Hírek

May 7, 2023

Minden idők 4 legjobb focifogadási győztese

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Futball az egyik legegyszerűbb sport, amelyre fogadni lehet szabályozott sportfogadók számtalan versenyt és piacot kínálva. Néha azonban több motivációra lehet szüksége, amikor nagy nyereményt keres a futballfogadásban. Tehát ez a bejegyzés felsorolja és tárgyalja az utóbbi idők négy legjobb futballfogadási győzelmét. 

Minden idők 4 legjobb focifogadási győztese

#1: Steve Whitely – 1,45 millió font

2011-ben Steve Whitely, egy 60 éves (akkoriban) lóverseny-rajongó abban reménykedett, hogy csak néhány fontot nyerhet, miután 2 fontot tett fel egy kilenc lábú futball- és lóversenyjegyre. Mr. Whitely-nek csak erre volt szüksége ahhoz, hogy kiváltsa az életét megváltoztató kifizetést. Érdekes módon ő nyerte meg a főnyereményt, miután viszonylag nem kedvelt lovakat támogatott.

Elmagyarázta:

"Nehéz megmondani, hogyan jöttem rá a válogatásomra. Eleinte minden versenyen kettő volt, és ez 32 fontba fog kerülni, ezért ezt kihagytam."

#2: Daman Chick – 1 millió font

2016-ban Daman Chick konyhai szerelő 1 millió fontot nyert, miután fogadást tett a portugál Enderre, hogy megszerezze az első gólt 2016-os Európa-bajnokság döntője Franciaország ellen. Az Egyesült Királyságban egy szabályozott sportfogadási oldalon fogadott, a birminghami születésű játékos a 84. percben lőtt gólt jósolta, bár a csatár a 109. percben szerzett gólt. 

#3: Mick Gibbs – 500 000 GBP

Mick Gibbs, egy tetőfedő és egy kitartó futballrajongó 500 000 GBP kifizetést nyert, miután 2001-ben tétet kötött. A Manchester United szurkolójának szüksége volt a Bayern Münchenre, hogy megnyerje az Európa Kupát, hogy 15 lábon járó mérkőzése sikeres legyen. A Bayern 1-0-ról talpra állva legyőzte a spanyol Valenciát. Meglepő módon Mick Gibbs 1999-ben nyert egy 157 400 GBP összegű fogadást. 

#4: Anonymous Punter – 585 000 GBP

Az angol bajnokság 2015/2016-os szezonja az egyik legmeglepőbb volt a liga történetében. Ebben a szezonban a Leicester legyőzte az Arsenalt és megnyerte a hőn áhított trófeát. Sokan nem jósolták meg a végeredményt, de egy névtelen fogadó 20 000 fontot tett fel a klubra, hogy 5000:1-es szorzóval megnyerje a bajnokságot. A fogadó ezzel a kedvezőtlen fogadással 585 000 fontot nyert. 

Ezek a legszerencsésebb futballfogadások a játék történetében. De létfontosságú emlékezni arra, hogy a sportfogadás elsősorban a szerencse alapú, mivel egyetlen csapat sem nyeri meg a meccset. Fogadj tehát egy stratégiával, és ne tegyél többet, mint amennyit kényelmesen elveszíthetsz.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek