, kártyaszámát vagy bankszámláját. Ez a titkosítási algoritmusok révén lehetséges, amelyek az átvitel során összekeverik az információkat, gyakorlatilag lehetetlenné téve a konfigurálást.

A FastPay egy PA-DSS-kompatibilis vállalat, amelyet a fizetési kártyaipar (PCI) megfelelősége kötelez. Ez azt jelenti, hogy nem tárolja az ügyfelek bizalmas adatait, például a CVV2-kódot, a biztonsági PIN-kódot és a mágnescsíkos adatokat. A PA-DSS tanúsítvány garantálja a harmadik felek webhelyeiről származó ügyféladatok védelmét is, amelyek érintettek lehetnek a fizetési folyamat során.

A FastPay befizetés vagy kifizetés során a tűzfal részt vesz az esetleges adatszivárgások megfékezésében. A FastPay fiókokat nem csak jelszavak védik, hanem ujjlenyomatok és arcfelismerés is. További PA-DSS követelmények, amelyek biztonságosabbá teszik a FastPay-t:

 • Biztonságos hálózati megvalósítások
 • Biztonságos szoftverfrissítések
 • Érzékeny forgalom titkosítása nyilvános hálózatokon
 • Az online sebezhetőségek rendszeres ellenőrzése
Biztonság és biztonság a FastPay-nél
FastPay ügyfélszolgálati lehetőségek

FastPay ügyfélszolgálati lehetőségek

A jó ügyfélszolgálatot nem lehet eléggé hangsúlyozni. Ennek ellenére a FastPay udvarias ügyfélszolgálati képviselőket alkalmazott, akik végső soron a vállalat arca. Kifogástalan képességeik miatt sok ügyfél hűséges maradt, ami lehetővé tette a vállalat növekedését. Problémamegoldó képességeikben kiemelkedőek, különösen összetett kérdésekben való eligazodáskor.

Barátságos hozzáállásuk mellett világosan kommunikálnak, miközben vásárlóik helyébe helyezik magukat. A hatékony levelezés lehetővé teszi számukra, hogy a legmegfelelőbb megoldásokat kapják egy problémára. A FastPay ügyfélszolgálati képviselői gyakran lemondanak a szaknyelvről és a szakzsargonról az ügyfél nyelve mellett. Megbízható ügyfélszolgálatuk éjjel-nappal elérhető. A támogató csapat az alábbi módokon érhető el.

 • Email- info@fast-pay.cash vagy @gofastpay.com
 • Telefonos forródrót - 066 231 0000
 • Dedikált GYIK rész
 • Online kapcsolatfelvételi űrlap

A GYIK rész a gyakran feltett kérdéseket és az általános válaszokat tartalmazza. Az ügyfeleknek olyan kézikönyvet kell használniuk, amely útmutatókat tartalmaz a hibaelhárításhoz. Ez segít az ügyfeleknek abban, hogy gyors megoldásokat találjanak, mielőtt kapcsolatba lépnének az ügyfélszolgálattal. Azok, akik közvetlenül szeretnék elérni az ügyfélképviselőket, tárcsázhatják a kapcsolat oldalon található telefonszámot.

A legtöbb játékos szívesebben küld üzeneteket e-mailben. Alternatív megoldásként a kapcsolatfelvételi űrlapot kitöltik személyes adataikkal és megjegyzéseikkel; a kapcsolatfelvételi űrlap ideális a fizetéssel, a hálózattal és az általános kérdésekkel kapcsolatos kérdések megoldására.

FastPay ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács