EHF Bajnokok Ligája sportfogadás 2024

Az EHF Bajnokok Ligája fogadás exponenciálisan növekszik. Ebben az útmutatóban a kézilabda fogadások rajongói minden részletet megtudhatnak erről a sporttornáról, a történetétől a fejlődéséig. A kézilabda világában az egyik legnagyobb sporteseményként számon tartott versenyre vonatkozóan is vannak kulcsfontosságú meglátások. Az EHF Bajnokok Ligája, más néven EHF FINAL4 Men, a premier férfi kézilabdatorna.

Az EHF-hez tartozó európai nemzetek legjobb kézilabdacsapatait vonzza. Ma már nem csak nagy tömegeket vonz, mint az egyik legnagyobb sporttornát; a fogadási színtéren is népszerű névvé válik.

Az EHF Bajnokok Ligája történeteA verseny formátumaMiért népszerű az EHF Bajnokok Ligája?Hogyan fogadjunk az EHF Bajnokok Ligájára
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Az EHF Bajnokok Ligája története

Az EHF Bajnokok Ligája története

Az EHF Bajnokok Ligája, akárcsak a többi legjobb minősítésű sportligák, a legnagyobb márkák, köztük az Infront Sports & Media, a DAZN, a hummel, a Gerflor Group Select és a Sport Radar szponzorációit vonzza.

A szurkolók és a fogadók nem érthetik meg az EHF Bajnokok Ligája történetét anélkül, hogy ne néznék a versenynek otthont adó szervezet, az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) eredetét. Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF), ahogy a neve is sugallja, egy sportirányító testület, amely az európai kézilabdát fogadja és irányítja. Az ausztriai bécsi székhelyű szervezet 50 tagszövetséget alkot Anglia és Skócia mellett, amelyek társult szövetségek.

Az EHF Bajnokok Ligája viszont 1993-ban alakult. Már volt egy Európa Bajnokok Kupája elnevezésű európai verseny, amelyet a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szervezett. Az EHF Bajnokok Ligáját az új formátum tette egyedivé.

Jogosultság és végzettség

A tagszövetségeknek az EHF együttható rangjának élén kell állniuk ahhoz, hogy az EHF Bajnokok Ligájába kerülhessenek. Az EHF koefficiens-rangsora egy lista, amely a tagállamokat a sportbajnokság, az EHF Európai Liga (EL) és az EHF Európai Kupa (EC) legutóbbi három szezonjában nyújtott teljesítményük alapján rangsorolja.

Az EHF koefficiens rangsorban az első 9 szövetség automatikusan bejut a tornára, a szövetséget az országos bajnokcsapat képviseli. A ranglista első számú szövetsége ezután egy második helyet kap a tornán. Az első számú szövetség hazai második helyezettje ezt a helyet foglalja el. A fennmaradó 6 nyerőhelyet egy helyettesítő karakter alapján ítélik oda, amely befolyásolja a tornának helyszín, nézők, TV, termékmenedzsment, digitális befolyás és korábbi EHF versenyek eredményei.

Az EHF Bajnokok Ligája története
A verseny formátuma

A verseny formátuma

Az EHF Bajnokok Ligájában négy szakasz van.

  1. Csoportfázis - A csoportfázisban 2 pool jön létre (A és B csoport), mindegyikben 8 csapat. Az összevont csapatok két mérkőzésen, hazai és idegenbeli meccsen vívják meg a küzdelmet. A medencék két legjobb csapata közvetlenül a negyeddöntőbe jut, míg a 3-6. számú csapatok a következő szakaszban, a rájátszásban mérkőznek meg egymással. Az utolsó két csapat kiesett.
  2. Rájátszás – A rájátszásban a csapatok a csoportfázisban lévő párosítás alapján kerülnek párosításra. Ezután két meccsen ismét megküzdenek egymással, itthon és idegenben. Az összesített győztesek bejutnak a negyeddöntőbe.
  3. Negyeddöntő – itt is meghatározott formátumot követnek a helyezések, a csoportfázisban elért helyezések alapján. A negyeddöntő négy győztese jut be a döntőbe.
  4. EHF FINAL4 – Az EHF Bajnokok Ligája döntőjében a négy negyeddöntő győztese mérkőzik meg az elődöntőben, az elődöntők győztesei pedig a döntőben. A harmadik helyért meccset is játszanak.

