TonyBet Bookie Review 2024 - Ról Ről

TonyBetResponsible Gambling
CASINORANK
8.2/10
BónuszBónusz $120 + 120 ingyenes pörgetés
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Sportfogadási kaszinó
Szoftverek széles választéka
Magas bónuszok
Fogadási lehetőségek széles választéka
TonyBet is not available in your country. Please try:
Ról Ről

Ról Ről

A póker egyik legjelentősebb játékosa adta a weboldal nevét: Antanas Guoga (közismert nevén Tony G).

Tony 2003-ban megvásárolta az Omnibetet, és átnevezte TonyBet névre, hogy 2009-ben teljes körű sport- és kaszinófogadási élményt nyújtson. A 2016-os felvásárlást követően a TonyBet a svéd TonyBet szerencsejáték-cég része.

Minden, amit a TonyBet fogadásáról tudni kell

Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága hivatalos engedélyt adott a cégnek. Terjeszkedést tervez Európa gyorsan növekvő online szerencsejáték-szektorában.

Sportfogadás egyre fontosabb részévé vált a TonyBet webhelyének, az új esport fogadások, kaszinójátékok és a híres Open Face Chinese Poker szerencsejátékok mellett.

Hosszú sikertörténetével a TonyBet sok játékos kedvence. Tekintélyes játékengedéllyel rendelkezik, nagyvonalú ösztönzőket kínál, és játékkínálatát naprakészen tartja, hogy megfeleljen ügyfelei változó preferenciáinak.

A TonyBet nem a nyüzsgő kezdőlapon, hanem a Sport oldalon fog köszönteni, ami megzavarhatja az újoncokat.

A webhely használata nem túl nehéz, ha túl van a kezdőlap hiányán, annak ellenére, hogy kissé elfoglalt.

A Tonybet megbízható forrásnak tűnik a sportfogadásokhoz. Ez egy fantasztikus fogadócég, amely kiváló értéket biztosít minden fogadónak.

A TonyBet az egyik legismertebb és régóta létező online sportfogadások. Történelmi története egészen a századfordulóig nyúlik vissza, és jól ismert elsőrangú ügyfélszolgálatáról, márkaként való globális elismertségéről és a játékok széles választékáról.

A regisztrációs eljárás egyszerű, és kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Az engedélyezési joghatóság kellően megbízható ahhoz, hogy félelem nélkül fogadjon a sportban és játszhassa kedvenc játékait. Jó hírű értékelési források gyakran dicsérik a TonyBet kiemelkedő bónuszfeltételeit, gyors pénzfelvételét és ügyfelei igényeire való odafigyelését; ez jó jel.

Miért érdemes a TonyBet-en játszani?

A TonyBet online sportfogadása biztonságos, tisztességes és megbízható, köszönhetően a sportfogadás hosszú tapasztalatának és megbízhatóságának. A szakértők szerint ez a sportfogadó jó választás új és tapasztalt szerencsejátékosok számára egyaránt.

Az események széles skálája, beleértve a mérkőzés előtti és meccs közbeni fogadásokat, valamint az ösztönzők gyűjtésének sokféle módját, az elmúlt években népszerű választássá tette ezt az online sportfogadót. A fogadók hasznot húzhatnak a TonyBetből, függetlenül attól, hogy mióta kötnek sportfogadást, vagy újak.

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására
2023-08-14

A TonyBet megállapodást ír alá a BetMakerekkel a beágyazott versenykönyv-megoldás integrálására

A BetMakers, a B2B fogadási szolgáltatások egyik vezető szolgáltatója megállapodást írt alá a TonyBettel, hogy beágyazott versenyfogadási megoldását beépítse az online sportfogadási platformba. Ez a megoldás lehetővé teszi a TonyBet fogadóinak, hogy hozzáférjenek egy sor lóverseny-szorzóhoz, beleértve a rögzített és a pari-mutuel piacokat is.

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után
2022-09-25

A TonyBet nagy debütálása Lettországban 1,5 millió dolláros befektetés után

TonyBet már jó ideje igyekszik érvényesíteni dominanciáját a balti régióban. Ennek elérése érdekében az üzemeltető hatalmas 1,5 millió dollárt pumpált, hogy megkezdje tevékenységét Lettországban. A lett fogadók hozzáférnek az üzemeltetőhöz sportfogadás és online kaszinó szolgáltatások a TonyBet.lv weboldalon keresztül.