Unibet fogadói vélemény - Számla

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Számla

Számla

A számla létrehozása az Unibetnél egyszerű eljárás. Még akkor is, ha még soha nem tett fel fogadást, csak néhány perccel a regisztrációs űrlap kitöltése után csatlakozhat az oldalhoz. Át kell menned néhány körön, nem szabad elriasztanod. Az ügyfélszolgálat segíthet azoknak a játékosoknak, akiknek nehézségei vannak a regisztrációval.

A fiók létrehozása gyerekjáték az asztali webhely használatakor. Töltse le és telepítse az Unibet alkalmazást telefonjára, ha a mobilalkalmazáson keresztül szeretne regisztrálni. Ezután kövesse ugyanazokat az utasításokat az eljárás befejezéséhez.

Hogyan nyithatunk/regisztrálhatunk egy fiókot

Ha olyan országban él, ahol az Unibet korlátozva van, előfordulhat, hogy nem tud számlát nyitni a vállalatnál.

A regisztrációs űrlapon meg kell neveznie nemzetét, régióját és városát. Az oktatóanyag követése után egyszerűen csatlakozhat az Unibethez.

Kezdésként áttekintjük az Unibet regisztrációs folyamatot. Ne aggódjon, ha még soha nem hozott létre fogadási számlát. Az Unibet regisztrációs folyamata gyerekjáték, és nem vesz igénybe sok időt az Ön részéről. Ezeket a lépésenkénti utasításokat az Ön kényelmét szolgálja.

 1. A kezdéshez meg kell nyitnia az Unibet webhelyet, és ki kell választania a „Regisztráció” lehetőséget
 2. A következő lépés a regisztrációs űrlap kitöltése személyes adatainak megadásával. A kezdéshez írja be vezeték- és utónevét a megjelenő mezőkbe.
 3. Ezt követően meg kell adnia nevét, e-mail címét és születésnapját.
 4. Adja meg otthoni címét és mobiltelefonszámát.
 5. Ezután meg kell adnia egy jelszót az Unibet bejelentkezéshez.
 6. Fel kell iratkoznia a bónuszajánlat előnyeinek kihasználásához és az eladásokról szóló információkhoz. Mindkettő teljesen önkéntes.
 7. Végül meg kell erősítenie, hogy legalább 18 éves, és el kell fogadnia az üzemeltető előírásait és feltételeit. Az Unibet számla megnyitásának befejezéséhez nincs más hátra, mint a „Csatlakozás” gombra kattintani

Számlaellenőrzés

Az Unibet megakadályozhatja, hogy a csalók fiókot regisztráljanak, ha igazolják személyazonosságukat a KYC (Ismerje meg ügyfelét) segítségével. Nem árthat a fogadóirodának, mert az Unibet KYC csekkje hitelesítette személyes adatait és címét.

A KYC ellenőrzése nem nehéz eljárás, ha pontos adatokat adott meg fiókja létrehozásakor. A KYC percek alatt kitölthető, ha minden megadott információ helyes.

A KYC folyamat első szakaszának befejezésekor át kell adnia az Unibetnek az alábbi dokumentumok közül egy vagy több elektronikus változatát:

 • Személyi igazolvány - elöl és hátul is,
 • Útlevél – fénykép és borítólap,
 • Jogosítvány – fénykép, név és aláírás.

Az Unibet KYC-ellenőrzési folyamatának második lépéséhez el kell küldenie az Unibetnek az alábbi papírok egyikének másolatát, hogy érvényesítse címét:

 • Közüzemi számlák, amelyekre egyértelműen ki van nyomtatva az Ön neve és címe,
 • Bank- vagy hitelkártya-kivonat: A névnek és a jelenlegi címnek egyértelműnek kell lennie,
 • Helyi adó nyugta – Ahol a név, cím és adóazonosító szám jól látható.

A cím ellenőrzéséhez használt összes dokumentum nem lehet három hónapnál régebbi.

Hogyan kell bejelentkezni

Ennek az útmutatónak az a célja, hogy segítse azokat a felhasználókat, akik nehezen tudnak bejelentkezni Unibеt-fiókjukba. Azonban csak a regisztrált fiókkal rendelkező felhasználók jelentkezhetnek be, és fogadhatnak a játékokra ezen az oldalon. A bejelentkezéshez a felhasználónak:

 1. Menjen közvetlenül az Unibеt hivatalos weboldalára egy megfelelő eszközzel.
 2. Az oldal bejelentkezési oldalának megnyitásához kattintson a zöld bejelentkezési ikonra.
 3. Töltse ki az email és jelszó mezőket a megfelelő e-mail címmel és jelszóval.
 4. Kattintson a sárga "Bejelentkezés" gombra, hogy belépjen fiókjába.

Hogyan lehet feloldani egy fiókot

Van néhány dolog, amely fiókja blokkolásához vezethet. Előfordulhat, hogy rossz adatokkal próbált bejelentkezni fiókjába, vagy az önkizárási szolgáltatást használta fiókja letiltására.

A legjobb, ha felveszi a kapcsolatot az Unibettel, hogy segíthessenek visszakerülni. A tárgysorban ez állhat: "(A számla #) le van tiltva."

Íme az e-mail legfontosabb részei:

 • A fiók részletes leírása, valamint a létrehozás módja és ideje.
 • Kinek a nevével és milyen eszközzel regisztrál a fiókra/
 • A személyi igazolvány és más azonosító okmányok, valamint a fizetési rendszer személyes számlájának szkennelt másolata, amellyel a fogadók pénzt tettek fel a játékszámlára. Ne feledje, hogy a fogadók által beküldött összes beolvasásnak PDF formátumban kell lennie.

Hogyan zárjunk le egy fiókot

Tegyük fel, hogy azon vitatkozik, hogy megtartsa-e Unibet számláját vagy sem. Ebben az esetben véglegesen bezárhatod Unibet számládat, vagy választhatsz egy önkizárási időszakot, amely alatt a fiókod véglegesen bezárásra kerül.

Lépjen be az Unibet webhelyének súgójába, és kövesse az utasításokat egy hivatkozás eléréséhez, amely lehetővé teszi fiókja végleges deaktiválását, függetlenül attól, hogy miért döntött így.

Előfordulhat, hogy ideiglenesen be szeretné zárni Unibet számláját. Számos módja van annak, hogy egy időre abbahagyja a szerencsejátékot, mint például az Unibet önkizárási intézkedései. Ha úgy tetszik, 24 órától hat hónapig terjedő időszakra önkívületbe helyezheti magát.

A továbbiakban nem fog tudni bejelentkezni fiókjába, és nem fog tudni fogadni az Unibetnél, miután kiválasztotta az önkizárni kívánt időtartamot. Az Unibet azt is javasolja, hogy telepítsen szoftvert eszközeire, amely megakadályozza, hogy ez idő alatt hozzáférjen a fogadási oldalakhoz.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal
2022-11-02

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.