Az EHF Bajnokok Ligája legsikeresebb klubjai

A spanyol szövetség volt a legmeghatározóbb erő az EHF Bajnokok Ligájában, a jelenlegi bajnok Barcelona áll az élen 10 címmel. Más spanyol csapatok, amelyek megnyerték az EHF Bajnokok Ligáját, többek között a TEKA Santander, az Elgorriaga Bidasoa, a Portland San Antonio és a Ciudad Real.

A német csapatok mellett francia, macedón, lengyel és szlovén csapatok is diadalmaskodtak.

A verseny formátuma
Miért népszerű az EHF Bajnokok Ligája?

Miért népszerű az EHF Bajnokok Ligája?

Az EHF Bajnokok Ligája a világ egyik elit sporttornája, amely a legjobb európai kézilabdacsapatokat vonzza. A statisztikák szerint a torna 2020/21-ben 530 millió nézőt vonzott. Érdekes módon az EHF Over The Top platformja, az EHFTV több mint 250 000 globális előfizetőt szerzett az első év során. Azt mondják, a számok nem hazudnak, és ezek a számok megerősítik azt a tényt, hogy az EHF CL valóban népszerű.

Az EHF Bajnokok Ligája népszerűsége mellett a kézilabda-rajongók körében a versenynek hatalmas követői vannak online sportfogadás. A tornát követő kézilabda-rajongók közül sokan mindig bukmékereket keresnek az EHF Bajnokok Ligája fogadási piacain. Ez felveti a kérdést, hogy miért olyan nagy az EHF Bajnokok Ligája torna a fogadási színtéren?

Nos, a válasz egyszerű; az EHF Bajnokok Ligája a legnagyobb kézilabdatorna világszerte. Ez vonzza a legjobb európai csapatokat, mint például a Barcelona, a THW Kiel, az RK Vardar, a Montpellier, a Vive Tauron Kielce és a HSV Hamburg. Ezek a világ legjobb csapatai közé tartoznak, amelyek megadják a versenynek a megérdemelt versenyképességet. Bár vannak más versenyek is, egyiken sincs olyan felhajtás, mint az EHF Bajnokok Ligája.

Miért népszerű az EHF Bajnokok Ligája?
Hogyan fogadjunk az EHF Bajnokok Ligájára

Hogyan fogadjunk az EHF Bajnokok Ligájára

A sporttornákra való fogadás nagyszerű dolog, mivel hozzáadja az adrenalint az akcióhoz. Szóval, hogyan fogadnak a fogadók az EHF Bajnokok Ligájára? Az alábbiakban néhány hasznos tippet talál.

Először is, a fogadóknak meg kell találniuk a legjobb sportfogadót a kézilabda-fogadási piacokon, különösen az EHF Bajnokok Ligája szorzóival. A jó dolog az, hogy rengeteg fogadóiroda kínál fogadási piacokat erre a versenyre. Ez az egyik legnagyobb kézilabda események a legnépszerűbb online sportfogadási oldalakon. Ezenkívül ellenőrizze a fogadóirodák engedélyét és az elérhető sportfogadási bónuszokat.

A következő dolog az, hogy alaposan felmérjük a résztvevő csapatok jelenlegi formáját a közelgő vagy folyamatban lévő tornán. Az EHF Bajnokok Ligájában szereplő csapatok formájának felmérése segít a fogadóknak tudni, hogy melyik csapat a favorit, és melyik az esélytelenebb. Ezen információk birtokában a fogadók jobb fogadási döntéseket hozhatnak.

Végül ismerje meg a különböző fogadási piacokat. Kezdetnek ezek a lehetséges kimenetelek, például a ligagyőztes, a meccsgyőztes, a hendikep vagy az összesítés. Fontos megjegyezni, hogy minél magasabb az esély, annál kisebb az esély a fogadás megnyerésére, és fordítva.

Ennyi, emberek, a tökéletes EHF Bajnokok Ligája fogadási útmutató. A 2021–22-es EHF Bajnokok Ligája szeptember 15-én, szerdán vette kezdetét, és várhatóan 2022. június 19-én, vasárnap ér véget, szóval még sok idő van a fogadásra.!

Hogyan fogadjunk az EHF Bajnokok Ligájára
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács