A legjobb 10 GiroPay bukmékerek a következő 2024

A GiroPay egy német székhelyű online fizetési mód, amely a GiroPay GmbH tulajdonában van, és több mint 1500 bankintézet partnere. A 2005-ben alapított és 2006 februárjában bevezetett rendszer gyors, közvetlen banki átutalást tesz lehetővé PIN- és TAN-kóddal. A hagyományos banki tranzakciókkal ellentétben az ügyfeleknek nem kell várniuk a nyugtára, mert a pénz a sikeres átutalás után azonnal rendelkezésre áll.

A legtöbb Giropay fogadási oldal Németországból és Ausztriából fogad játékosokat. Több mint 40 millió felhasználó származik a két európai nemzetből. A GiroPay által kínált magas szintű biztonságnak köszönhetően Németországban az online tranzakciók körülbelül 16%-a ezzel a fizetési móddal történik.

A legjobb 10 GiroPay bukmékerek a következő 2024
Befizetés a GiroPay segítségévelHogyan lehet közvetlenül befizetni a GiroPay segítségévelHogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével?
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Befizetés a GiroPay segítségével

Befizetés a GiroPay segítségével

Azoknak a fogadóknak, akik a GiroPay segítségével szeretnék finanszírozni bankrolljaikat, csak olyan bankszámlára van szükségük, amely lehetővé teszi az internetes bankolást. A tranzakció hitelesítési számhoz be kell állítani a bankszámlát. A GiroPay-en keresztül a bankoktól a fogadóoldalaknak történő kifizetések azonnaliak.

Giropay összekapcsolása bankszámlával

A GiroPay-vel együttműködő bankok ugyanazt az élményt nyújtják a felhasználóknak, mint a bankok internetes banki portáljai. Olyan, mint egy banki alkalmazásbővítmény, amely PIN-kóddal és TAN-kóddal ellenőrzi a tranzakciókat. A népszerű banki partnerek közé tartozik a Sparkasse és a szövetkezeti bankok.

Befizetés a GiroPay segítségével
Hogyan lehet közvetlenül befizetni a GiroPay segítségével

Hogyan lehet közvetlenül befizetni a GiroPay segítségével

Nak nek befizetés egy fogadási webhelyen, a játékos kiválasztja a kívánt bankot, és biztonságos banki környezeten keresztül csatlakozik a GiroPay-hez. Bejelentkezés után hozzáférhetnek a bankszámlához és a rendelkezésre álló pénzeszközökhöz. A TAN belép az előre kitöltött transzfer létrehozásához.

A befizetés jóváhagyásra kerül, miután az ügyfél megadja a PIN-kódot vagy a számlaszámot. Ezen érzékeny adatok cseréje az ügyfél és bankja között a szerencsejáték-webhely bevonása nélkül történik. A bank valós időben engedélyezi a fizetést, miután a pénzt levonja az ügyfél bankszámlájáról.

Ezután a fogadóoldal ugyanazt az összeget és valós idejű visszaigazolást kap a banktól. A játékos egy megerősítő üzenetet is kap, hogy a befizetése sikeres volt.

Napi befizetési limit a Giropay számára

A GiroPay lehetővé teszi online fizetések tranzakciónként 10 000 euróig. A 10 000 eurót meghaladó befizetések felelőssége a kereskedőt (játék-üzemeltetőt) terheli. A napi maximális átruházható összeg 50 000 euró. De ezek a határok alacsonyabbak vagy magasabbak is lehetnek a szerencsejáték oldalon.

Mobil befizetés

Mobil tranzakciókhoz a felhasználónak regisztrálnia kell az okostelefonján. Nincs GiroPay alkalmazás, bár a fizetések mobilböngészőkön keresztül is feldolgozhatók, ugyanolyan magas szintű biztonsági előírások mellett, mint az asztali verzió.

Az adatvédelem csúcsminőségű, ha olyan biztonságos banki szolgáltatót használunk, mint a Sparkasse. A GiroPay mobil kompatibilitása bankonként eltérő. Egyes internetes banki oldalak mobilra vannak optimalizálva, míg mások kisebb eszközökön lassabbak.

Hogyan lehet közvetlenül befizetni a GiroPay segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével?

Hogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével?

A nyeremények GiroPay számlára nem utalhatók át. A játékosnak személyes bankszámláját kell használnia, amikor kifizetést kér egy fogadási oldalon. Általában a pénzeszközök azonnal átutalásra kerülnek a kiválasztott bankba.

A legtöbb szerencsejáték-üzemeltető nem számít fel kifizetési díjat a GiroPay játékosoknak. Egyes bankok azonban a kifizetett összegtől függően díjat számíthatnak fel.

Napi kifizetési limit a GiroPay fogadási oldalon?

A maximális kifizetési limit 50 000 euró, de ez a használt banktól függően változhat. Általában, amikor egy játékos a GiroPay szolgáltatást használja fogadásai kiszolgálására, a platform emlékezni fog erre a választásra.

A biztonság kedvéért a fogadási szolgáltató 12 hónapon belül arra a bankra irányítja a kifizetéseket, amelyből a legutóbbi számlát finanszírozta. Ha az ügyfél másik bankot kíván igénybe venni, akkor az előbbit törölnie kell a pénztárcájából.

Mik a feldolgozási idők?

A bankszámla csatlakoztatása és a tranzakció elindítása után a játékos azonnal kiválthatja nyereményét. A legtöbb szerencsejáték-szolgáltató nem számít fel díjat a kifizetésért.

Mobilon kivehetem?

Igen. Bár a GiroPay nem rendelkezik mobilalkalmazással, a felhasználók a szerencsejáték-platformjuk által támogatott mobileszközökön keresztül is bejelentkezhetnek internetes bankjukba.

Hogyan lehet pénzt kivenni a GiroPay segítségével?
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács