Unibet Bookie Review 2024 - Tippek És Trükkök

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bónusz100% 100 €-ig
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
1997 óta megbízható
Legendás sportfogadás
Unibet is not available in your country. Please try:
Tippek És Trükkök

Tippek És Trükkök

A fogadás szórakoztató hobbi lehet, de ha sportfogadást köt az Unibettel, az több szórakozást, biztonságot és előnyöket adhat a tevékenységhez. Íme néhány tipp és ötlet, amelyek segítenek jobban szórakozni, amikor sportfogadásokkal tölti az idejét az Unibetnél.

Legyen bölcs a parlay-vel

A parlay vonzó fogadás az Unibetben a heti parlay boost miatt. T

Az Unibet Weekly Parlay Boost több pénzt ad azoknak, akik parlay fogadásokat kötnek, ha nyernek. Mindaddig, amíg a párharc minden szakaszának esélye legalább -500, teljes ellenőrzése alatt áll a választott sportágak és piacok felett. Minden héten olyan jegyeket kap, amelyek 10%-os profitnövekedést adnak 3 utas esetén, 20%-ot 4 utas, és 30%-ot 5 utas parlay esetén.

Egy bölcs online sportszerencsejátékos azonban többet tud annál, mint hogy az idő nagy részében parlayt rendezzen. A parlay fogadás során meg kell szorozni a tétjét minden egyes kiválasztott eredmény esélyével, ami annyi lehet, amennyit választ. Erre gondolok:

10 dollárt tettél a Toronto Raptors (2,45), a Miami Heat (1,60) és a Boston Celtics (1,75) ellen. Mindhárom csapat szorzója legalább 1,60 volt. Ha minden csapat nyer, 68,60 dollárt fizetnek ki, így ez 68,60 dollár.

Amellett, hogy megszorozod az egyes elképzelhető események szorzóit, az egyes fogadási sorokra helyezett "levet" is megszorozod. Minden eredményhez 10%-os lé kapcsolódik, hogy a fogadóirodák pénzt keressenek. Ha az esélyeket összeadjuk, az izgalom nő. Ennek eredményeként a fogadóirodának nagyobb az előnye, neked pedig, a fogadónak, kisebb a várható értéke.

A fogadók még mindig találhatnak egy kiváló parlay fogadást, ha találnak három olyan tisztességes tétet, ahol minden játék értéke meghaladja a lécet, még egy vesztes fogadó számára is.

Jó hüvelykujjszabály, hogy kerülje a parlay fogadást, ha nem tesz ugyanazt a tétet minden lábon. Ha több lábat adunk hozzá a parlayhoz, lehetetlenné teszi a nagy „potenciális kifizetés” megszerzését. Csak pozitív várható értékű (EV) fogadások adhatók hozzá.

Bölcsebb azonban, ha egyéni fogadásokat köt minden egyes kívánt eredményre, nem pedig hosszú távon egy párbajra hagyatkozni.

Használja ki az Unibet Cash Out előnyeit

A Cash Out funkció segítségével a fogadást még a vége előtt rendezheti. Ahelyett, hogy veszélyeztetné az összes nyereségét, megóvhatja azok egy részét így. Ha a dolgok nem mennek jól, gyorsan megválhat a veszteségeitől, és visszakaphatja a pénz egy részét.

Az Unibet lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy számos piacon készpénzt vegyenek ki, beleértve

  • Több mint 20 meccs előtti futball fogadás
  • In-Play futball fogadások, beleértve a félidőt/teljes játékidőt és a helyes pontszámot)
  • Egyértelmű futballpiacok, mint például a győztes és a kiesés
  • Végleges teniszpiacok és 1-2 tét megtétele

Győződjön meg arról, hogy a Cash Out opció elérhető, ha megkeresi a Cash Out emblémát a fogadószelvényen, amikor téteket tesz.

Ajánljon egy barátot, hogy több fogadási lehetőséget kapjon

Jelenleg bőkezű Unibet bónuszra tehet szert, ha egy barátját ajánlja az oldalra.

Ahhoz, hogy kihasználja ezt az Unibet ajánlói ajánlatot, 25 USD-t kap minden új vásárló után, amelyet javasol. Ezt az Unibet ajánlj barátot ajánlatot legfeljebb ötször lehet felhasználni. Az Unibet ajánljon barátot kampánya akár 125 dollár további fogadási készpénzt is megjutalmazhat, ha elegendő barátot hoz az oldalra.

Az Unibet összes fogadási lehetőségére vonatkozik ez a barátot ajánló ösztönző. Az Unibet ajánlj egy barátot olyan népszerű sportokhoz, mint a futball, a kosárlabda, a baseball és a jégkorong. Egy másik Unibet ajánlj barátot promóció lehetővé teszi, hogy használd az oldal video nyerőgépek és baccarat játékok széles körű könyvtárát.

Az Unibet ajánljon egy barátot ösztönző bizonyos együttműködést tesz szükségessé Ön és barátai között. Ahhoz, hogy kihasználják az Unibet baráti promócióját, számlát kell nyitniuk, és legalább 25 dollárt kell befizetniük.

Szerencsére ennek az Unibet baráti promóciónak a megvalósítása nem lesz túl nehéz az Ön számára. A barát ajánlása olyan egyszerű, mint az Unibet webhely jobb felső sarkában található linkre kattintva, megadva barátja e-mail címét, majd hátradőlve nézi, ahogy csatlakoznak és pénzt utalnak be.

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal
2022-11-02

Az Unibet megállapodást írt alá az Ajaxszal

Miután a Kindred anyavállalat engedélyt kapott az üzleti tevékenység folytatására Hollandia májusban az Unibet júliusban indult. A Kindred a piac megnyitása előtt leállt Hollandiában, és csatlakozott több más szolgáltatóhoz, amelyek ugyanezt tettek, hogy megfeleljenek a holland kormány előírásainak.