Útmutató a 2022. évi téli olimpiai fogadásokhoz

Hírek

2022-02-16

A 2022-es téli olimpia február 4-én kezdődött, hosszú várakozás után a COVID-19 világjárvány után, amely egy pillanatra majdnem eltörölte a jelentősebb sporteseményeket. A Pekingi téli olimpia hat hónappal követi a nemrég lezárult tokiói olimpiát, ami szokatlanul rövid időtartam, tekintve, hogy a tokiói esemény hat hónappal késett.

Útmutató a 2022. évi téli olimpiai fogadásokhoz

A XXIV. téli olimpiai játékok különböző okokból különlegesek. Először is Peking úgy vonul be a történelembe, mint az első város, ahol a nyári és a téli olimpiát is rendezik, miután az utóbbi 2008-ban debütált. Míg a kínai főváros a hivatalos házigazda város, az eseményeket 13 helyszínen rendezik meg három helyen. területeken (Peking, Yanqing és Zhangjiakou).

Online fogadás a téli olimpiára

A téli olimpiai események általában rövidebbek, mint a nyári sportok, ezért elengedhetetlen, hogy a sportfogadók megértsék a rendelkezésre álló különféle lehetőségeket, miközben a téli sportokra fogadnak.

Mielőtt megvizsgálnák a rendelkezésükre álló lehetőségeket, a sportfogadóknak el kell sajátítaniuk a téli olimpiai fogadások fortélyait. Ennek ellenére a 2022-es téli olimpiára vonatkozó fogadások megtételéhez néhány lépést meg kell tennie:

Válasszon egy sportfogadást

Bár ez közhelynek hangzik, a 2022-es téli olimpiai játékokra való fogadás első lépéseként meg kell találni a legjobb sportfogadási oldalt. Ennek egy online fogadási oldalnak kell lennie, amely kiterjedten lefedi az eseményt.

Értsd meg az esélyeket

Miután csatlakozott egy online sportfogadóhoz a téli olimpián való fogadás céljából, a játékosoknak figyelniük kell a kínált szorzókra vagy a piaci lefedettségre, ami minden sportfogadási tapasztalattal rendelkező számára nem lehet gond. Az esélyek megtalálásának egyszerűnek kell lennie. Az online fogadóknak azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy egyes bukmékerek hajlamosak figyelmen kívül hagyni a kevésbé ismert téli olimpiai sportágakat, például a curlinget.

Helyezzen fogadásokat

A fogadás egyszerű legyen – válasszon csapatot vagy sportolót, és adja meg a fogadni kívánt összeget. És ahol pénzről van szó, mindig fontos hangsúlyozni a kellő gondosság fontosságát.

A legjobb téli sportfogadási lehetőségek

A 2022-es téli olimpián 15 sportágban 109 esemény lesz. Az esemény népszerűsége folyamatosan növekszik a sportfogadók körében, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az eseményen egyes sportágak, mint pl. jéghoki és hoki. Ezenkívül az online sportfogadás, vagy a pénzszerzési lehetőségek nagymértékben hozzájárultak a téli olimpia népszerűvé tételéhez.

Továbbra is kristálytiszta, hogy egyes téli olimpiai sportágak népszerűbbek, mint mások. Íme néhány legnépszerűbb esemény a téli sportokra fogadó fogadók körében.

Síelés

A téli olimpián számos síeléssel kapcsolatos szakág szerepel. Ez az esemény a pekingi téli olimpiák középpontjában áll, és minden téli olimpián szerepelt. A 2022-es verseny néhány síeseménye közé tartozik a sífutás, a rövid pályás gyorssí, a síugrás és az alpesi sí.

Megnézendő csapatok – Ausztria, Svájc, Olaszország és Norvégia.

Jéghoki

A jégkorong világszerte hatalmas követőinek örvend. Nevezetesen, a jégkorong a téli olimpia történetének legszebb pillanatait produkálta. Az Egyesült Államok–Kanada női mérkőzést általában élvezetes nézni, a megfelelő csapatok izgalmas versenyt ígérnek. Minden, a téli olimpiára vonatkozó online sportfogadás oddsokat biztosít erre a sportágra.

Megnézendő csapatok – Kanada, Oroszország, Dánia és Svájc

Snowboardozás

A snowboard egy ügyességi játék, amely a sportos képességeket és a bátorságot kívánja megmutatni. Ezek a tényezők rendkívül vonzóvá teszik a sportfogadók számára. A téli olimpián a sportolók öt snowboard versenyszámot teljesítenek – Párhuzamos óriásműlesiklás, Snowboard Cross, Slopestyle és Blog Air.

Megnézendő személyek – Shaun White, Chloe Kim

Bob

A bobot Bobnak is nevezik, a rajongók kedvence minden téli olimpiai eseményen. A bobozás romantikája nagyrészt a játékba vésett sebességtényezőnek tulajdonítható, amely azt mutatja, hogy a konzervdobozoknál a versenyzők akár 85 mérföld/órás sebességgel mozognak. A bobversenyek négy versenyszámot tartalmaznak. Ezek közé tartozik a Two Man, Two Woman, a Four-Man és a Women's Monobob.

Figyelendő csapatok: Németország, Svájc, Amerika, Jamaica

Népszerű téli olimpiai fogadási típusok

A téli olimpia eseményei rengeteg online sportfogadási lehetőséget kínálnak. A sportág ismerete kulcsfontosságú, és ehhez kutatásra vagy kiterjedt ismeretekre van szükség ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhasson. Ennek ellenére itt vannak a téli olimpiai játékok online fogadásánál szokásos fogadási típusok.

  • Egyenes Győztes: Fogadások olyan személyre vagy csapatra, amely valószínűleg nyer.
  • Egyezések: Ez a fogadás megköveteli a fogadóktól, hogy olyan sportolót válasszanak, akiről úgy gondolják, hogy az adott eseményen jobban teljesít, mint egy másik.
  • Nyerő marzs: Fogadás arra a pontra vagy másodpercre, amellyel a győztes nyer.
  • Győztes csapat / érem összesen: Ez a fogadás távolodik az egyéni sportágaktól, hanem inkább az ország olimpiai teljesítményétől.

Téli olimpiai fogadási tippek

Az online téli sportfogadás nem különbözik a mindennapi online sportfogadástól. Mint mindig, a sportfogadás aranyszabálya továbbra is érvényes: végezd el a házi feladatodat. Továbbá, mivel nehéz lehet sportspecifikus tippeket adni, a következő általános tippek érvényesek.

  • Tanulmányozza a tudományágakat és azok szabályait
  • Kutatás! Kutatás! Kutatás! – használja a technológiát saját előnyére
  • Fogadja el a felelősségteljes szerencsejátékot

Legújabb hírek

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása
2022-09-28

A legjobb kosárlabda fogadási oldalak kiválasztása

Hírek