A legjobb 10 Skrill bukmékerek a következő 2024

A Skrill egy olyan fizetési mód, amely nagyon népszerű a fogadók és a fogadási oldalak körében egyaránt. A Skrill 2001-ben alakult, és azóta egyre népszerűbb. Manapság sok online fogadóoldal elfogadja a Skrillt, mivel ez az egyik legjobb fogadási fizetési megoldás. A fogadás oldalának kiválasztásakor fontos, hogy a fogadók olyan bukmékert válasszanak, amely elfogadja az általuk preferált fizetési módot.

A legjobb 10 Skrill bukmékerek a következő 2024
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Legjobb fogadási oldalak a Skrill segítségével

Legjobb fogadási oldalak a Skrill segítségével

A Skrill (eredetileg Moneybookers) egy 2001-ben létrehozott online pénzátutalási módszer. Gyorsan előrehaladva 2021-ben a vállalat több mint 120 országra terjeszkedett, és akár 40 valutát is támogat.

Jelenleg a Skrill a támaszpont legjobb fogadási oldalak, amely szolgáltatásokat kínál a helyi és nemzetközi fogadási oldalaknak. Szóval szeretnél fogadni a Skrill-lel? Itt található minden lényeges információ a Skrill fogadásról és arról, hogy hol lehet játszani ezzel a banki opcióval.

Legjobb fogadási oldalak a Skrill segítségével
Hogyan lehet befizetni a Skrill segítségével

Hogyan lehet befizetni a Skrill segítségével

A fogadóknak először pénztárcát kell létrehozniuk, hogy a legjobb szerencsejáték-oldalakon kezdjenek fogadni a Skrill segítségével. Szerencsére a Skrill pénztárca létrehozásának folyamata meglehetősen egyszerű. Kezdje a hivatalos meglátogatásával Skrill weboldal majd érintse meg a „Regisztráció” lehetőséget. Ezután töltse ki a kért adatokat az elektronikus regisztrációs űrlapon. Miután minden megtörtént, a Skrill e-mailt küld Önnek, amely megerősíti a fiók sikeres beállítását.

Ezek után ideje finanszírozni az e-pénztárcát. A játékosok ezt közvetlen banki átutalással és más Skrill-számlákkal tehetik meg. Ahogy az várható volt, a játékosok összekapcsolhatják a kártyákat, például a hitel-/betéti kártyákat és az előre fizetett kártyákat. Ha pénzt szeretne átutalni a számlára, kattintson az „Alapfeltöltés” elemre, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a pénz hozzáadásához. Most menjen a Skrill által támogatott fogadóirodához, és utalja át a pénzt.

Elegendő azt mondani, hogy a Skrill szolgáltatások a webalapú verzión vagy a dedikált mobilalkalmazásokon keresztül érhetők el. A Skrill mobilalkalmazás elegáns, egyszerű, és letölthető a Play Áruházból és az App Store-ból. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt helyezzenek el bukmékerszámláikra, valamint pénzt is hajtsanak végre. Röviden, gyakorlatilag mindent megtesz, amit a web-alapú verzió tud.

Skrill díjak és tranzakciós korlátok

A Skrill pénztárca létrehozása és karbantartása általában ingyenes. Egyszerűen fogalmazva, a Skrill nem számít fel havi vagy fiókinaktivitási díjat. Ezenkívül ez az e-pénztárca opció nem számít fel semmit a fogadóknak azért, hogy pénzt utaljanak fogadási számlájukra. A kifizetések azonban a tranzakció összegének bizonyos százalékát vonzzák. Ez akár 1% is lehet.

Eközben az ellenőrizetlen Skrill-felhasználók napi 2500 dolláros átviteli limittel rendelkeznek, és munkamenetenként legfeljebb 1000 dollárt küldhetnek vagy fogadhatnak. Ezenkívül a heti és havi átutalási limit 3500 dollár, illetve 4500 dollár. Személyazonosságának igazolásával azonban növelheti az összeget.

Megjegyzés: A Skrillen keresztüli befizetés nyilvánvaló hátránya, hogy a legtöbb fogadóiroda nem kínál bónuszokat. De ez nem mindig van így. Ezért olvassa el a bónusz apró betűs részét, hogy megtudja, a Skrill-befizetések jogosultak-e a jutalomra.

Hogyan lehet befizetni a Skrill segítségével
Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével

A legtöbb fogadóirodán teljesen ingyenes a kifizetések feldolgozása a Skrill segítségével. Ez azonban a kezelőtől függően változhat. Ezenkívül a kapcsolt bankból történő közvetlen Skrill-kivonás 5,50 eurós átalánydíjat von maga után, míg a VISA-kivonásokra 7,5%-os kulcs vonatkozik. A pénznemek átváltása esetén 3,99%-os díjat kell fizetni. Ráadásul havonta 5,00 eurós szolgáltatási díjat kell fizetni a több mint egy éve nyugalmi fiókok után. Szomorú, mi?

Ahogy korábban említettük, a játékosok növelhetik a tranzakciós limiteket Skrill számláik ellenőrzésével. Ez a szokásos eljárás a pénzfelvétel előtt is. A fiók ellenőrzéséhez fel kell tölteni egy képet a jogosítványáról vagy az államilag kibocsátott személyi igazolványáról.

Ezután a játékosoknak igazolniuk kell lakóhelyüket egy nemrégiben kiállított közüzemi számla vagy bankszámlakivonat másolatával. A dokumentumok megadása után az ellenőrzés több órát vagy akár napot is igénybe vehet.

Skrill kivonás időtartama

A Skrill-kivonás lehet azonnali, vagy akár 2 munkanapot is igénybe vehet, a sportfogadástól függően. Vegye figyelembe, hogy általában ez a szokásos időtartam a pénzfelvétel bármely szerencsejáték-oldalról e-pénztárcára. Sikeres kifizetés után további 2-5 munkanapot vesz igénybe, amíg az összeg megjelenik a kapcsolódó bankszámláján. Tehát nyugodtan megállapítható, hogy vannak más gyorsabb fizetési lehetőségek is.

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skrill segítségével
Biztonság és biztonság a Skrillnél

Biztonság és biztonság a Skrillnél

A Skrill több licenccel is rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy szolgáltatásait világszerte nyújtsa. Például a Skrill anyavállalata, a Paysafe Group az Ír Központi Bank engedélyével rendelkezik. Ez lehetővé teszi a társaság számára, hogy banki szolgáltatásokat kínáljon Európában. Az Egyesült Államokban a Skrillt az FCA (Financial Conduct Authority) szabályozza. Ezek a licencek és sok más a listája alatt a Skrillt az egyik legbiztonságosabb lehetőséggé teszik.

A Skrill használatának másik biztonsági oka az, hogy minden tranzakciós adat SSL-titkosított. Bár Ön nyilvánosságra hozza bejelentkezési adatait, az SSL technológia biztosítja, hogy a hackerek ne férhessenek hozzá jelszavához és felhasználónevéhez.

A nagyobb biztonság érdekében a Skrill kétfaktoros hitelesítést (2FA) használ a személyazonosság megerősítésére. Ez a technológia egy extra biztonsági réteget ad, ahol a felhasználóknak be kell írniuk egy kódot a bejelentkezés előtt. A kódot általában a megadott mobilszámra vagy e-mail-címre küldik el.

Biztonság és biztonság a Skrillnél
Skrill ügyfélszolgálati lehetőségek

Skrill ügyfélszolgálati lehetőségek

A támogatás és az ügyfélszolgálat kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni a fizetési mód kiválasztásakor. A játékosoknak gyakran adódhatnak olyan problémáik, mint a késedelmes befizetések/kifizetések, számlaellenőrzések, árfolyam-lekérdezések stb. Szerencsére a Skrill hatékony támogatási rendszert kínál különböző csatornákon keresztül.

Először is van egy átfogó GYIK rész, amely minden alapvető kérdésre választ ad. Ha nem találja a keresett válaszokat a GYIK részben, lépjen kapcsolatba közvetlenül az ügyfélszolgálattal élő csevegésen keresztül. Az élő chat-konzultáció azonban csak a VIP ügyfelek számára elérhető. Az ellenőrizetlen felhasználók csevegési támogatást kapnak, amelyet egy virtuális asszisztens kezel.

Ha minden más nem sikerül, a játékosok e-mailben vagy telefonálhatnak a Skrill támogatási csapatának. Míg az e-mailes válaszok akár 24 órát is igénybe vehetnek, a telefonos ügyfélszolgálat azonnali. A cég több forródrótot is kínál hétfőtől péntekig (helyi idő szerint 8 és 17 óra között). Ráadásul a játékosok közvetlenül üzenetet küldhetnek a támogatásnak az elektronikus űrlap használatával.

Íme a Skrill támogatási elérhetőségei:

Skrill ügyfélszolgálati lehetőségek
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács