A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

Hírek

2022-10-05

A 22Bet a legnépszerűbb nemzetközi online sportfogadási platformok közé tartozik, világszerte több mint 150 országban engedélyezett. Népszerűsége számos erősségből fakad, beleértve a prémium ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, a megbízható biztonsági funkciókat, a vonzó és intuitív felhasználói felületet, az univerzális kompatibilitást, a csábító bónuszokat és a gyors kifizetéseket. 

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

A fogadási szolgáltató részletes áttekintése, amely kiemeli annak összes funkcióját, itt található. 22Bet a közelmúltban tett egy lépést a szerencsejáték-birodalom népszerűségének növelése érdekében az általuk kínált fogadási típusok számának növelésével az online sportfogadáson túl.

A 22Bet vezetősége szerint a fogadási típusok számának növelése segít abban, hogy minden potenciális fogadó hozzáférhessen egy általa jobban ismert vagy általa szívesebben használt fogadástípushoz, így mindenki igényeit kielégítve. A cég fő célja, hogy minél több fogadási típust kínáljon. Több száz fogadási típust kínálnak gyakorlatilag bármire, ami előre megjósolható. A közelmúltban bemutatott új fogadási típusok közül néhányat az alábbiakban emelünk ki.

Időjárás fogadás

A tippelők most pénzes fogadásokat köthetnek arra az előrejelzésükre, hogy milyen időjárás várható bizonyos napokon, meghatározott időpontokban. A 22Bet a meghatározott nemzetközi repülőtereken mért hőmérsékletekre vonatkozó előrejelzésekre szűkítette le. A fogadó így arra a tartományra fogadhat, amelyben a hőmérséklet egy adott repülőtéren egy adott időpontban lesz. A hőmérsékleti tartományok előre meghatározottak, mindegyiknek más az esélye.

A fogadás típusa máris nagy népszerűségre tett szert a fogadók körében, újak és tapasztaltak egyaránt. Ez leginkább annak köszönhető, hogy milyen könnyű időjárási fogadásokat tenni. Az időjárás-előrejelzésekkel kapcsolatos információk keresése is viszonylag egyszerű. Azonban nincs abszolút módja annak, hogy megtudjuk, mi lesz a pontos hőmérséklet a jövőben egy adott repülőtéren. Az egyetlen hátránya, hogy a legvalószínűbb előrejelzett hőmérsékletekre általában alacsony az esély.

Díjfogadás

A 22Bet most lehetővé teszi a fogadók számára, hogy különféle díjprogramokra fogadjanak, beleértve a zenei díjakat, a filmdíjakat, a Nobel-díjakat, Az Oscar-díj és még sok más. Számos fogadási lehetőség létezik a fogadási típushoz. A tippelők fogadhatnak arra, hogy kit jelölnek, milyen kategóriákba jelölik, ki nyeri el a meghatározott díjakat stb.

A legtöbb díjra vonatkozó fogadásban az előrejelzések általában egyértelműbbek, mivel az egyes jelöltek által végzett munkák kiemelkedőek lehetnek. Azonban mindig nincs garancia arra, hogy ki fog nyerni, különösen, ha az eredmények a közönség szavazatán múlnak. Ezzel a díjfogadások a 22Bet által kínált legizgalmasabb típusok közé tartoznak. Szinte az összes jelentős díjátadó ünnepségen világszerte szerepelnek.

Tévéműsorok fogadás

A 22Bet által kínált egyik leginnovatívabb és legvitatottabb fogadási típus a tévéműsorokban található. Ennek érdekében a fogadók arra tippelhetnek, hogy mi fog történni egy adott tévéműsorban a következő adás alkalmával. A fogadási piacok jellemzően eltérőek a show jellegétől függően. A legtöbb TV-műsor fogadások A 22Bet olyan kihívásokat és játékshow-kat kínál. Az ilyenek eredményét ugyanis még a tévéműsorok készítői sem befolyásolhatják semmilyen módon, biztosítva a fogadások igazságosságát minden fél számára.

Politikai fogadás

A 22Bet is bemutatkozott politikára fogadni, amely viszonylag gyorsan népszerűvé válik. A politikára fogadni viszonylag egyszerű. A tippelőknek csak azt kell megjósolniuk, hogy melyik politikus fog választást nyerni a fogadási piacokon kínáltak közül. A fogadási piacok számos amerikai és európai ország választási eredményeit tartalmazzák.

A cég szerint nem volt jogi probléma a politikára vonatkozó fogadási piacok felkínálásával kapcsolatban. Ez azonban ellentétes azzal, amit sok szakértő jósolt. Nem adják ki a politikára tett fogadások statisztikáit sem, hogy ne tévesszék össze a közvélemény-kutatásokkal. A tippelők, különösen az újoncok, szívesebben fogadnak a politikára, mivel a hivatalos közvélemény-kutatásokra hagyatkozhatnak jóslatok készítésében, ahelyett, hogy a megalapozott döntések meghozatalához szükséges összes kutatómunkát elvégeznék.

Punterek véleménye az új fogadási típusokról

A 22Bet felhasználói vegyes reakciókat kaptak a fogadási oldal számos fogadási típusának hozzáadásával kapcsolatban. Egyes felhasználók főleg azért voltak elégedetlenek, mert a számos lehetőség zavarossá és időigényessé teszi a fogadást. 

A legtöbb felhasználó azonban üdvözölte a kiegészítéseket, és kijelentette, hogy több fogadási típussal megnő az esélye arra, hogy megfelelő fogadásokat kapjanak, amelyek jól működnek a stratégiájukkal. Továbbá, legmegbízhatóbb fogadási rangsoroló oldalak szintén 22Bet-tel magasabban helyezkedett el, mivel több száz fogadási típust kínál most.

A 22Bet online fogadóirodák is nagyszerű munkát végeztek a felhasználói felülettel, hogy biztosítsák a gyors és egyszerű navigációt. A fogadók így néhány kattintással megtalálhatják a kívánt fogadási típusokat, akár asztali számítógépet, akár mobileszközt használnak. Minden kategória rendezetten van elrendezve, és közvetlenül elérhető a kezdőlapról. Különböző források azt mutatják, hogy a 22Bet továbbra is azon dolgozik, hogy több fogadási típust és piacot adjon hozzá, miközben továbbra is terjeszkedik több országra.

Legújabb hírek

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek
2023-08-29

A CyberBet nagyszerű ajánlatokat kínál a sport szerelmeseinek

Hírek