Tudj meg mindent a Tenisz Esélyekről

A teniszszezon minden évben 12 hónapból 11 hónapig tart, és egy adott napon több versenyt is követnek a fogadóirodák. A tenisz számos fogadási vonalat kínál, legyen szó ATP vagy WTA versenyekről, Challenger Tourról vagy alacsonyabb szintű ITF versenyekről.

A Grand Slam versenyek igazi ünnepet jelentenek minden szenvedélyes fogadó számára, amely különféle vonalakat kínál a tenisz az egyik legizgalmasabb sport fogadni.

Mindent a teniszszorzókról, a fogadási sorokról és a spread-ekről

Mindent a teniszszorzókról, a fogadási sorokról és a spread-ekről

A teniszszezon közvetlenül szilveszter után kezdődik és november végéig tart. A játékosokat az előző szezonban elért eredményeik alapján rangsorolják. A rangsorolási rendszert úgy alakították ki, hogy ne tegye lehetővé a játékosnak, hogy olyan vezetést építsen fel, amelyet évekig megtart, de minden játékosnak következetességet kell mutatnia és rendszeresen nyernie kell.

Különböző szintű versenyek vannak, amelyek eltérő számú pontot hoznak, amelyek alapján a rangsor létrejön. A négy Grand Slam-torna, Australian Open, French Open, Wimbledon és a US Open a legrangosabb, amely 1500 pontot ad a győzteseknek.

A Masters Series 10 versenye 1000 pontot ad a győzteseknek, valamint számos ATP 500 és ATP 250 verseny.

A versenyrendszer nagyon érdekesen követhetővé teszi a teniszt, ez az egyik oka annak, hogy ez a sportág nagy népszerűségre tett szert a fogadók körében. A világon bármikor elérhetők teniszmérkőzések fogadás a legjobb online fogadóirodákra.

Mindent a teniszszorzókról, a fogadási sorokról és a spread-ekről
Tenisz fogadás moneyline

Tenisz fogadás moneyline

A leggyakoribb teniszfogadás a pénzvonali fogadás, ahol egyszerűen megpróbálja kitalálni, melyik játékos nyeri meg a mérkőzést. A mérkőzéseket legtöbbször az a játékos nyeri, aki először nyer két szettet, kivéve, ha Grand Slam-tornáról vagy Davis Kupa.

A pénzvonali fogadások teniszszorzói nagyon alacsonyról nagyon magasra változhatnak attól függően, hogy melyik játékosok játszanak egymással.

A tenisz online sportfogadók pénzvonali fogadásokat is kínálnak szettekre, sőt lejátszott játékokra is. Az élő teniszfogadás rendkívül népszerű, és minden percben különféle sorokat kínál.

Tenisz fogadás moneyline
Tenisz spread fogadás

Tenisz spread fogadás

Az online teniszfogadások különböző spreadeket kínálnak, amelyek a teljes meccsre vagy a szettre vonatkoznak. Ezért a spread beállítható készletekhez vagy játékokhoz. A spread értéke a mérkőzés formátumától függően eltérő. Ha olyan mérkőzésről van szó, amelyet két szettben nyernek, akkor a szettek egyetlen szórása -1,5, míg -1,5 vagy -2,5 lehet, ha olyan mérkőzésről van szó, amelyhez három nyert szett szükséges.

Ha a játékok elterjedtségéről van szó, a spread általában -2,5-ről -8,5-re változik a mérkőzés formátumától függően.

Érdemes megjegyezni, hogy a nők mindig két megnyert szettben játszanak, függetlenül a tornától.

Tenisz spread fogadás
Tenisz fogadási vonalak magyarázata

Tenisz fogadási vonalak magyarázata

mellett pénzvonal és a spread, a fő teniszvonal az összes játék. Csakúgy, mint a szóródás, a vonal a mérkőzés formátumától függően változik. Ha a verseny egyike azoknak, amelyeket két nyert szettben játszanak, akkor a teljes játéksor 22,5 játszma körül alakul.

Ha erre a vonalra tesz fogadást, az azt jelenti, hogy a mérkőzésen lejátszott játszmák összegének legalább 23-nak kell lennie. Az ezen a vonalon felüli teniszpontszámra példa a 6-4, 7-6 . Ha erre a sorra tesz fogadást, az azt jelenti, hogy a mérkőzésnek maximum 22 játszmával vagy 6-4, 7-5 vagy 6-1, 2-6, 6-1-gyel kell véget érnie.

Ugyanez a szabály a készlethez tartozó játéksorokat is kínálja. A tenisz online sportfogadók 6,5-től 12,5-ig terjedő sorokat kínálnak egy készleten belül.

A Grand Slam-tornákon 2,5-ről 3,5-re és 4,5-re változnak a szettek száma is. Az ászok, a kettős hibák, a soros szettekben nyerés, a hátulról érkező győzelmek szintén a teniszfogadások egyik sora.

Tenisz fogadási vonalak magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb teniszfogadási esélyeket

Hogyan találjuk meg a legjobb teniszfogadási esélyeket

Tenisz fogadási szorzók bármelyik online sportfogadóban megtalálható, de nem mindegyik kínálja ugyanazokat a vonalakat és lehetőségeket. Moneyline, spread és total game lines szó szerint megtalálható bármelyik online sportfogadónál, míg a többi lehetőséget csak a legjobb online fogadóirodák kínálják.

A tenisz olyan sportág, amelynek az esélyei a leginkább változnak. Ez egy egyéni sportág, amelyben számos tényező befolyásolhatja a jövőbeni eseményt. Az előző mérkőzés hossza, a megtett távolság, a közelmúltban kialakult forma és sérülések, a korábbi párharc-rekord csak néhány a tenisz esélyeit befolyásoló tényezők közül.

Mindezek a tényezők eltérő mértékben befolyásolják az esélyeket a különböző sportfogadásoknál, ezért több fogadóirodát ellenőrizni és a tenisz esélyek valódi változást hozhat.

Az említett teljes játékvonal a különböző online fogadóirodákon is eltérő lehet. Például, ha a vonal valahol 23,5 játszmánál van, és azt várja, hogy mindkét játékos tartsa az adogatását a meccs hosszú szakaszában, akkor ugyanaz a vonal valahol máshol 22,5 lehet, ami a legtöbb meccsen a szokásos vonal.

Hogyan találjuk meg a legjobb teniszfogadási esélyeket
A legjobb online fogadási oldalak tenisz oddsokhoz

A legjobb online fogadási oldalak tenisz oddsokhoz

Ahogy fentebb említettük, a legtöbb online sportfogadó kínál online teniszfogadást, de csak néhány olyan sorral rendelkezik, amely minden teniszrajongó számára igazi örömet jelent.

A Melbet, az N1 fogadás, az Unibet, a William Hill, a Leon bet néhány olyan bukméker, amely minden olyan vonalat kínál, amelyet egy teniszfogadó látni szeretne.

A tenisz oddsok összehasonlítása nagyon fontos a megfelelő fogadás megtételéhez és annak maximális kihasználásához. Meglehetősen gyakori, hogy a tenisz oddsai emelkednek és csökkennek, és gyakran sok különbség van az előző nap és a játéknap esélyei között.

Az oddsok közötti különbségek nem csak a pénzvonali fogadásoknál rendszeresek, hanem a spreadeknél és a játékvonalaknál is.

Ugyanez a helyzet, ha arra fogad, hogy melyik játékos nyer egy versenyt. A különböző bukmékerek eltérő szorzót adnak a legnagyobb kedvencre, és mivel sok fogadó szívesen választja ki a győztest, nagyon fontos megtalálni azt a fogadóirodát, amely a legmagasabb szorzót kínálja a kiválasztott játékos nyerésére.

A legjobb online fogadási oldalak tenisz oddsokhoz
Tippek és trükkök a tenisz fogadási esélyekhez

Tippek és trükkök a tenisz fogadási esélyekhez

Csakúgy, mint minden más sportágnál, a tenisz online fogadásánál is sok tipp és trükk található.

Mielőtt fogadást tesz a mérkőzés győztesére, sok részletet kell ellenőriznie. A jelenlegi rangsor világos képet ad arról, hogy mennyire jó a játékos. A szezonbeli rekordok sokat elárulnak a közelmúlt formájáról és arról, hogy a játékos képes-e több mérkőzést megnyerni egy versenyen, vagy akár a trófeát is megnyerni.

Amikor ellenőrzi a játékos szezonbeli rekordját, van még egy fontos részlet. A rekordot egy adott felületen kell látni, mivel a teniszt három fő felületen játsszák.

Például, ha wimbledoni meccsekre szeretne fogadni, ellenőriznie kell a játékosok rekordját füvön. Ha látja, hogy a játékos jó vagy rossz agyagos felületen, az nem fog eleget mondani, mivel a játékstílus füvön és agyagban teljesen más.

Egy másik fontos tény, hogy a játékos először játszik egy bizonyos versenyen, vagy sikertörténete van. A játékosok olyan versenyekkel és felületekkel rendelkeznek, amelyeken kényelmesen játszhatnak, és ez szintén változást hozhat.

És végül, a két játékos közötti fej-fej közötti rekord ellenőrzése elengedhetetlen a megfelelő választáshoz. Ha néhány játékos rendszeresen veri az ellenfelét, az jó vezetés a nyerő fogadáshoz.

Tippek és trükkök a tenisz fogadási esélyekhez