Ügetés fogadás online 2022

Az ügetés a lóversenyzés egyik formája, amelyben a lovak inkább ügetnek vagy sétálnak, mint vágtáznak. A sport a világ számos részén népszerű, így Európában, Észak-Amerikában, Kanadában és Ausztráliában. Az ügetés egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy kiváló fogadási lehetőségeket kínál.

Számos online sportfogadási oldal kínál ügetőfogadást, és ez egy nagyszerű módja annak, hogy némi izgalmat adjon a versenyhez. Ez a cikk az ügető fogadásokkal foglalkozik, hogy a fogadók tudják, mire számíthatnak, amikor fogadást tesznek.

Ügetés fogadás online 2022
Legjobb ügető fogadásÜgetés fogadási típusokÜgetés fogadási szorzók
Legjobb ügető fogadás

Legjobb ügető fogadás

Az ügető fogadás olyan sportfogadás, amely magában foglalja az ügetőversenyek kimenetelének előrejelzését. A versenyt az a ló nyerheti meg, amelyik az első helyen végzett, vagy a legtöbb pontot gyűjti a verseny során. És bár az ügető fogadás olyan egyszerű, mint az ABC, nem minden sportfogadó kínál ügető fogadást. Nos, ez a sport már nagyon népszerű Európában és az Egyesült Államokban, de az ügető online fogadás viszonylag új rés.

Az ügető sportágként több száz éve létezik, és amint fentebb említettük, a világ számos részén népszerű sport. Az ügetőre való fogadás azonban egy új vállalkozás, amely csak néhány éve kezdődött. A legrégebbi online fogadási oldalak, amelyek ügető fogadást kínálnak, szintén néhány évtizedesek vagy még régebbiek. Így az ügető fogadás nem állíthatja, hogy gazdag történelme van. A rés azonban rengeteg lehetőséget rejt magában.

Hogyan fogadjunk az ügetésre

Az ügető fogadások online megtételéhez a fogadók az alábbi lépéseket követhetik:

 • Regisztráljon egy számlát egy ügető fogadási oldalon. A regisztrációs folyamatnak gyorsnak és egyszerűnek kell lennie.
 • Fizessen be pénzt az ügető fogadási számlájukra. Ezt megteheti hitelkártyával, bankkártyával vagy e-pénztárcával.
 • Válassza ki azt az ügető versenyt, amelyre fogadni szeretne
 • Válassz egy tétet
 • Erősítse meg a fogadást
Legjobb ügető fogadás
Ügetés fogadási típusok

Ügetés fogadási típusok

Általában többféle fogadás közül lehet választani, és a fogadóknak minden fogadást meg kell érteniük ahhoz, hogy tudják, hol helyezzék el a pénzüket. Bár minden sportfogadásnak megvannak a saját fogadási piacai, vannak olyan fogadási piacok, amelyek a legtöbb sportfogadásban közösek, és ezek a következők:

 • Egyértelmű győzelem: Ez egy egyenes fogadás arra, hogy melyik ügető nyeri meg a versenyt. Ez a leggyakoribb fogadási típus az ügető fogadásban.
 • Befejező pozíció: Ez egy fogadás arra vonatkozóan, hogy melyik ügető végez első, második, harmadik vagy negyedik helyen.
 • Fej-fej mellett: Ebben a fogadásban a fogadók két ügető riválist állítanak szembe egymással, és megjósolják, melyikük fogja megverni a másikat. A fogadás akkor is nyert, ha a másikat legyőző ló nem kerül ki elsőként a versenyből.
 • Minden irányban: Ez egy praktikus fogadás, amelyet érdemes megemlíteni. Ez arra a tét, hogy melyik ügető nyeri meg a versenyt, vagy végez a negyedik helyen és azon túl.
Ügetés fogadási típusok
Ügetés fogadási szorzók

Ügetés fogadási szorzók

Az ügető fogadási szorzók a versenytől és a fogadóirodától függően változnak. Általában azonban az ügető fogadási szorzók valamivel magasabbak, mint a galopp versenyeken. Ennek az az oka, hogy az ügetés nagyobb kihívást jelent, és nagyobb az esélye annak, hogy a dolgok rosszul sülnek el.

Az ügetőversenyek esetenként holtversenyek is, ami természetesen döntetlen. Mindazonáltal minden szorzót úgy állítanak be, hogy a fogadóirodák előnyt élvezzenek, ezért mindig jó ötlet, hogy tét megtétele előtt körülnézzen ügetőfogadási szorzók és sportfogadási tippek után.

Mi befolyásolja az ügetési esélyeket?

Számos tényező befolyásolhatja az ügető fogadási szorzót. Néhány a legfontosabbak közül:

 • A ló alakja: Talán ez a legfontosabb tényező, hiszen ez mutatja, milyen jól teljesít a ló az utóbbi időben.
 • A zsoké súlya: Ez befolyásolja a ló sebességét.
 • A zsoké formája: Ha egy zsoké az utóbbi időben csúcsformában volt, ez hatással lesz az ügető fogadási szorzókra.
 • A pálya állapota: Ha a pálya nedves vagy jeges, ez befolyásolja a lovak sebességét.
Ügetés fogadási szorzók