Minden a Futball fogadásról

Gyakran "a szép játéknak" nevezik, és a sportfogadók számára nincs szebb látvány, mint egy meccsekkel teli tábla, amelyre fogadni lehet. Ha sportról van szó, mi jut először eszedbe? Valószínűleg a foci.

A futball a világ legnépszerűbb sportja, és egész évben minden kontinensen játsszák. Így senkit sem lep meg, hogy a futballra való fogadás mostanság népszerűbb mint valaha, különösen a közelmúltban befejeződött Euro Kupa, valamint az angol Premier League, az UEFA Bajnokok Ligája és a Bundesliga folyamatban lévő szezonja miatt.

Ha szeret focira fogadni, soha nem lesz hiány meccsekből, amelyeket hozzáadhat fogadószelvényéhez.

Minden a Futball fogadásról
Mi az a futballfogadás?Hogyan fogadjunk focira?Labdarúgás fogadási szorzók
Mi az a futballfogadás?

Mi az a futballfogadás?

A futballra való fogadás már évtizedek óta széles körben népszerű szerte Európában. A sportfogadás évszázadok óta az európai kultúra kelléke, bár a kocka- és kakasviadalokra való fogadás sokban különbözik attól, ahogy manapság a mobiltelefonunkra teszünk fogadásokat.

Ennek ellenére, ellentétben az Egyesült Államokkal, ahol a sportfogadás még csak most kezd elfogadottá válni, Európában ez mindennapos, különösen ami a futballt illeti.

Napjainkban a futball a legnépszerűbb fogadási sportág világszerte. A helyi, nemzeti, sőt nemzetközi ligák mérkőzéseit kínáló sportkönyvekkel a fogadók hetente több ezer mérkőzésre fogadhatnak. Bárhol is van, szinte a nap bármely szakában van egy focimeccs, amelyre fogadni lehet.

Mi az a futballfogadás?
Hogyan fogadjunk focira?

Hogyan fogadjunk focira?

A futballra való fogadás lehet olyan egyszerű vagy bonyolult, amennyire Ön teszi. A futballfogadás legegyszerűbb típusa a mérkőzés győztese. Mindössze annyit kell tennie, hogy fogadást kell tennie az A-csapatra a győzelemhez, a B-csapatra a győzelemhez vagy a döntetlenre. A gólvonalon is fogadhat, ami azt jelenti, hogy azt várja, hogy egy csapat két vagy több góllal nyerjen, vagy kettő vagy kevesebb góllal veszítsen.

A futballfogadás másik népszerű típusa a Double Chance, amely lehetővé teszi, hogy az A-csapat győzelme vagy döntetlenje, illetve a B-csapat győzelme vagy döntetlenje legyen. Ez csökkenti a fogadó kockázatát, és népszerű módja a futballmérkőzések megközelítésének.

Számtalan egyéb fogadási mód létezik a futballra, beleértve a játékos kellékeit, az összes gólt, a szögleteket, és még a futball határidős fogadásait is arra vonatkozóan, hogy ki nyer egy versenyt. Ha egy statisztikát nyomon követnek egy futballmérkőzésen, akkor van mód rá fogadni!

Hogyan fogadjunk focira?
Labdarúgás fogadási szorzók

Labdarúgás fogadási szorzók

A futballfogadási szorzók könnyen érthetők, és a tizedesjegy rendszeren alapulnak. Ha focimeccsre fogad, az A-csapat szorzója 1,30 a mérkőzés megnyerésére, a B-csapat 9,00 a mérkőzés megnyerésére, a döntetlen pedig 6,00. Rögtön láthatjuk, hogy az A-csapat nagy favorit ezen a meccsen, mivel a kifizetési szorzók sokkal alacsonyabbak, mintha a B-csapatra fogadnánk.

Ha a gólvonalakra tippel, azt látja, hogy az A-csapatnak 1,80 az esélye a -1,5 gólos győzelemre, a B-csapatnak pedig 1,80 a szorzója a +1,5 gólos győzelemre. Mivel mindkét csapatnál azonos a gólkülönbség, az esélyek gyakran azonosak vagy legalábbis sokkal hasonlóbbak bármelyik kimenetelre.

Tartsa szemmel azonban ezeket az esélyeket, mivel ezek feljebb vagy alacsonyabban ingadozhatnak egészen a kezdésig. Néhány dolog, amely megváltoztathatja a játék esélyeit, közé tartozik az egyik csapatra érkező súlyos fogadások, a játékos sérülése vagy a szabadtéri pályák időjárásának megváltozása.

Labdarúgás fogadási szorzók