Tenisz

A tenisz az 1800-as évek vége óta világszerte népszerű sport a játékosok, a nézők és a sportfogadók körében. A pörgős akciójáték alkalmas kardióedzésre, szórakoztató nézésre és izgalmas sportágra, akár élőben, akár játék előtt. Népszerű játék a fogadók és a sportfogadók körében egyaránt. Annyi teniszversenyre lehet fogadni, ami még jobbá teszi.

Ez a cikk hasznos információkat tartalmaz a teniszfogadásokról kezdők és tapasztalt fogadók számára egyaránt.

Tenisz
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
A teniszfogadás alapjai

A teniszfogadás alapjai

A tenisz az 1800-as évek óta világszerte népszerű a játékosok, a nézők és a sportfogadók körében. A pörgős játék alkalmas kardió edzésre, mulatságos megfigyelés, izgalmas sport pedig élőben és játék előtt is.

A fogadók és a sportfogadások kedvelt játéka, és jelentős teniszmeccsekre lehet fogadni.

A teniszfogadás anyagilag nagyon előnyös lehet, mivel az egyik legnépszerűbb sportfogadási szakágak. A játék alapos ismerete és a megbízható fogadási stratégia csak két olyan elem, amelyek hozzájárulhatnak a sikerszinthez, amikor kifizetésről van szó.

A siker hosszú távon nem könnyű, de kétségtelenül elérhető, ha helyesen alkalmazod magad.

Ebben az útmutatóban felvázoljuk, mit foglal magában a teniszfogadás. Azt is kínálni fogja tippeket és stratégiákat, ami segít alakítani fogadási játékát.

A teniszfogadás alapjai
Mi az a teniszfogadás?

Mi az a teniszfogadás?

A tenisz már régóta létezik, a jelenlegi struktúra 1859 körül kezdődött. Jelenleg informális fogadások vannak a mérkőzések eredményeire. Amikor a hivatalos sportfogadások általánossá váltak, a tenisz a fogadóirodák elsődleges sportágai közé tartozott.

A tenisz rendkívül gyors tempójú, és tartalmaz néhányat a világ legnagyobb sportsztárjai. Mivel ez egy magas pontszámú játék, elterjedt az online fogadásokban.

A teniszfogadások népszerűsége tovább nőtt, amit a nemzetközi versenyek száma és a fogadások számának növekedése jelez. Mára világszerte rendkívül népszerű sport, egyre több teniszfogadási webhely áll az emberek rendelkezésére a fogadások megtételére.

Az emberek jobban is ismerik a játékot, aminek következtében gyakrabban játszanak rajta. A teniszfogadás népszerűsége növekszik, mivel egyre több online kaszinó érhető el, TV-közvetítések és a sport egyéb médiában jelennek meg.

Mi az a teniszfogadás?
Legjobb teniszversenyek és legjobb játékosok

Legjobb teniszversenyek és legjobb játékosok

A teniszfogadások iránti düh a kezdetek óta folyamatosan nő. Manapság a nagy versenyek és a sztárjátékosok tömegével vonzzák a fogadókat, hogy a meccseredményeken játszanak. Sok fogadó számára az olyan nevek, mint Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams és Serena Williams gyakran tévedhetetlen fogadások.

Nagy versenyek, mint például az Opens (wimbledoni, ausztrál és francia) és a olimpiai játékok mindig elterjedt a fogadók körében.

Más vírusos teniszversenyek közé tartozik a Davis Kupa és az ATP-túra.

Jelenleg az online sportfogadások a teniszben való szerencsejátékot még szélesebb körben elterjedték. Az egyének kockáztathatnak a tengerentúli fogadási vállalkozásokban, és azonnal megszerezhetik nyereményüket. A fogadótársaságok a piacokat is kiterjesztették élő játék közbeni fogadások, készpénzkifizetések, valamint virtuális teniszjátékok és bajnokságok kínálásával.

Legjobb teniszversenyek és legjobb játékosok
Hogyan fogadjunk teniszre

Hogyan fogadjunk teniszre

A teniszmérkőzéseket egyesben vagy párosban játsszák. A legfontosabb lépés egy olyan fogadási oldal kiválasztása, amely lehetővé teszi a fogadók számára, hogy nagy piacokon vegyenek részt (azaz sok játékban fogadjanak), felhasználóbarát, elfogadható támogatással és gyors fizetéssel.

Ha ez megtörtént, bárki gyorsan és remélhetőleg sikeresen játszhat a teniszben. A népszerű fogadások közé tartozik a pénzvonal, a játékterítés, a szett spread, a over/under, a határidős és a kellékek.

Íme a bontás:

Pénzvonal

A legegyszerűbb fogadási típus az, amikor a fogadó arra tesz fogadást, hogy melyik csapat nyer. Arra is fogadhatnak, hogy szerintük melyik csapat nyeri meg a meccs egyes felét.

Game Spread

Ekkor a fogadó olyan játékosra/csapatra fogadhat, amelyik egy bizonyos időszak alatt több meccset nyer (pl. egy versenyt vagy sorozatot).

Spread beállítása

Ekkor a fogadó arra fogad, hogy hány szettet nyer egyetlen meccsen. Nyer egy játékos két sima szettet? Megnyerik az elsőt és elveszítik a másodikat?

Tét felett/alatt

Az overre fogadás azt jelenti, hogy a játékos azt hiszi, hogy egy csapat/játékos több gólt, pontot vagy futást szerez, mint amennyi összesen szerepel. Ezzel szemben az alulfogadás az, amikor a fogadó úgy véli, hogy a csapat/játékos kevesebb pontot szerez, mint a felsorolt összesített pontszám.

Határidős ügyletek

A határidős fogadás nagyon egyszerű: ez az, amikor egy játékos tétet akar tenni valamire, ami a jövőben fog történni. Fogadhatnak, hogy Serena nyer Wimbledon vagy hogy Maria nyeri az Opens-t.

Tenisz kellékek fogadások

Ez egy kicsit kevésbé egyszerű, mert sok olyan fogadás van, amelyekre a fogadók fogadhatnak!

Íme néhány a népszerűbb lehetőségek közül:

 1. Az első szett győztese: Pontosan így hangzik, és ez egy könnyű fogadás annak, aki éppen eláztatja a lábujjait a fogadások világában.
 2. Szett fogadás: Amikor egy fogadó egy szett fogadásra tesz fogadást, akkor arra a szettre fogad, amelyet minden játékos/csapat nyer vagy veszít a mérkőzés során.
 3. Össz ász: A férfi teniszben a női ászokhoz képest sokkal szembetűnőbb az az összes ász, amikor a fogadó arra tesz fogadást, hogy az összes ász a fogadóiroda által küldött összeg felett vagy alatt lesz.

Ezeknek a fogadásoknak a beállítása megköveteli a fogadótól, hogy tétet helyezzen el a fogadási számláján. Ezután a fogadási oldal minden kimenetelre megadja az oddsokat.

Íme a fogadás bontása:

 1. Regisztráljon egy fogadási oldalon, amely teniszfogadást kínál, és tegyen befizetést.
 2. Válassza ki azt a teniszeseményt, amelyre fogadni szeretne.
 3. Válassza ki azt a csapatot, amelyre fogadni szeretne.
 4. Válassza ki a tét összegét.
 5. Tegyen fogadást.
Hogyan fogadjunk teniszre
Tenisz fogadási esélyek kiszámítása

Tenisz fogadási esélyek kiszámítása

Az egyszerű bontáshoz tenisz fogadási szorzók a kihívó százalékának számai. Például, ha egy játékosnak egy (kedvenc) szorzója van, a játék könnyebb neki, mint egy 10-es szorzóval rendelkező játékosnak.

Ez azt jelenti, hogy a fogadók számára minél nagyobb az esély, annál többet fognak nyerni. Tehát az esélytelenebbre való fogadás nagy kockázattal jár; ezért a hozamok jobbak.

Tenisz fogadások egyenértékűek más sportok, de a fogadásokat a világ különböző részein eltérően azonosítják. Vannak brit/tört esélyek, európai/tizedes szorzók és amerikai/pénzes oddsok.

Tört esélyek esetén az első szám az a nyeremény, amelyet a fogadó a második számmal jelöl. Például a 7/1 esély azt jelenti, hogy egy fogadó hét dollárt nyer minden megtett dollár után.

A tizedes szorzók azt a számot jelölik, amellyel megszorozzák a tétet, hogy megszerezzék a végső nyereményt. Például a 3,0-s szorzó azt jelenti, hogy az a személy, aki 10 dollárra fogad, 30 dollárt kap, ha nyer, beleértve a tétjét is.

A pénzvonal szorzóinál a számok előtt "+" vagy "-" jel található. A kedvencek "-: szorzóval, míg az esélytelenek "+" szorzóval rendelkeznek. A győztes megkapja a tétjét, valamint a játékon feltüntetett mennyiséget pénzvonal.

Tenisz fogadási esélyek kiszámítása
Ne fogadjon a Hype-ra

Ne fogadjon a Hype-ra

Mivel a tenisz egy nagyon népszerű fogadási sport, a fogadók könnyen megfogadhatják egy másik jobb fogadását, mert azt hiszik, hogy ismernie kell a csínját-bínját, ha erre a sportra fogad. Ez azonban nem mindig van így.

Fontos, hogy a fogadók megszerezzék a saját tudásukat a játékról és az aktuális mérkőzésről, és ne kövessék a közönség spekulációit. Csak azért, mert a közönség egy nevet szurkol, még nem jelenti azt, hogy az nyeri meg a meccset.

Azt is fontos felismerni, hogy bár a statisztikák és a játékstílusok fontosak, minden játékosnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Ez azt jelenti, hogy bár az egyik játékos megnyerte az elmúlt 10 meccsét, ha egy másik játékossal áll szemben, akinek más a játékstílusa, mint ők, akkor veszíthet.

Amikor a fogadók az esélyeiket nézik, mérlegelniük kell a különböző játékstílusokat, és azt is, hogy a múltban két játékos fej-fej mellett haladt-e egymással.

Ne fogadjon a Hype-ra
Megfontolandó teniszstatisztikák

Megfontolandó teniszstatisztikák

Amikor a teniszre fogadunk, négy konkrét tényezőt kell figyelembe venni.

Töréspont beszélgetés

A tenisz erősen támaszkodik a nagy pillanatokra; elméletileg minden pont ugyanannyit számít, de néhány jelentős hatással lehet a mérkőzésre, míg néhány alapvetően nem fontos.

A nagy probléma legjelentősebb mutatója a töréspontokból származik, amikor a szerverek a játék elvesztésének küszöbén állnak, és szinte mindig azt várják, hogy nyerjenek.

Ez a szempont a játék kontextusától és a játék körülményeitől függően változó, de az ezeken a pontokon jól teljesítő játékosok elismerése jelentősebb nyereséghez vezethet. Például egy fogadó elgondolkozhat azon, hogy az egyik teniszezőnek miért van győzelmi rekordja a másikkal szemben.

Kritikus elem a több töréspont érvényesülése, a saját adogatásaikon történő mentés és a visszatéréskor történő konvertálás.

Fáradtság/Utazás

A mérkőzéseket világszerte rendezik, ami azt jelenti, hogy a legjobbak közül a legjobbak repülnek országról országra. Bár nagyon izgalmas lehet látni egy amerikai kedvencet Angliában, a fogadónak figyelembe kell vennie az időzóna-különbségeket, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolhatják a játékos teljesítményét.

Ezen túlmenően, ha egy játékos hetekig egymás elleni meccseken játszik, végül kiég. Lehet, hogy az első héten hihetetlenül teljesítenek, majd a második héten a játékuk csúcsán lehetnek. De amikor elérkeznek a negyedik héthez, elkezdenek lelassulni fizikailag és szellemileg.

Felület

Valami, amit nem sok új fogadó ért meg, az az, hogy egyes játékosok bizonyos felületeken jobban teljesítenek, mint mások. Például egyes játékosok füvön teljesítenek a legjobban, mint Wimbledonban, de előfordulhat, hogy nem teljesítenek olyan jól az agyagos felületű Roland-Garroson. Minden felületnek más-más tapadása, ütései, előnyei és hátrányai vannak.

Kulcs elvitelek

 • Fontolja meg az Ön számára legmegfelelőbb fogadási típust
 • Győződjön meg arról, hogy az utazás, a teljesítmény és a felület szerepet játszik a fogadásban
 • Tekintse meg az egyes meccsekre vonatkozó különböző kellékfogadásokat
Megfontolandó teniszstatisztikák
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács