A legjobb 10 PaysafeCard bukmékerek a következő 2024

A Paysafecard-ot mindig is az online fogadással társították, és ez ma is így van. Azok a fogadók, akik valaha is tettek online fogadást, valószínűleg már találkoztak a Paysafecarddal, vagy egyszer használták is. Szakértelmétől és játékpreferenciájától függetlenül minden fogadó élvezte az előre kifizetett utalványok által biztosított névtelenséget.

Az olyan előrefizetési rendszerek, mint a Paysafecard, egyre népszerűbbek az áruk és szolgáltatások online fizetésének valódi pénzzel, nem pedig bankszámlával vagy hitelkártyával. Természetesen bankkártyájával is vásárolhat, amit sokan megtesznek, mert az eltakarja a végső tranzakciót a számláján.

A legjobb 10 PaysafeCard bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével

Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével

A paysafecard számlára történő befizetéshez a fogadóknak először számlát kell létrehozniuk. Egyszerűen fel kell lépniük a Paysafecard hivatalos webhelyére a címen www.paysafecard.com.

Ha elkészült, a játékosok befizethetnek a számlájukra. A játékosoknak mindössze egy paysafecard PIN kódot kell vásárolniuk, amelyet világszerte több mint 600 000 üzletben szerezhetnek be. A fogadóknak csak meg kell adniuk a megszerzett 16 számjegyű PIN-kódot, amikor fel akarják tölteni sportfogadási egyenlegüket.

Ha a játékosok nem biztosak abban, hogy hol kaphatnak paysafecard utalványt, felkereshetik a cég hivatalos weboldalát. A webhelyen van egy boltkereső, amely megmutatja az összes olyan üzletet, amely az Ön területén található paysafecard PIN-kódokat árusítja.

A fogadási számla finanszírozása paysafecard használatával egyszerű folyamat:

  1. A fogadóknak fel kell lépniük kedvenc sportfogadójuk Pénztárába, és ki kell választaniuk a befizetési lehetőséget, és az összes elérhető fizetési módot megkapják. A weboldal új ablakba viszi a fogadókat, amikor a paysafecard fizetési módot választják.

  2. Lesz egy link, amely megmutatja nekik a környéken lévő összes olyan üzletet, ahol paysafecard utalványokat árulnak. Folytathatja a következő lépéssel, ha már megvásárolta az utalványokat.

  3. A fogadók észrevesznek egy részt, ahol meg kell adniuk 16 számjegyű PIN-kódjukat. Ne feledje, hogy a paysafecard PIN-kódok kombinálhatók, így nagyobb összeget helyezhet el. Miután a fogadók az összes kívánt PIN-kódot befizették, már csak a befizetés megerősítése van hátra.

Hogyan lehet befizetni a Paysafecard segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével

Sajnos a Paysafecard nem használható pénzfelvételre. Ennek eredményeként, ha egy fogadó készpénzt szeretne keresni a kedvenc sportfogadóján, más eszközt kell találnia.

  • Ha a fogadók nem tudják használni a paysafecard-jukat, az e-pénztárcák (például a Neteller vagy a Skrill) segítségével vehetnek fel pénzt, mivel ezek a lehetőségek a legkényelmesebbek és leggyorsabbak az írás során.

  • Egy közvetítő egy másik biztonsági és adatvédelmi réteget adhat, ami jó, mert a paysafecard-ot használók ezt a fizetési szolgáltatás adatvédelmi védelme miatt teszik.

  • Egy másik pénzfelvételi mód a közvetlen banki átutalással történő készpénzfelvétel. Fontos azonban emlékezni arra, hogy az ezeken a csatornákon keresztül történő kifizetések hosszabb ideig tartanak – körülbelül két-öt napig.

Ezek a hosszú várakozások akár hosszabbak is lehetnek hétvége, munkaszüneti nap, illetve ha éppen karbantartás alatt áll a pénzintézet rendszere.

Ne feledje, hogy ha a fogadók a paysafecard-utalványon szereplő pénznemtől eltérő pénznemben helyeznek el sportfogadási befizetést, a konverziós díjért díjat kell fizetni. A paysafecard hivatalos honlapján található egy valutaváltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsék, milyen díjakat számíthatnak fel, ha különböző devizákban fizetnek be.

Mivel a díjak a fogadó lakóhelyétől függően eltérőek lehetnek, a fogadóknak fel kell keresniük a paysafecard hivatalos webhelyét, ki kell választaniuk területüket, és ellenőrizniük kell a rájuk vonatkozó megfelelő díjakat.

Ami a limiteket illeti, ezek fogadási oldalonként eltérőek lehetnek, ezért a fogadóknak először a házi feladatukat kell elvégezniük.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Paysafecard segítségével
Biztonság és biztonság a Paysafecardnál

Biztonság és biztonság a Paysafecardnál

A Paysafecard magas szintű biztonsága az egyik legvonzóbb funkció. Ez az elsődleges oka annak, hogy oly sok szerencsejátékos választotta ezt a fizetési módot, amikor virtuális sportfogadókon fizet be. A Paysafecard nem igényel semmilyen információt a hitel-/betéti kártyákkal vagy bankszámlákkal kapcsolatban a fizetési folyamat során. Ezzel elkerülhető, hogy érzékeny adatok megjelenjenek azon a webhelyen, ahol fogadást tesz.

Míg a fogadóknak óvatosnak kell lenniük, hogy ne osszák meg PIN-kódjukat másokkal a pénzügyi csalások elkerülése érdekében, a paysafecard lépéseket tett a fizetési mechanizmus biztonságának javítására. PIN kódjait zárolhatja, ha csalárd tevékenységet észlel.

Senki nem férhet hozzájuk, vagy pénzt lophat el így. Érdemes megjegyezni, hogy a PIN-kódok zárolása után nem használhatók fel újra. Lehetőségük van azonban a paysafecard számla fennmaradó egyenlegének visszatérítését kérni.

A Paysafecard egy másik lépése a biztonság növelése érdekében, hogy megvédje a PIN-kódokat a feltöréstől. A PIN-kódokat nem töri fel generátor, és a paysafecard kuponjaira felszámított összeg nem változik.

A Paysafecard más gyakori csalásokra is figyelmezteti ügyfeleit. Ily módon a fogadók nem tévesztik meg fiókadatait vagy PIN-kódjait.

Biztonság és biztonság a Paysafecardnál
Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek

Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek

Mivel a paysafecard az egyik legjobb fizetési mód Nem csak a fogadók között, hanem a fogadási oldalakon is, bizonyos problémák vagy kérdések mindig jelen lesznek.

Amikor a fogadók ilyennel találkoznak, természetesen természetes, hogy segítséget kérnek. Jó dolog, hogy a paysafecard fel van szerelve az ügyfelek kérdéseinek és aggályainak kezelésére.

Azok a fogadók, akiknek kérdéseik vagy aggályaik vannak, felkereshetik a paysafecard hivatalos webhelyét. A bal felső sarokban található hamburger menüben található egy Támogatás opció, amely a rendszerezett és könnyen olvasható Gyakran Ismételt Kérdések oldalra vezeti a felhasználókat.

A GYIK oldal segítséget nyújthat a csalásgyanúkkal, a visszatérítéssel, a fizetési problémákkal és még sok mással kapcsolatos aggályaiban. Ha a fogadók nem találják kérdésüket a lapokon, beírhatják problémájukat a keresés fülre.

Ha ez továbbra sem működik, a fogadók a webhely alján található Kapcsolatfelvétel gombra kattinthatnak. Itt találnak egy kapcsolatfelvételi űrlapot, ahol támogatási jegyeket küldhetnek be, valamint az ügyfélszolgálati forródrótjukat. Vegye figyelembe, hogy a CS-csapatuk felhívása esetén helyi díjak vonatkozhatnak.

Lara, a chatbotjuk a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető a játékosok kérdéseire és problémáira.

Paysafecard ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács