Minden a Íjászat fogadásról

Érdemes megjegyezni, hogy a régebbi íjász játékokban galamblövés is szerepelt. A versenyzők most egy pajzsot használnak, hogy eltaláljanak egy adott célt. A sportágat is meghatározott szabályok határozzák meg. Így tudott beleférni a Nyári Olimpiai Játékok menetrend.

Az íjászat egyik oka lehet a népszerű sport, amelyre tétet lehet tenni Ennek oka a különböző szakágak és versenyek, amelyek izgalmasabbá tehetik a sportfogadást.

Ami ezt a sportágat illeti, két fő szakág van. A hagyományos íjászat a technikai segítség igénybevétele nélküli lövöldözést jelenti, a hagyományos íjászok pedig többnyire hosszú íjakat és íveket használnak. A célíjászat viszont egy olyan íjász szakág, amelyben a sportolóknak színes, kerek céltáblákba kell lőniük. A szabványos célpontokat tíz egyenlő távolságra lévő koncentrikus kör jelöli, 1 és 10 közötti pontszámmal.

Számos íjászverseny és torna is vár ránk, mint például:

 • A FITA forduló egy egynapos szabadtéri verseny, amelyben minden íjásznak 144 nyila van 36 lövéssel mind a négy távból.
 • A beltéri FITA forduló30 nyíllal zárul 18 m távolságból mindkét végétől. A beltéri FITA körökben 40 cm átmérőjű, hárompontos céllapokat használnak (gyerekeknél 60 cm).
 • A FITA olimpiai fordulója mindkét végén 36 nyíllal zár 70 méterről az utolsó fordulóig.
 • A fedett ligák, ahol három íjász csapatok küzdenek egymással. Minden íjász három nyilat lő ki 18 méteres távolságból, végenként két perces időkorlát mellett.
 • A Szabadtéri Liga, amelyben háromfős csapatok vesznek részt. Íjászonként három nyíl mindkét végén, összesen három végen, egy 50 m-től 80 cm-es céllapig. Minden nyilat három percen belül ki kell lőni.
 • Terepíjászat kívül történik. A kör alakú céllapok 5 gyűrűből állnak. Feketék, csak a belső gyűrűjük arany, és a 24 távból csak 12 van feltüntetve.
 • 3-D íjászat vadászati forgatókönyveket utánoz. Az íjászok meghatározatlan távolságból tüzelnek hablényekre.
 • Japán íjászat kyudo néven ismert. A Kyudo sokkal több, mint puszta lövöldözés és pontozás; a szertartásról és a lelki összetevőkről is szól. A Yumi, a Kyudo íj aszimmetrikus formájának köszönhetően nagyban különbözik a nyugati íjaktól.
 • Íjvadászat, vagy az íjjal és nyíllal való vadászat, valamint az íjászat tilos egyes nyugat-európai országokban, így Ausztriában és Németországban is. A rajongók és a turisták azonban több országban szerezhetnek íjvadászati engedélyt.
Minden a Íjászat fogadásról
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Íjászat bónusz300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Játék most
 • Nagy játék kiválasztása
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
 • Gyors ügyfélszolgálat
 • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

 • Mobilbarát
 • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Hogyan fogadjunk íjászatra

Hogyan fogadjunk íjászatra

Ha szereti a sportfogadást, érdemes lehet kipróbálnia az íjászatban az új izgalmat és izgalmat. Lehet, hogy az íjászat nem olyan népszerű, mint a világ többi sportága, de van néhány érdekes tulajdonsága és története, amelyek több fogadásra csábítják.

Az angol III. Richárd új jogszabályt vezetett be, amely megtiltotta az olyan kockajátékokat, mint a backgammon, valamikor az 1380-as években, mert katonai íjászai túl sok időt töltöttek backgammon játékkal, de nem elég időt az íjászat gyakorlására.

Szóval, hogyan reagáltak erre az íjászok? Gyakorolták ezt a sportot, de egy csomó szerencsejátékot is kitaláltak az íjász képességekre alapozva, lehetővé téve az íjászoknak, hogy saját magukra és másokra is fogadjanak. A technika fejlődésével a fogadóirodák ezeket az íjászattal kapcsolatos versenyeket is felvették a kínálatukba, vagyis most már lehet fogadni az íjászatra.

Ne feledje azonban, hogy nem szabad egyetlen sportfogadásra korlátoznia magát. Amikor az íjászat fogadásáról van szó, nem minden bukméker egyforma. Egyesek csak néhány piacot fednek le, mások azonban szélesebb skálát kínálnak.

A leglényegesebb, hogy nem minden fogadóiroda olyan szorgalmas vagy jártas piaca értékelésében, mint mások. Tehát, mielőtt tétet köt, vizsgálja meg az összes lehetőséget. Hamar rájöhetsz, hogy hirtelen jól megérted, hogy mely fogadóirodákkal a legelőnyösebb a szerencsejáték.

Hogyan fogadjunk íjászatra
Legális az online íjászat fogadás?

Legális az online íjászat fogadás?

Olyan területeken, ahol online sportfogadás megengedett, az íjászat fogadás legális. Az olyan területeken, ahol az online sportfogadás nem tiltott, az egyéni fogadók offshore hajóverseny fogadási platformokat használhatnak. Annak ellenére, hogy technikailag törvénytelen az offshore atlétikai fogadási szolgáltatások igénybevétele, kevés korlátozás akadályozza meg ebben.

Az egyetlen játékkorlát, amely hatással lehet a téteire, azok, amelyek megakadályozzák, hogy a pénzintézetek tranzakciókat bonyolítsanak le szerencsejáték-szolgáltatókkal – ami könnyen megoldható helyettesítő fizetési módokkal –, vagy olyan szabályozások, amelyek tiltják az íjászat bizonyos formáit, amelyekre fogadni szeretne, mint pl. mint az íjászatot és az íjászatot tiltó törvények.

Legális az online íjászat fogadás?
Hogyan fogadjunk íjászatra

Hogyan fogadjunk íjászatra

Kritikus, mint minden más sportfogadásnál, hogy megértse a játékot és a résztvevőket. Például előnyös, ha ismerjük a játékosok és ellenfeleik erősségeit és gyengeségeit. Azoknak a sportolóknak, akikre fogadást tesznek, bizonyítaniuk kell bizonyos szintű tudásukat a sportágról, a pontszámok és lövések következetességét, a pontosságot és a stressztűrő képességet a játék során. Érdemes többet megtudni a sportban használt nyilakról is.

Emiatt elengedhetetlen, hogy egy kis időt szánjon az események követésére és kedvenc íjászai versenyezésére. Ez növeli az esélyeit hogy helyesen tippelje meg a játék kimenetelét. Ez kritikus fontosságú bármely személy vagy játék ellen feltett fogadás megnyeréséhez.

Hogyan fogadjunk íjászatra
A legjobb íjász fogadási szorzók

A legjobb íjász fogadási szorzók

Az íjászat fogadásában négy fő piactípus létezik,

A győzelemért

Egy szabványos íjászjáték készleteket tartalmaz. Ha az íjász megnyeri a szettet, két pontot kap; ha a szett döntetlen, egy pontot kap. Ha az egyik versenyző 6 vagy több pontot szerez, a játéknak vége. A fogadóirodák elfogadhatnak fogadásokat egy hendikeppel járó győzelemre.

Összes pont

Tegyen online fogadást az egy szettben szerzett pontok számára. A játékban szerzett pontok összértékére vonatkozó fogadások is elfogadhatók.

A tornagyőzelemért

Most, hogy az íjászat fő versenyszámainak többsége olimpiai rendszerbe került, sok múlik a sorsoláson is.

Egy az egyben

A versenyzőknek ki kell választaniuk az egyiket a két egymással szemben álló íjász közül, akit elsőként értékelnek a versenyen.

A legjobb íjász fogadási szorzók
Íjászat fogadási tippek

Íjászat fogadási tippek

Előtted tegyen fogadást egy íjászmérkőzésen elemezni kell az egyes résztvevők egyedi tulajdonságait. Meg kell például találnia, hogy mennyire tudnak hatékonyan összpontosítani, és hogyan kezelik a különböző fokú stresszt és megerőltetést.

Azt is tudnia kell, hogy milyen szintű képzettségük van. A verseny kezdete után nem lesz ideje megszerezni ezeket az információkat, ezért tanulmányozását jóval a verseny kezdete előtt kell elvégeznie. Eredményeikből némi képet adnak arról, hogyan teljesítettek a korábbi versenyeken.

Érdemes azt is értékelni, hogy a résztvevő íjászok milyen sok versenyen indultak pályafutásuk során, illetve hogy találkoztak-e korábban valamelyik ellenfelükkel. A legtöbb esetben azt fogod felfedezni, hogy egy résztvevő, akinek tetszik a megjelenése, korábban találkozott néhány más riválissal, ezért kíváncsi vagy, hogyan jártak velük szemben a múltban. Ha egymás után háromszor veszítettek egy versenyzővel szemben, fontolóra veheti egy másik íjász fogadását.

Íjászat fogadási tippek
Felelősségteljes szerencsejáték

Felelősségteljes szerencsejáték

Annak elkerülése érdekében, hogy egyszerre nagy összeget veszítsen, gondosan kell kezelnie pénzügyeit. Ne feledje, soha ne fogadjon több pénzt, mint amennyit hajlandó elveszíteni. Annak érdekében, hogy ne veszítse el az összes pénzét egyszerre, ossza fel pénzét. Ha rossz sorozatod van, ne próbáld kompenzálni a tét növelésével. Korlátot kell beállítania arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt tud befizetni havonta, vagy korlátot kell szabnia annak, hogy mennyi pénzt veszíthet egyetlen játékban.

Nyugodtnak kell maradnia, és tudomásul kell vennie, mikor kell feladnia. Ha frusztrált vagy, nagyobb valószínűséggel hozol elhamarkodott döntéseket, ami katasztrofális, ha szerencsejátékról van szó. Mindig legyen tiszta feje, és alaposan fontolja meg a következő ítéletet.

Ha a dolgok kikerülnek a kezükből, és azt gyanítja, hogy kezd függőséget kifejteni, próbálja meg az önkizárást. Az önkizárás lehetővé teszi a szerencsejáték-problémákkal küzdők számára, hogy szünetet tartsanak, és másra összpontosítsák életüket és pénzüket.

Újra összekapcsolhatja Önt további közösségi szolgáltatásokkal, amelyek segítenek Önnek szerencsejáték-problémái kezelésében, valamint megadja azt a segítséget, amelyre szüksége van, ha nem tudja, hogyan kezelje gyógyulása következő lépéseit.

Felelősségteljes szerencsejáték

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módok
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close