Melbet új fogadási határa

Hírek

2022-06-29

Melbet jól ismert kiemelkedő sportfogadási szolgáltatásairól. A szolgáltatót használó játékosok számos elérhető sporteseményen vehetnek részt. Megalakulása óta a platform jelentős fejlődésen ment keresztül, hogy világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtson felhasználóinak.

Melbet új fogadási határa

Több mint kétszáz sportesemény van, amelyeken a játékosok naponta fogadhatnak. Az oldal kezdő és tapasztalt fogadók számára egyaránt alkalmas. Néhány kiemelkedő sportoló, akit a Melbet találhat, a Forma-1, a Floorball és a baseball. A szolgáltatónál többek között bowling, snooker, curling és síelés is elérhető.

A Melbet több mint 20 000-et kínál mérkőzés előtti fogadási események havonta. Élő közvetítési szolgáltatást is nyújtanak, amely nagy felbontású mérkőzéseket közvetít a legjelentősebb ligákból, köztük a La Liga, a Bundesliga és a Premier League meccseit.

A legszembetűnőbb funkció azonban a multi-Live. A funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyidejűleg akár négy különböző sporteseményt nézzenek és fogadjanak rájuk. Melbet médiapartnerséget ápol a spanyol La Ligával is. Olyan nagyszerű klubok versenyeznek egymással, mint a Real Madrid és a Barcelona, és ez az együttműködés az egyik legjelentősebb sikerük.

Bónuszok a Melbetnél

Bónuszok és promóciók számos online fogadó- és szerencsejáték-cég által használt módszerek új fogyasztók vonzására és a meglévők megtartására. A bónuszok különféle formákban érkeznek, beleértve az első befizetési bónuszt új ügyfelek számára, vagy ingyenes fogadásokat, ha teljesítenek bizonyos, az oldal által meghatározott feltételeket. A Melbetnél számos promóció fut.

Promóciós kód bónusz

A felhasználók akár 100 dollárt is kaphatnak a kód használatával. A promóciós kód fantasztikus ajánlat, és további ajánlatok is elérhetők. Más üdvözlő ajánlatok állnak rendelkezésre a világ más nemzetei számára. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a bónuszra, a fogadóknak legalább 10 dollárt kell befizetniük.

A Melbet oldal minden kínálatának használatához először létre kell hoznia egy fiókot a sportfogadónál. Az akár 130 dolláros (100 eurós) üdvözlőajándék megszerzéséhez a játékosoknak meg kell adniuk a STYVIP1 promóciós kódot. Vannak dedikált oldalak, amelyek további tippeket és információkat kínálnak a promóciós kóddal kapcsolatban.
A fogadók többféleképpen is elvégezhetik a regisztrációs eljárást. Egy kattintás, telefon, e-mail és közösségi média mindezt megteheti. Ez nem egy bonyolult eljárás, de pontos információkkal kell ellátniuk Melbetet.

Üdvözlő bónuszok új játékosok számára

A Melbet üdvözlő bónuszára meghatározott feltételek és korlátozások vonatkoznak. Kezdetben minden ügyfél csak egy üdvözlő bónuszra jogosult. Ez egycsaládos címekre, megosztott számítógépekre és megosztott IP-címekre vonatkozik. A felhasználók nem nyithatnak több Melbet számlát ugyanazokkal a számlaadatokkal, mint például bankszámla, hitelkártya, online fizetési számla vagy e-mail cím. Ha kiderül, hogy valaki igénybe vette a bónuszajánlatot, a Melbet számlát töröljük.

Az üdvözlő bónuszok feltételei

Az ösztönzőt a lejárati dátumtól számított 30 napon belül fel kell használni. Ezenkívül a játékosoknak fel kell használniuk a teljes bónuszértéket, mielőtt pénzt vonnának le a számlájukról. A kifizetés előtt teljesíteni kell az összes többi bónuszfeltételt. Ellenkező esetben a bónusz és az összes bevétel elvész. A Melbet fenntartja a jogot a bónusz megadására vagy visszavonására is, ha azt szükségesnek ítéli.

A felhasználóknak a bónusz összegének 12-szeresét kell megtenniük a gyűjtőtétekben, hogy jogosultak legyenek a bónuszra. Minden gyűjtőtétnek legalább három eseménynek kell lennie. A halmozó fogadásnál legalább három eseménynek 2,10-es vagy magasabb szorzóval kell rendelkeznie. Ha az összes, ezzel az összeggel megkötött tétet elszámoltak, a szükséges tétösszeg teljesítettnek minősül. Más akciós vagy különleges ajánlatok nem vonhatók össze a üdvözlő bónusz. A bónusz fogadási követelményeinek teljesítése előtt a játékosok kivehetik pénzüket, és elveszíthetik a nyereményt és az összes kapcsolódó nyereményt.

Születésnapi ingyenes fogadás

A Melbet azt szeretné, hogy a felhasználók egyedi fogadási élményben részesüljenek. Így egy játékos számára az év legfontosabb napján különleges születésnapi bónuszt kínál. Ha valaki jogosult a születésnapi bónuszra, akkor legalább 100 eurót kell befizetnie, és legalább 30 napja rendelkeznie kell a számlájával. Ezenkívül az embernek a születésnapja előtti utolsó 30 napon belül aktívnak kell lennie, és ki kell töltenie egy személyes profilt.

Partnerség a ghánai WSbetticóval

Melbet és Bettico összefogtak, hogy megkönnyítsék a fogadószelvények megkettőzését mindkét oldalról. Ezzel az új funkcióval a játékosok fogadószelvényeket oszthatnak meg barátaikkal. A WSbettico a világ első blokkláncon alapuló közösségi fogadási platformja. Ez versenyelőnyt biztosít a fogadók számára a fogadási piacon. A WSC tokennel a felhasználók hozzáférhetnek különféle oddsszelvényekhez, eladhatnak valószínű nyerhető szorzókat, részt vehetnek P2P fogadásban, és személyes fogadási eseményt hozhatnak létre.

A szolgáltatók célja olyan környezet kialakítása, amely alkalmas különféle érdekes NFT- és VR-játékok lejátszására, valamint különféle jövedelmező befektetési termékekhez való hozzáféréshez a WSC AI ajánlásai alapján. Két másik ok, amiért csatlakozhat ehhez a projekthez, a Mentors World és a WSC Metaverse.

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Hírek