A legjobb 10 Rapid Transfer bukmékerek a következő 2024

Azok az online kaszinójátékosok, akik megbízható fizetési módot keresnek, kétségtelenül szerepelniük kell a gyors átutalással a megfontolások listáján. Ennek a digitális fizetési módnak a kulcsa a neve, a Rapid testesül meg. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyors tranzakciókat hajtsanak végre bankszámlájukról anélkül, hogy elhagynák a kaszinó webhelyét.

A Paysafe Group Limited által kifejlesztett, amely szintén a népszerű Skrill fizetési mód mögött áll, 2016-ban indult a Rapid Transfer. Gyorsan felkapott lett, és a legtöbb fogadási szolgáltató körében népszerűvé vált. A legjobb ebben a fizetési szolgáltatásban, hogy nem igényel regisztrációt, több mint 3000 bank támogatja, és 19 országban érhető el, amelyek többsége túlnyomórészt európai.

A legjobb 10 Rapid Transfer bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével

Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével

Ahhoz, hogy bármely online kaszinóba pénzt töltsenek be, a játékosoknak olyan kaszinót kell választaniuk, amelyik elfogadja őket választott befizetési módot. Ez a tény a gyors átutalással történő fizetésekre is érvényes. Miután kiválasztotta a gyors átutalást elfogadó kaszinót, a játékosnak egy további lépést kell tennie a bank kiválasztásához a legördülő menüből.

Ha ez a kezdeti lépés sikeres, a játékosnak meg kell adnia banki adatait, és be kell írnia a befizetni kívánt összeget. Az utolsó lépés a befizetés megerősítése, amely automatikusan elindítja a banktól az ellenőrzési folyamatot, hogy rendelkezésre áll-e a befizetni kívánt összeg. Ha a játékos bankszámláján valóban van elég pénz, akkor a pénz egy pillanat alatt átkerül a bankból a játékos kaszinószámlájára.

Befizetési díjak és limitek

Érdemes megjegyezni, hogy a Rapid Transfer nem számít fel további díjakat a játékosoknak. A játékosoknak azonban mindig előzetesen tájékozódniuk kell a kaszinó fizetési szabályzatából, hogy az általuk preferált kaszinó felszámít-e bármilyen díjat. Ami a kifizetési limiteket illeti, a játékosok 10 és 5000 euró között fizethetnek be. Mindazonáltal ezek a befizetési korlátok a kaszinószámlától és a játékos kaszinóbeli státuszától függően változhatnak.

Megközelíthetőség

Sőt, a Rapid Transfer nem csak az asztali kaszinókban érhető el. A mobil játékosok is könnyedén finanszírozhatják számláikat. Ez a többplatformos kompatibilitási funkció azt jelenti, hogy a Rapid Transfer hatalmas ügyfélkört vonz, mivel manapság a legtöbb játékos a mobil játékot részesíti előnyben a hagyományos asztali játékokkal szemben.

Hogyan lehet befizetni a Rapid Transfer segítségével
Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével

Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével

Sok online kaszinó felsorolja a Rapid Transfert a támogatott kifizetési módok listáján. Sajnos a legtöbb online kaszinóban általában nem lehetséges a pénzfelvétel. A legtöbb esetben azok a kaszinók, amelyek elfogadják a Skrill-kivonást, elfogadják a gyors átutalást is. A kivonási folyamatnak hasonlónak kell lennie ahhoz, amelyet a kivonás során követett, de fordítva. Az elállási folyamat a következő három lépésben foglalható össze:

 • Menjen egyenesen a Pénztárhoz, és válassza a Gyors átutalás lehetőséget
 • Töltse ki banki adatait
 • Válassza ki a visszavonni kívánt összeget
 • Engedélyezze a tranzakciót

Felvételi idők, díjak, limitek és mobilhasználat

Abban az esetben, ha a Rapid Transfer nem elfogadott pénzkifizetési lehetőség, ami előfordulhat, a játékosok más azonnali kifizetési lehetőségeket is igénybe vehetnek. A kifizetések általában banki átutalással történnek, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak három-öt munkanapot kell várniuk, hogy elérjék a játékos számláját. Ezen túlmenően, figyelembe véve, hogy a kaszinónak több időre lehet szüksége a visszavonás jóváhagyásához, a folyamat akár egy hétig is eltarthat.

A legtöbb esetben a Rapid Transfer felhasználói minimális vagy egyáltalán nem fizetnek kifizetési díjat. Abban az esetben, ha vannak kifizetési költségek, a legtöbb kaszinó megjeleníti azokat, mielőtt a játékosnak felajánlanák a kifizetési kérés teljesítésének lehetőségét. Tetszik Skrill, A Rapid Transfer átalánydíjat számít fel, és időnként valutaátváltási árfolyamot is hozzáadhat.

A Rapid Transfer átjáróként működik a bank és az online kaszinószámla között, amely nem igényel további regisztrációt. Mind az asztali, mind a mobil játékosok könnyedén kivehetik nyereményüket. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak nem kell dedikált mobilalkalmazást használniuk, mivel nem kell online fiókot regisztrálniuk.

Hogyan lehet pénzfelvételt végrehajtani a Rapid Transfer segítségével
Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél

Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél

A Rapid Transfer megbízható és biztonságos online kaszinó fizetési módként tűnik ki. Minden tranzakciót robusztus banki biztonsági funkciók védenek, a platform további biztonsági funkciói mellett.

Először is, a játékosok adatai nem jelennek meg az online kaszinóban. Ehelyett a pénzeszközöket a Rapid Transfer platformon keresztül utalják át a játékosok számláira, így biztosítva a játékosok adatainak biztonságát. Ezen túlmenően a játékosoknak nem kell megadniuk személyes adataikat, ez további biztonsági funkcióként működik.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a rapid Transfer nem tárolja felhasználói banki adatait, mivel a bank titkosítja azokat. Ezenkívül minden tranzakció SSL-védett. A Rapid Transfer a fizetési szolgáltatásokról szóló irányelv (PSD2) licenccel rendelkezik, amely biztosítja, hogy továbbra is teljes mértékben megfeleljen az Európai Unió által meghatározott legújabb digitális fizetési előírásoknak.

Kétségtelen, hogy a Rapid Transfer előkelő helyen áll működésének biztosításában. Azok a játékosok, akik jobb alternatívákat keresnek, ha vannak ilyenek, a következő biztonsági funkciókra kell figyelniük:

 • SSL a biztonságos online kapcsolatokért
 • PCI-megfelelőség annak biztosítása érdekében, hogy a kaszinó megfeleljen
 • Csalás elleni eszközök a tranzakciók nyomon követésére
 • Biztonságos bejelentkezési képernyő
 • Digitális aláírás
 • Minden tranzakció címének ellenőrzése
Biztonság és biztonság a Rapid Transfernél
A Rapid Transfer ügyfélszolgálati lehetőségei

A Rapid Transfer ügyfélszolgálati lehetőségei

Azok a játékosok, akiknek kérdéseik vannak a gyors átutalással kapcsolatos fizetésekkel kapcsolatban, soha ne habozzanak kapcsolatba lépni ügyfélszolgálati részlegükkel. Tekintettel arra, hogy a Rapid Transfer banki megoldásainak többségét a Skrill működteti, az itt kínált támogatási lehetőségek kétségtelenül a legjobbak közé tartoznak a játékban.

A Rapid Transfer egy kiterjedt GYIK oldalt tartalmaz a Skrill hivatalos webhelyén általános problémákkal kapcsolatban.

A Rapid Transfer megbízható élő chat funkcióval is rendelkezik. Ez a virtuális asszisztens, amely Skrill néven is működik, megköveteli, hogy a játékos megadja a nevét és az e-mail címét. Ez a támogatási lehetőség a hét minden napján, 24 órában elérhető a felhasználók számára, és a nem fiókspecifikus kérdések megválaszolására szolgál.

Azok a játékosok, akik inkább valódi személyt szeretnének elkötelezni, használhatják a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy felhívhatják a támogatást. A Rapid Transfer nemzetközi számmal rendelkezik, a +44 203 308 2520-as globális ügyfélkör kiszolgálására. Vannak azonban országspecifikus helyi számok az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Németországból, Spanyolországból, Oroszországból és Lengyelországból érkező ügyfelek számára.

A Rapid Transfer felhasználói alapvetően a következő módokon találhatnak választ kérdéseikre:

 • Telefon: +44 203 308 2520 – Csak hétfőtől péntekig 8:00-17:00 GMT
 • Email: help@skrill.com
 • Élő chat
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
A Rapid Transfer ügyfélszolgálati lehetőségei
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács