A legjobb 10 Klarna bukmékerek a következő 2024

A Klarna Bank AB, vagy egyszerűen csak Klarna néven ismert, egy svéd bank, amely emberek millióinak biztosít online fizetéseket Európa-szerte. 2005-ben alapították. A Klarna cég, amelynek több mint 85 millió ügyfele van és naponta több mint 1 millió tranzakciót hajt végre, egyre népszerűbb lett a fogadók körében, mint fizetési lehetőség az online fogadóirodáknál.

A Klarnával való fogadás egyszerű, és fogadók és fogadók ezrei részesítik előnyben a Klarnát elfogadó bukmékereket. Ez annak köszönhető, hogy lehetővé teszi számukra, hogy pénzt helyezzenek be és vegyen ki fogadási számlájukról, ami egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb tranzakciókat jelent.

A legjobb 10 Klarna bukmékerek a következő 2024
Finanszírozás a Klarnán keresztülPénzfelvétel a Klarnáról
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Finanszírozás a Klarnán keresztül

Finanszírozás a Klarnán keresztül

A Klarna számlán keresztüli pénzeszközök befizetéséhez bankszámla vagy kártya összekapcsolása szükséges. Ez megtehető az alkalmazásukon vagy a webhelyükön keresztül.

Az alkalmazáson keresztül:

  1. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival
  2. Nyissa meg a „My Klarna” beállításait, és válassza a „Fizetési módok” lehetőséget.
  3. Innen válassza a "Bankszámla hozzáadása", "Kártya hozzáadása" vagy az "Eltávolítás" lehetőséget.

A weboldalon keresztül:

  1. Lépjen a Klarna.com oldalra, és jelentkezzen be fiókadataival
  2. Válassza a "Fizetési módok" lehetőséget
  3. Válassza a "Bankszámla hozzáadása", "Kártya hozzáadása" vagy az "Eltávolítás" lehetőséget.

Egyszerre csak egy bankszámla menthető el és kapcsolható össze egy Klarna-számlával. Ha módosítani kell az összekapcsolt bankszámlát, egyszerűen távolítsa el, és adjon hozzá egy újat.

Kártyák esetén több kártya is menthető, de a fizetéshez egy elsődleges kártya szükséges.

Ha pénzt szeretne hozzáadni fogadási számlájához, lépjen be az oldalra, és jelentkezzen be. Válassza a Klarna-t preferált fizetési módként, adja meg az összeget, adja meg a banki adatokat, és erősítse meg az átutalást. Ez a tranzakció a befizetést követően azonnal megjelenik, a Klarnának történő fizetés pedig a következő bankszámlakivonaton.

Az írás pillanatában a Klarnán keresztüli fizetések USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK és NOK pénznemben történhetnek.

A Klarna kezelési díja a befizetett összegtől függ, de ezek általában csekélyek, és nem érintik annyira az alapokat. A legtöbb online fizetési mód szabványos szolgáltatásként tranzakciós díjat számít fel.

Finanszírozás a Klarnán keresztül
Pénzfelvétel a Klarnáról

Pénzfelvétel a Klarnáról

A Klarnán keresztül a fogadási számlákról történő pénzfelvétel ugyanolyan egyszerű és hasonló, mint a legtöbb fizetési mód a piacon.

Egyszerűen jelentkezzen be kereskedői webhelyére (jelen esetben egy fogadási oldalra), és lépjen a szokásos visszavonási lehetőségre. Ezután válassza a Klarnát preferált fizetési módként. Ez átvezeti Önt a következő lépéshez, amelyben megadja a kivenni kívánt összeget. Az összes vonatkozó adat megadása után már csak a tranzakció megerősítését és engedélyezését kell tenni.

Amint ez megtörtént, a kifizetés a lehető leghamarabb feldolgozásra kerül, és megjelenik az Ön bankszámláján.

Arra is érdemes emlékezni, hogy még akkor is, ha a fogadási oldalon befizetéseket fogad el a Klarnán keresztül, előfordulhat, hogy kifizetésre nem fogadható el. Ez az egyik fő hátrány, amely visszatartja a fogadókat a fizetési szolgáltatás használatában, mivel a Klarna már 13 országra és néhány fogadási oldalra korlátozódik.

Ebben az esetben alternatív fizetési csatornákra lehet szükség a pénzfelvételhez, például e-pénztárcákra, például a Netellerre vagy a Paypalra, vagy esetleg egy közvetlen banki átutalás is megteszi.

Ne feledje, hogy ha késés történik, annak valószínűleg a bank tartási ideje, karbantartása, illetve a munkaszüneti napok és hétvégék az oka.

A Klarnán keresztül történő pénzfelvétel esetén bizonyos díjak vonatkozhatnak, és az összeg a visszavont összegtől függ. Ez nem túlzottan piros zászló, mivel ez nagyjából bevett gyakorlat a legtöbb fizetési módnál.

Pénzfelvétel a Klarnáról
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Katy Perry látványos félidős műsora: A vírusszenzáció születése
2023-11-10

Katy Perry látványos félidős műsora: A vírusszenzáció születése

Az eheti Pop Culture Rewindben visszatekintünk arra a felejthetetlen pillanatra, amikor Katy Perry Super Bowl félidei műsora vírusszenzációvá vált. Míg a Patriots és a Seahawks küzdött a pályán a Super Bowl XLIX alatt, Katy Perry látványos teljesítményt nyújtott, amely maradandó benyomást tett.

Optimalizálja egészségét és jó közérzetét rendszeres testmozgással
2023-11-02

Optimalizálja egészségét és jó közérzetét rendszeres testmozgással

A rendszeres testmozgásnak számos jótékony hatása van a testi és lelki egészségre egyaránt. Segíthet megelőzni az olyan krónikus betegségeket, mint a szívbetegség, a cukorbetegség és bizonyos ráktípusok. Az edzés emellett javítja a szív- és érrendszeri egészséget, erősíti az izmokat és a csontokat, és segít az egészséges testsúly megőrzésében. A fizikai előnyök mellett a testmozgásról kimutatták, hogy csökkenti a depresszió és a szorongás tüneteit, javítja a hangulatot és javítja a kognitív funkciókat. A rendszeres testmozgás javíthatja az alvás minőségét és növelheti az energiaszintet. Összességében a rendszeres testmozgás beépítése a rutinba pozitív hatással lehet általános jólétére.

Emlékezés Bob Knightra: Egy legendás edző maradandó öröksége
2023-11-02

Emlékezés Bob Knightra: Egy legendás edző maradandó öröksége

Bob Knight, a legendás kosárlabdaedző 83 éves korában elhunyt. Az Indiana Egyetemen elért sikeres karrierjéről ismert, ahol három nemzeti bajnoki címet nyert, köztük egy veretlen szezont. Knight maradandó örökséget hagy maga után az egyetemi kosárlabda világában.

Az élő sporttartalom jövője: Az élő közvetítéseken túli terjeszkedés, hogy megfeleljünk a digitális-médiás multitasking igényeinek
2023-10-31

Az élő sporttartalom jövője: Az élő közvetítéseken túli terjeszkedés, hogy megfeleljünk a digitális-médiás multitasking igényeinek

A fiatalabb, élő sporttelevízió-rajongók következő generációja a digitális multitasking magatartást tanúsítja, ami több rövid távú, sporttal kapcsolatos tartalom létrehozását teszi szükségessé, hogy fenntartsák érdeklődésüket. Az iparági vezetők felismerték ezt az igényt, és közel 80%-uk úgy gondolja, hogy a sporttartalmaknak túl kell terjedniük az élő sportközvetítéseken és közvetítéseken.