Hírek

May 16, 2023

Regisztráljon a BetWinner oldalon, és nyerjen 20 € bónuszt, ha az első tétje veszít

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

A Harbesina Limited által 2018-ban indított BetWinner az egyik legmegbízhatóbb fogadási oldal világszerte. Ez a webhely versenyképes sportfogadási szorzóiról és számos fogadási piacról ismert. 

Regisztráljon a BetWinner oldalon, és nyerjen 20 € bónuszt, ha az első tétje veszít

De a BetWinner nem lenne sikeres a gyakori megjelenése nélkül bónuszok és promóciók. Tehát ebben a heti bónusz áttekintésben a BettingRanker megpróbálja kibontani a weboldal 20 € nulla-null sorsolás bónuszát, és megtudja, miről is van szó. 

Mi az a BetWinner nulla-nulla sorsolási bónusza?

A Nil-Nil Draw a üdvözlő bónusz, vagyis csak az új játékosok jogosultak a jutalomra. A bónusz igényléséhez hozzon létre egy fiókot ezen jó hírű fogadóoldal és tegyen egyetlen pénzvonalas fogadást a promóció oldalán felsorolt futballmérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy csak mindkét oldalon fogadhat, hogy megnyerje a játékot. Itt nincs döntetlen fogadás!

A tét megtétele után meg kell várnia, hogy a mérkőzés vereséggel végződjön, hogy az Ön által előnyben részesített oldal jogosult legyen a 20 eurós promócióra. De először is, a csapatok nem szerezhetnek gólt egymás ellen az első félidőben. BetWinner mindkét forgatókönyv esetén visszatéríti elvesztett tétjét 20 euróig. Röviden, ez a promóció inkább egy kockázatmentes fogadás, bár izgalmas csavarral. 

A Null-Nil Draw Bónusz feltételei a BetWinnernél

Mint minden más sportfogadási bónusz, ez a BetWinner promóció is tartalmaz olyan feltételeket, amelyek szabályozzák a játékosok felhasználását. Tartalmazzák:

  • A bónuszt promóciós kódként adjuk.
  • A fogadóknak aktiválniuk kell a bónuszt a „Fiókom” részben.
  • A minősítő fogadást valódi pénzzel kell megtenni. 
  • Mérkőzésenként csak egy bónusz érhető el.
  • A fogadási oldal 24 órán belül jóváírja a bónuszt.

Tekintse meg a 100%-os befizetési bónuszt csütörtökönként

A BetWinner hűségéért 100%-os befizetési bónuszt is kapsz. Ez újratöltési bónusz azon fogadók számára érhető el, akik 10 eurót vagy többet fizetnek be csütörtökön 00:00 és 23:50 között. A maximális nyerhető bónusz összege 100 €. 

De ehhez a bónuszhoz kötöttségek is tartoznak. A bónusz beváltásához 24 órán belül háromszor meg kell fogadnia a parlay/akkumulátor fogadásokon. Ne feledje azt is, hogy a fogadószelvényen lévő minden parlay fogadásnak három vagy több lábúnak kell lennie. Ezenkívül minden gyűjtőtétnek legalább három lábnak kell lennie 1,40 vagy annál nagyobb szorzóval. 

A heti bónusz további feltételei a következők:

  • A bónusz az élő és a meccs előtti sportokra vonatkozik.
  • Az 1,00 szorzójú fogadások nem járulnak hozzá a fogadási követelmény teljesítéséhez.
  • A bónusz csak akkor érhető el, ha nincs más aktív bónusz.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények
2024-06-02

Emelje fel fogadási játékát: bennfentes választások, statisztikák és megbízható vélemények

Hírek