Hírek

May 9, 2023

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Május általában mozgalmas hónap a sport szempontjából, a legtöbb európai verseny a szezon csúcspontja. Ugyanakkor a fogadóirodák csábító esélyeket kínálnak a végtelen piacokon és eseményeken. Tehát, ha későn csatlakozik a sportfogadás megkezdéséhez, ez a cikk megkönnyíti a bónuszvadászat küldetését. 2023 májusában megismerheti a három legjobb üdvözlő bónuszt a hitel-/bankkártyás befizetésekhez. 

Sportfogadási üdvözlőkampányok betéti és hitelkártyákhoz 2023 májusában

€15 ingyenes fogadás a Leonbetnél

Az ingyenes fogadások nem olyan népszerűek, mint a kockázatmentes fogadások és a befizetési bónuszok szabályozott fogadási oldalak. De ezek a sportfogadási bónuszok egyszerű és egyszerű természetük miatt tűnnek ki. Csak azt kell előlegez és tegyen fogadást a bónusz használatával nyereményének beváltásához.

Nál nél Leonbet2023. december 31-ig akár 20 € 15 € ingyenes fogadási kredittel várjuk Önt. Csak helyezzen be legalább 10 €-t, és igényelje az ingyenes fogadási kreditet. A jutalom kiváltásához pedig meg kell adnia a 300 € értékű ingyenes fogadások bónuszkódját.

Íme a további feltételek:

  • Minden ingyenes fogadás 15 dollárnak felel meg.
  • Minden játékos legfeljebb 20-at igényelhet ingyenesen a teljes kampány során.
  • Használja fel a krediteket egyetlen meccs előtti vagy élő fogadásra 2,50 vagy 1,30 minimális szorzóval.
  • A fogadásokat 48 órán belül el kell rendezni, hogy megkaphassák az ingyenes fogadásokat.

100% 100 €-ig a Zulabetnél

Az ingyenes fogadások egyszerűnek tűnhetnek, de nem hasonlíthatók össze match befizetési bónuszok méret szerint. Nál nél Zulabet, az új ügyfelek akár 100% 100 €-t kapnak első valódi pénzes befizetésükkor. Leegyszerűsítve, a teljes sportfogadási bónuszt megkaphatja, miután befizetett 100 eurót a sportfogadási oldalon. A kiválasztott országok, például Grúzia, Azerbajdzsán és Kazahsztán játékosai legfeljebb 50 eurót kaphatnak, míg finn és norvég társaik 200 eurót. 

Mint minden más sportfogadási befizetési bónusz, ennek a jutalomnak is hatszoros fogadási feltétele van a teljesítéshez. A finn és norvég játékosok azonban valamivel alacsonyabb, ötszörös átjátszási követelményt teljesítenek. Egyéb feltételek a következők:

  • A mérkőzés bónuszának minimális befizetése €20.
  • A fogadóknak fel kell használniuk a teljes első befizetésüket legalább 1,50-es szorzóval.
  • A Netter és Skrill befizetések nem jogosultak a promócióra.
  • A kaszinó és a virtuális fogadások nem járulnak hozzá a fogadási követelményekhez.

A Betinia 100%-os bónusza 100 €-ig

Ha egyik vagy másik okból nem tud Zulabet fiókot létrehozni, fontolja meg csatlakozik Betiniához hogy hasonló bónuszt kapjon. Ugyanaz a cég, a Maltix Limited üzemelteti ezeket a fogadási oldalakat, ami azt jelenti, hogy a Zulabet bónusz feltételei a Betinia új aláíróira is vonatkoznak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek