TonyBet Bookie Review 2024 - Kivonás

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Kivonás

Kivonás

A jutalmak begyűjtésének várakozása csak a második helyen áll a fogadás kezdeti izgalma után. Mint minden más online sportfogadási szolgáltatásnál, itt is az egyik első dolog, amit a fogadók tudni akarnak, hogy hogyan vehetnek fel pénzt TonyBet számlájukról.

A TonyBetnél nyereményének kiváltása ugyanolyan egyszerű, mint az első befizetés. Az egyetlen dolog, amit a szerencsejátékosoknak meg kell tenniük, az néhány kattintás, ami körülbelül öt percet vesz igénybe.

Alapok kivonása

Ne feledje, hogy az első alkalommal történő készpénzfelvételhez a TonyBet meg fogja kérni Önt, hogy menjen végig egy ellenőrzési folyamaton, amely ismertebb nevén a Know-Your-Customer (KYC) folyamat. Ezt érdemes szem előtt tartani.

A TonyBetnél a kifizetés ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés. A visszaigazolt ügyfelek feldolgozási ideje akár 12 óra is lehet. Még akkor is, ha a napi, heti és havi kifizetésekre 3 000, 15 000 és 50 000 eurós limit van beállítva, ugyanazon pénzfelvételi alternatívák nagy része továbbra is elérhető.

FizetésMinimálisBefizetés ideje
Vízum10 €2-5 munkanap
MasterCard10 €2-5 munkanap
PayPal10 €24-48 óra
PaySafe10 €1-3 óra
Kriptovaluták50 €24-48 óra
Skrill10 €24-48 óra
Neteller10 €24-48 óra
ecoPayz10 €24-48 óra
Megbízhatóan10 €24-48 óra
Jeton10 €24-48 óra
Interac e to Transfer10 €24-48 óra
Tökéletes Pénz10 €24-48 óra

A fogadóknak ugyanazzal a fizetési móddal kell felvenniük készpénzüket, mint az első befizetésükkor, hogy elkerüljék kifizetési kérelmük elutasítását.

Hogyan kell visszavonni?

  1. Menjen a TonyBet hivatalos weboldalára — www.tonybet.com – és jelentkezzen be fiókjába.
  2. Kattintson a Profil gombra a jobb felső sarokban található lila Befizetés gomb mellett.
  3. Válassza a Kivonás lehetőséget a legördülő menü elérhető opciói közül.
  4. Válassza ki a kívánt kifizetési módot, és adja meg a vonatkozó információkat, például a felvenni kívánt pénzösszeget, valamint személyes és pénzügyi adatait.
  5. Hitelesítse a visszavonást. A tranzakció befejezése után az összeget az egyenlegére utaljuk, és ott jóváírjuk. Az Ön által választott fizetési mód befolyásolja, hogy a vásárlást követően milyen gyorsan vagy lassan kerül be a pénz a számlájára. Nem lehet tudni, mennyi ideig tart; néhány órától öt banki napig tarthat.
A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.