A legjobb 10 Neosurf bukmékerek a következő 2024

A Neosurf-ot 2004-ben alapították Franciaországban. Több mint 350 000 ügyfele van több mint 40 országban.

Franciaországban, Ausztráliában és Kanadában széles körben használt fizetési mód, és világszerte több ezer webhelyen érvényes fizetési mód. A Neosurf-re való feliratkozáskor a játékosok Neosurf kártyát kapnak. Az előre fizetett utalványok világszerte 150 000 kényelmes helyen vásárolhatók meg, például újságárusoknál, benzinkutaknál, kisboltokban, szupermarketekben, internetkávézókban stb.

A Neosurf választásának néhány fő előnye a nagyszerű mobilalkalmazás, a gyors befizetések, a jobb költségvetés-ellenőrzés és az üdvözlő bónuszokra való jogosultság.

A legjobb 10 Neosurf bukmékerek a következő 2024
Hogyan lehet befizetni a Neosurf-onKilépés a Neosurffel
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan lehet befizetni a Neosurf-on

Hogyan lehet befizetni a Neosurf-on

Számos módja van a Neosurf számlára történő befizetésnek, amelyek mindegyike kényelmes és meglehetősen intuitív.

Vásárlás myNeosurf fiókon keresztül

A Neosurf számlára történő befizetés egyik módja az online myNeosurf számlán keresztül.

A myNeosurf számla egy online portál, ahol a fogadók befizethetnek pénzt, és megtekinthetik egyenlegüket és tranzakciós előzményeiket. A fiók ingyenes, de a felhasználóknak 18 éven felülieknek kell lenniük. A személyazonosság igazolása csak a befizetések és a kiadások limitjének növeléséhez szükséges.

A Neosurf elfogadja a Mastercard és Visa hitelkártyákat, valamint a legtöbb betéti kártyát. A pénzeszközök banki átutalással (SEPA) és kriptovaluta opciókkal is befizethetők.

A Neosurf alapokat számos online partnerük valamelyikén keresztül is feltöltheti, mint például a Topmeup, a beCharge, a topengo stb. Sajnos jelenleg nem tudsz Paypalon keresztül befizetni.

A befizetési limit 100 € és 30 000 € között mozog, számlatípustól és befizetési módtól függően. Ez további adatok, dokumentumok vagy egymást követő befizetések megadásával érhető el.

Feltöltés készpénzzel

Az első dolog, hogy keressen egy Neosurf kiskereskedőt a környéken. A Neosurf utalványok kényelmes helyeken, például benzinkutaknál, kisboltokban, szupermarketekben, internetkávézókban és más Payzone jelzéssel ellátott létesítményekben kaphatók.

Webhelyükön található egy Store Locator is, amely segítségével megkeresheti a Neosurf utalványokat árusító létesítményeket a környéken. Válassza ki a megfelelő adatokat, hogy eredményeket kapjon a jogos Neosurf utalvány értékesítési pontokhoz.

Hogyan lehet befizetni a Neosurf-on
Kilépés a Neosurffel

Kilépés a Neosurffel

A legnagyobb hátrány, ami megakadályozza a legtöbb fogadót abban, hogy a Neosurfot válassza, az, hogy hiányoznak a pénzfelvételi módok, mint a legtöbb előre fizetett esetében. fizetési módok.

A legtöbb fogadó a biztonság, a biztonság és az egyszerűség kedvéért előnyben részesíti, hogy nyereményét ugyanazzal a módszerrel vonják ki, mint ahogyan befizették. Azonban azoknak, akik a Neosurf használata mellett döntenek, más módot kell találniuk arra, hogy pénzüket a Neosurf fogadóirodáktól váltsák ki.

A Neosurffel történő kifizetéshez jelenleg az e-pénztárcák, például a Neteller vagy a Skrill a legjobb megoldás.

Egy másik lehetőség, hogy a bankszámláján keresztül vonja ki az összeget, de ennek megvannak a maga hátrányai.

A bankszámla-kivonás 1,5%-os díjat számít fel. Közel egy hét feldolgozási idő is van, ami rosszul hangzik, tekintve, hogy a befizetések azonnal végrehajthatók. A bankszámla-kivonás másik hátránya egyesek számára az, hogy ezzel a módszerrel a fogadási előzmények többé nem lesznek privátak.

A fogadók a Neocash Mastercard-jukon keresztül is kifizethetnek, amely a Neosurf fizikai plasztikkártyája, 2%-os kifizetési díj ellenében.

Nyereményét vissza is vonhatja egy myNeosurf számlára. Ehhez egyszerűen válassza ki a myNeosurf pénzfelvételi lehetőséget, adja meg Neosurf fiókja adatait, és válassza ki a kívánt tranzakcióméretet.

A kifizetések átfutása eltarthat egy ideig, mivel a legtöbb szolgáltatás legitimitás-ellenőrzést végez az alap biztonsága érdekében, ami általában nem tart tovább 24 óránál. Az ellenőrzések elvégzése után az összeg szinte azonnal a Neosurf számláján landol.

Kilépés a Neosurffel
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács