Hírek

October 5, 2022

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A 22Bet a legnépszerűbb nemzetközi online sportfogadási platformok közé tartozik, világszerte több mint 150 országban engedélyezett. Népszerűsége számos erősségből fakad, beleértve a prémium ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, a megbízható biztonsági funkciókat, a vonzó és intuitív felhasználói felületet, az univerzális kompatibilitást, a csábító bónuszokat és a gyors kifizetéseket. 

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

A fogadási szolgáltató részletes áttekintése, amely kiemeli annak összes funkcióját, itt található. 22Bet a közelmúltban tett egy lépést a szerencsejáték-birodalom népszerűségének növelése érdekében az általuk kínált fogadási típusok számának növelésével az online sportfogadáson túl.

A 22Bet vezetősége szerint a fogadási típusok számának növelése segít abban, hogy minden potenciális fogadó hozzáférhessen egy általa jobban ismert vagy általa szívesebben használt fogadástípushoz, így mindenki igényeit kielégítve. A cég fő célja, hogy minél több fogadási típust kínáljon. Több száz fogadási típust kínálnak gyakorlatilag bármire, ami előre megjósolható. A közelmúltban bemutatott új fogadási típusok közül néhányat az alábbiakban emelünk ki.

Időjárás fogadás

A tippelők most pénzes fogadásokat köthetnek arra az előrejelzésükre, hogy milyen időjárás várható bizonyos napokon, meghatározott időpontokban. A 22Bet a meghatározott nemzetközi repülőtereken mért hőmérsékletekre vonatkozó előrejelzésekre szűkítette le. A fogadó így arra a tartományra fogadhat, amelyben a hőmérséklet egy adott repülőtéren egy adott időpontban lesz. A hőmérsékleti tartományok előre meghatározottak, mindegyiknek más az esélye.

A fogadás típusa máris nagy népszerűségre tett szert a fogadók körében, újak és tapasztaltak egyaránt. Ez leginkább annak köszönhető, hogy milyen könnyű időjárási fogadásokat tenni. Az időjárás-előrejelzésekkel kapcsolatos információk keresése is viszonylag egyszerű. Azonban nincs abszolút módja annak, hogy megtudjuk, mi lesz a pontos hőmérséklet a jövőben egy adott repülőtéren. Az egyetlen hátránya, hogy a legvalószínűbb előrejelzett hőmérsékletekre általában alacsony az esély.

Díjfogadás

A 22Bet most lehetővé teszi a fogadók számára, hogy különféle díjprogramokra fogadjanak, beleértve a zenei díjakat, a filmdíjakat, a Nobel-díjakat, Az Oscar-díj és még sok más. Számos fogadási lehetőség létezik a fogadási típushoz. A tippelők fogadhatnak arra, hogy kit jelölnek, milyen kategóriákba jelölik, ki nyeri el a meghatározott díjakat stb.

A legtöbb díjra vonatkozó fogadásban az előrejelzések általában egyértelműbbek, mivel az egyes jelöltek által végzett munkák kiemelkedőek lehetnek. Azonban mindig nincs garancia arra, hogy ki fog nyerni, különösen, ha az eredmények a közönség szavazatán múlnak. Ezzel a díjfogadások a 22Bet által kínált legizgalmasabb típusok közé tartoznak. Szinte az összes jelentős díjátadó ünnepségen világszerte szerepelnek.

Tévéműsorok fogadás

A 22Bet által kínált egyik leginnovatívabb és legvitatottabb fogadási típus a tévéműsorokban található. Ennek érdekében a fogadók arra tippelhetnek, hogy mi fog történni egy adott tévéműsorban a következő adás alkalmával. A fogadási piacok jellemzően eltérőek a show jellegétől függően. A legtöbb TV-műsor fogadások A 22Bet olyan kihívásokat és játékshow-kat kínál. Az ilyenek eredményét ugyanis még a tévéműsorok készítői sem befolyásolhatják semmilyen módon, biztosítva a fogadások igazságosságát minden fél számára.

Politikai fogadás

A 22Bet is bemutatkozott politikára fogadni, amely viszonylag gyorsan népszerűvé válik. A politikára fogadni viszonylag egyszerű. A tippelőknek csak azt kell megjósolniuk, hogy melyik politikus fog választást nyerni a fogadási piacokon kínáltak közül. A fogadási piacok számos amerikai és európai ország választási eredményeit tartalmazzák.

A cég szerint nem volt jogi probléma a politikára vonatkozó fogadási piacok felkínálásával kapcsolatban. Ez azonban ellentétes azzal, amit sok szakértő jósolt. Nem adják ki a politikára tett fogadások statisztikáit sem, hogy ne tévesszék össze a közvélemény-kutatásokkal. A tippelők, különösen az újoncok, szívesebben fogadnak a politikára, mivel a hivatalos közvélemény-kutatásokra hagyatkozhatnak jóslatok készítésében, ahelyett, hogy a megalapozott döntések meghozatalához szükséges összes kutatómunkát elvégeznék.

Punterek véleménye az új fogadási típusokról

A 22Bet felhasználói vegyes reakciókat kaptak a fogadási oldal számos fogadási típusának hozzáadásával kapcsolatban. Egyes felhasználók főleg azért voltak elégedetlenek, mert a számos lehetőség zavarossá és időigényessé teszi a fogadást. 

A legtöbb felhasználó azonban üdvözölte a kiegészítéseket, és kijelentette, hogy több fogadási típussal megnő az esélye arra, hogy megfelelő fogadásokat kapjanak, amelyek jól működnek a stratégiájukkal. Továbbá, legmegbízhatóbb fogadási rangsoroló oldalak szintén 22Bet-tel magasabban helyezkedett el, mivel több száz fogadási típust kínál most.

A 22Bet online fogadóirodák is nagyszerű munkát végeztek a felhasználói felülettel, hogy biztosítsák a gyors és egyszerű navigációt. A fogadók így néhány kattintással megtalálhatják a kívánt fogadási típusokat, akár asztali számítógépet, akár mobileszközt használnak. Minden kategória rendezetten van elrendezve, és közvetlenül elérhető a kezdőlapról. Különböző források azt mutatják, hogy a 22Bet továbbra is azon dolgozik, hogy több fogadási típust és piacot adjon hozzá, miközben továbbra is terjeszkedik több országra.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek