Jéghoki fogadás

A jégkorong már közel 130 éve meleget hoz télen a játékosok és a szurkolók számára. Amióta az első meccset 1895-ben Kanadában játszották, a jégkorong nemzeti sportként megerősítette helyét az országban, és a világ sok más részére is elterjedt. És ma a lakosság egy másik csoportját is vonzza; jégkorong fogadók.

Az éljenzés átterjedt az egész világra, ahol az emberek élvezik a fogadások megtételének és az eredményekre váró izgalmat. Az örömöt még jobbá teszi az online sportfogadás. A jégkorongrajongóknak most több platformjuk van, ahol kényelmesen, otthonukból fogadhatnak.

Jéghoki fogadás
A legjobb jégkorongfogadásHogyan fogadjunk jégkorongraJégkorong fogadási szorzók
A legjobb jégkorongfogadás

A legjobb jégkorongfogadás

A jégkorongfogadás informálisan kezdődött Kanadában. A barátok szabályozatlan fogadásokat tettek, miközben részt vettek a helyi játékokon. A 20. század első éveiben a fogadóirodák elkezdtek beszivárogni a játékterekre, és oddsokat idéztek.

Amikor a Jégkorong Liga 1923-ban elkezdődött, a sportfogadás strukturáltabbá vált. A kormány szabályozta a fogadást, a liga pedig maga kért kártérítést a fogadóirodáktól, akik immár valódi entitások lettek, amelyek fizikai értékesítési lehetőségekkel rendelkeznek. Akkoriban a fogadás még a helységekre korlátozódott.

Ahogy a játék nőtt és terjedt, a fogadások is új területekre szóródtak. A játékok közvetítése lehetővé tette, hogy többen fogadjanak olyan játékokra, amelyek távol vannak attól, ahol voltak.

Jégkorong fogadás ma

Ma a jégkorong az egyik leginkább népszerű sportfogadás opciók sok platformon. Kiugró fogadások télen és olyan jelentős eseményeken, mint a téli olimpia. Azonban még mindig van jégkorong, amelyre egész évben lehet fogadni, mivel egyes játékokat ellenőrzött beltéri jégfelületeken játsszák.

Az online fogadás jelentős lökést adott a jégkorongfogadási iparágnak. A világ számos pontjára elterjedt, olyannyira, hogy ma már olyan emberek is kötnek fogadásokat, akik még csak most tanulják, hogyan kell fogadni a sportra. A jégkorongról szóló sportfogadási tippek rovatai kiváló olvasóközönséget vonzanak. Mindennek a végére a kanadai jégkorongbajnokságot ma az otthoni fogadás jégkorongbajnokságának nevezik.

A legjobb jégkorongfogadás
Hogyan fogadjunk jégkorongra

Hogyan fogadjunk jégkorongra

Bárki, aki tud válaszolni a „mi a sportfogadás” kérdésre, fogadhat jégkorongra. Ez olyan könnyű! A jégkorong egy pörgős játék, számos fogadási lehetőséggel. A fogadók a győztes csapatra, a gólszerzőkre, a gólvonalakra, a figyelmeztetésekre és még sok másra fogadhatnak.

Az élő fogadás a játékok során kiterjesztette a jégkorongfogadási piacokat az online fogadási oldalakon. A játékosok az adott pillanatban látottak alapján fogadhatnak a következő akcióra. Az ilyen fogadások esélyei nagyon változékonyak; egy pillanat alatt megváltozhatnak. Ez nagyon izgalmassá teszi a fogadást.

Hogyan fogadjunk jégkorongra
Jégkorong fogadási szorzók

Jégkorong fogadási szorzók

Az esélyek annak a valószínűsége, hogy valami történik. Ha valami nagyon valószínű, hogy megtörténik, például a kedvenc csapat nyer, annak alacsony az esélye, és alacsony hozamot ad a fogadóknak, és fordítva. Az oddsokat olyan tényezők határozzák meg, mint a csapatforma, az új szerződések, a sérülések, a párharc rekordja, egy adott játékos temperamentuma (pl. óvatosságra tippeléskor) és a bajnokságban elfoglalt pozíció.

Az oddsokat általában a bukmékerek számítják ki és biztosítják. A játékosok csak értékelés vagy tiszta ösztön alapján választanak. Egy adott játék szorzója a héten vagy az egységidőn belül változhat.

Például, ha egy csapat nagy valószínűséggel nyer, és a sztárjátékosuk megsérül az edzésen, az esélyük megváltozik. Azok a játékosok, akik a sérülés után fogadnak, az új szorzók szerint teszik. Azok azonban, akik korábban fogadtak, megtartják fogadószelvényeiket.

Az esélyeket pénzvonal (+/-), tört, pl. 10/1, vagy tizedesjegyek, például 5.2.

Jégkorong fogadási szorzók