Unibet Bookie Review 2024 - Ról Ről

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Ról Ről

Ról Ről

Az Unibet európai debütálása óta jól ismert név Magyarországon sportfogadás. Az Unibet a PASPA hatályon kívül helyezésével terjeszkedett az Egyesült Államokban. A jelenleg négy amerikai államban (New Jersey, Pennsylvania, Virginia és Indiana) elérhető Unibet 2022-ben további államokra kíván terjeszkedni. Jelenleg az Egyesült Államok négy államában érhető el.

Az Unibet több mint 20 éve létezik, és a Kindred Group egyik szerencsejáték-üzlete. Világszerte több mint 9,5 millió ember fér hozzá a Kindred játéklehetőségeihez. Ez azt mutatja, hogy a szervezet mélyen ismeri a játékipart. Az Unibet egy egyablakos ügyintézés a sport- és kaszinójátékokra, és bizonyos joghatóságokban legális.

Miért érdemes az Unibetnél játszani?

A Máltán alapított és székhellyel rendelkező Unibet napjaink egyik legjobb fogadóirodája a piacon. A fogadóirodát 1999-ben hozták létre, és 2003-ban kezdett élő fogadást kínálni.

Az Unibet körülbelül 11 millió felhasználót szolgál ki több mint 100 országban. A fogadók szívesen találnak kiváló sportfogadási piacokat és számos egyéb lenyűgöző lehetőséget.

Míg egyesek vitatják, hogy az Unibet a legjobb fogadóirodák világszerte, a kérdés nem az, hogy az Unibet a legjobb-e vagy sem. Itt megtudjuk, hogy az Unibet megfelelő-e az Ön számára. Az Unibet képes megfelelni minden elvárásodnak fogadóirodában?

Az Unibet alapítója és székhelye

Anders Strom megalapította az Unibetet, amelyet először a londoni Earl's Court rezidenciájáról futott ki. 1998-ban az Unibet fogadási engedélyt kapott, és elkezdett fogadni telefonos fogadásokat. Később az Unibet engedélyt kapott egy fogadótársaság működtetésére, és megnyitotta első weboldalát. Azóta átnevezték Unibet Group PLC-re, és Pontus Lesse vezérigazgató.

Az évek során a vállalat egy csomó más üzletet vásárolt, köztük az ausztrál Stan James Online-t és a Betchoice Australia-t. Több márkára kiterjedő stratégiája részeként az Unibet Group Plc 2016-ban egyesült a Kindred Grouppal. Több mint egymillióan csatlakoztak a céghez. Az Unibet Pennsylvania a Kindred Grouppal együtt indult 2019 novemberében.

Minden, amit az Unibet fogadásáról tudni kell

Az Unibet az egyik legjobb online sportfogadók jelenleg elérhető. A felhasználói élmény kiváló, az esélyek valamivel jobbak az átlagosnál, a fogadási lehetőségek pedig széleskörűek. Van egy világszínvonalú online kaszinó és számos további szolgáltatás.

Nem meglepő módon az Unibet nem jutalmazza a fogyasztókat, és nem kínál hűségprogramokat a fogadóirodánál hosszú távon fogadó egyének számára. Ez az első nagy hiba.

Ha vannak ilyenek, azok csak rövid ideig maradhatnak érvényben. Minden az ügyfél tevékenységén múlik, és attól tartunk, hogy ez minden. Ha az Unibetet más bukmékerekkel hasonlítja össze, ez hátrány lehet, mivel más bukmékerek "hűségprogramokat" és "VIP-pontokat" biztosítanak a hűséges ügyfelek számára.

Az Unibetnél bármire fogadhatsz

Sportfogadások széles választéka elérhető az Unibet online sportfogadóján; megvan, ha bármit fel lehet sorolni. Az alapvető fogadási típusok, mint például a pénzvonal, az összegek és a pontkülönbség, elérhetők a sportfogadásban.

Játékkellékek, profi játékosok és speciális sportok, például kézilabda, snooker és rögbi is rendelkezésre állnak. Az Unibet nagyszerű alternatíva azok számára, akik különlegesebb dolgokra szeretnének fogadni.

Felhasználóbarát felületet biztosítanak, amely egyszerűvé teszi az Önt elbűvölő sportágban vagy fogadásban való részvételt.

A választások sportágak szerint vannak kategorizálva, így könnyen megtalálhatja, amit keres. A "Hamarosan kezdődik" és a "Népszerű" kategóriákban is érdemes olyan személyeket keresni, akik csupán fogadni szeretnének egy adott eseményre.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal
2022-11-02

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.