22BET fogadói vélemény

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BónuszÜdvözlő Bónusz Akár 100,000 Ft
Nagy játék kiválasztása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy játék kiválasztása
22BET is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A legjobb fogadási oldal bónuszai nem trükkök, hanem azt az élményt támogatják, amelyet a játékos egy online fogadóirodát használ. Ezt szem előtt tartva a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy tájékozódjanak a különböző bónuszlehetőségekről, és döntsék el, melyik extra felel meg legjobban saját játékstílusuknak és céljaiknak.

A 22Bet játékosai különféle fogadási bónuszokat kínálnak. A 22Bet azonban jelenleg nem kínál befizetés nélküli bónuszokat lóversenyekre vagy más játékokra. A szolgáltató jelenleg nem kínál fogadási bónuszokat – minden 22Bet bónuszhoz valamilyen játékos befizetés vagy fogadás szükséges.

Teljes Listáját 22BET Bónuszok
+8
+6
Bezárás
Játékok

Játékok

A 22Bet sportfogadási lehetőségek széles skáláját kínálja, a világ minden tájáról érkező jobbak és sportrajongók számára. Ezek közé a lehetőségek közé tartozik a sok amerikai és kelet-európai piacon népszerű kosárlabda fogadás és jégkorong, valamint az Egyesült Királyságban általánosan kedvelt online futballfogadás és krikettjáték.

Ezen kívül vannak amerikai futball és ausztrál szabályokkal kapcsolatos játékok – mindkettő meghatározott nemzetiséghez igazodik. Mindezt úgy tervezték, hogy gazdag és kifizetődő élményt nyújtson azoknak a játékosoknak, akik valódi sokszínűséget és választási lehetőséget keresnek, amikor online környezetben fogadnak. Sok játékos minden évben Super Bowl-szorzók után kutat, és ez sok ügyfél kedvencévé válik még a nemzetközi piacokon is.

Szoftver

22BET szoftverszolgáltatók csúcsminőségűek, sima és felhasználóbarát felületet kínálnak, amely megkönnyíti a fogadások megtételét és a fiók kezelését. 22BET oldalon több sportfogadási szoftvert is megtekinthet, mint például – így hozzáférhet a legújabb trendekhez és funkciókhoz. Emellett zökkenőmentes fogadási élményre számíthat, megszakítások nélkül a következetes szoftverfrissítések és fejlesztések miatt.

Kifizetések

Kifizetések

Annak érdekében, hogy a befizetések és kifizetések a lehető legkínosabbak legyenek, 22BET számos fizetési módot elfogad. Legyen szó befizetésről vagy kifizetésről 22BET oldalon, biztosak vagyunk benne, hogy a fizetési módjukat kényelmesnek és biztonságosnak fogja találni.

Betétek

A 22Bet számos fizetési szolgáltatót támogat, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy a számukra megfelelő módon helyezzenek el befizetéseket. Ezek a fizetési lehetőségek a hagyományostól, mint például a Visa és a Mastercard, a PayPal online sportfogadást vagy a Skrill és B-Pay befizetéseket támogató digitális tranzakciós módszerekig terjednek.

A 22Bet mögött álló csapat azt állítja, hogy ők is elfogadják a kriptovalutát fizetési módként. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek kriptopénztárcájukat használhatják a sportszerencsejátékokhoz és a kaszinójátékokhoz a 22Bet fogadási webhelyein keresztül. A 22Bet jelentése szerint támogatják a Bitcoin-tranzakciókat, valamint a 25 másik vezető kriptovaluta-formában történő befizetéseket.

Kivonás

A játékosok különféle módokon vehetnek fel pénzt 22Bet számlájukról. Nem feltétlenül kell ugyanazt a módszert használniuk a kifizetéshez és a befizetéshez – például, ha a játékos PayPal befizetéssel lépett hozzá az online sportfogadási termékekhez, választhat, hogy a Visa bankkártya számlájáról vesz fel pénzt, vagy fordítva.

Csakúgy, mint a 22Bet-be történő befizetéseknél, a játékosok is használhatnak kriptovalutát, ha már beállították a szükséges kriptopénztárcát. A játékosoknak azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a minimális kifizetések nagyobbak lehetnek, ha kriptopénztárcát választanak kifizetési módként.

Globális elérhetőség

Globális elérhetőség

Országok

A 22Bet a világ számos országából elérhető, nemzetközi élményt nyújtva a fogadó ügyfeleknek. Ez magában foglalja az Európai Unió országait, valamint azon európai nemzeteket, amelyek nem részei az EU-nak.

Európán kívül számos nemzetközi piac Afrikából és az ázsiai-csendes-óceáni térségből is támogatott. Vannak azonban bizonyos korlátozások – leginkább az észak-amerikai és ausztrál piacokon. A játékosoknak ellenőrizniük kell, hogy az online szerencsejáték nem csak a lakóhelyük szerinti országban engedélyezett, hanem az adott országon belüli joghatóságukban is. A szövetségi országok, mint például Németország, eltérő szabályozást alkalmaznak az őket alkotó államok között.

Nyelvek

A 22Bet fogadási termékeket és kaszinójátékokat kínál a játékosok számára a világ minden tájáról, ami azt jelenti, hogy sokrétű megközelítésre van szükség. Mivel a játékosok sokféle nyelvi háttérrel rendelkeznek, és sokkal jobban élvezik az élményt, amikor olyan nyelven játszanak, amelyen jól érzik magukat, a játékmenetet számos világnyelven kell biztosítani.

Általában a 22Bet eléri ezt. A támogatott nyelvek száma összesen 44, amely a szolgáltató kulcsfontosságú szolgáltatási területeinek többségét lefedi. Az Európai Unióból és a kontinens más részeiről származó nyelvek támogatottak, csakúgy, mint az Ázsiában, Afrikában és más helyeken általánosan használt nyelvek.

Bizalom és biztonság

Bizalom és biztonság

Személyes adatai biztonságának megőrzése érdekében 22BET több biztonsági és védelmi réteget is betartatott. A tisztességes és nyílt játékmenet garantálása érdekében 22BET rendszeres tesztelésen esik át független külső szervezetek által. Biztos lehet benne, hogy személyes adatai bizalmasak maradnak, és a játékokat tisztességesen kezelik, ha ezt a megbízható sportfogadási szolgáltatást használja.

Licencek

Biztonság

A 22Bet webhely hirdeti biztonságos funkcióit, beleértve a titkosításokat és a biztonságos protokollokat. A vállalat jelenleg nem jelenít meg harmadik féltől származó akkreditációkat vagy jelvényeket.

  • A 22Bet webhely HTTPS protokollal védett.
  • A webhely és az alkalmazás teljes körű titkosítást biztosít a felhasználói adatok számára.
  • A 22Bet Curacao-i engedéllyel rendelkezik, és betartja az összes szükséges biztonsági előírást és irányelvet.
  • A 22Bet csapata azt állítja, hogy a "legújabb" biztonsági funkciókat kínálják felhasználóik biztonságának megőrzése érdekében.
  • A 22Bet weboldala nem jelenít meg semmilyen biztonsági jelvényt vagy tanúsítványt.

Responsible Gaming

A felelősségteljes játék minden típusú szerencsejáték létfontosságú része – a sportfogadástól az élő online kaszinójátékokig. A játékosoknak olyan téteket kell megtenniük, amelyek a lehetőségeiken belül vannak, és így biztosítják az izgalmas játékélményt anélkül, hogy elveszítenék a szórakozás és az élvezet szempontjait. Problémák akkor merülnek fel, ha a veszteségek kezelhetetlenné válnak.

Ról Ről

Ról Ről

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Gyors tények

Alapítás éve: 2018

Számla

A 22Bet fiókoldal a fő játékosközpont. A 22Bet ügyfelei itt kezelhetik adataikat, és fogadhatnak a szolgáltató játék- és szerencsejáték-termékeire. Először azonban az ügyfeleknek képesnek kell lenniük regisztrálni és ellenőrizni egy fiókot, és bejelentkezni a profiljukba.

Támogatás

A 22Bet valóban ügyfélszolgálatot nyújt ügyfeleinek, segítve őket az általa online kínált fogadási és játéklehetőségek eligazodásában. Ez a játékélmény fontos része, mivel a legjobb online szerencsejáték-szolgáltatók és élő online kaszinók mind széles körű ügyfélszolgálati és segítségnyújtási szolgáltatásokat kínálnak.

A 22Bet preferált kapcsolatfelvételi módja az online fogadási szolgáltató honlapján található űrlapon keresztül érhető el. Az erre az űrlapra adott válaszokat e-mailben kézbesítjük az ügyfeleknek. Az ügyfelek azonban közvetlenül is írhatnak e-mailt a 22Bet csapatának, vagy telefonon is elérhetik a cég ciprusi központját.

Élő chat: Yes

Tippek És Trükkök

Amikor az ügyfelek új online fogadási szolgáltatóhoz regisztrálnak, az első alkalommal belépni a játékkörnyezetbe elsöprő élmény lehet. Ezért hasznos, ha van tartalékban néhány tipp és trükk, amelyek segítségével a játékosok megkönnyíthetik a tanulási görbét.

Akciók És Ajánlatok

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a fogadással eltöltött időből, 22BET számos különböző promóciót kínál. Promócióikkal új stratégiákat és fogadásokat próbálhat ki anélkül, hogy nagy részét saját készpénzéből kellene feltennie. Ezenkívül a 22BET promóciók ésszerű fogadási követelményei megkönnyítik a bónusznyeremények visszavonását.

Gyik

A játékosoknak gyakran vannak kérdéseik a szerencsejáték-szolgáltatókkal kapcsolatban. Az alábbi gyakran ismételt kérdések megtekintésével többet megtudhatnak a 22Betről.

Mobil

Mobil

A 22Bet fogadási webhelyei jó élményt nyújtanak a mobilfelhasználóknak.

  • A mobilfelhasználók elérhetik a 22Bet online fogadóirodáinak, kaszinójátékainak és sportfogadási oldalainak mobilra optimalizált verzióit.
  • Ezek a felhasználók a kaszinó és a sportfogadási funkciók teljes funkcionalitását élvezhetik, amikor belépnek a mobil fogadási oldalra.
  • A mobilfelhasználók letölthetik a 22Bet alkalmazást Apple iOS vagy Android rendszeren, ha alkalmazásfelületet szeretnének használni.
  • A 22Bet alkalmazás versenyképes a piac néhány legjobb fogadási alkalmazásával.
Partnerprogram

Partnerprogram

A kapcsolt partnerek az online sportfogadási és kaszinójáték-szolgáltató marketingstratégiájának nagy részét képviselik. Ez alól a 22Bet sem kivétel, amely affiliate lehetőségeket kínál partnereinek a világ számos különböző piacán. A partnerek jutalékot kapnak, ha forgalmat biztosítanak a 22Bet webhelyére és alkalmazására, és a marketingszakemberek más előnyökhöz is kapcsolódhatnak.

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be
2022-10-05

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

A 22Bet a legnépszerűbb nemzetközi online sportfogadási platformok közé tartozik, világszerte több mint 150 országban engedélyezett. Népszerűsége számos erősségből fakad, beleértve a prémium ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, a megbízható biztonsági funkciókat, a vonzó és intuitív felhasználói felületet, az univerzális kompatibilitást, a csábító bónuszokat és a gyors kifizetéseket.