FIFA Világkupa

November 22, 2022

C-csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Végre elkezdődött a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, és máris emlékezetes meccseket hozott számunkra!

C-csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Most, hogy az A és a B csoport lezajlott az első mérkőzésnapja, itt az ideje, hogy a C csoport november 22-én, kedden két érdekes meccsel kezdje meg világbajnoki szereplését.

Egy erősen versengő csoport, amely rengeteg meglepetést hozhat, sok mindent meg kell emészteni az első kör mérkőzéseiből.

Argentína vs Szaúd-Arábia

Argentína, amelyet széles körben a kupa hazavitelének egyik kedvenc csapataként tartanak számon, a világbajnokság egyik legalacsonyabb helyezést elért csapata, Szaúd-Arábia ellen fog debütálni.

Meg tudja nyerni Messi a világbajnokságát?

Az izzó Lionel Messi vezetésével a várható hattyúvb-dalban Argentína impozáns hároméves veretlenség hátterében száll be erre a tornára.

Noha a kezdőcsapatuk nem hemzseg annyi azonnal felismerhető szupersztártól, mint más kiadásokban, Argentína ennél sokkal jobbval érkezik ebbe a kupába: egy jól strukturált, szorosan összefüggő csapattal, amely nagyszerű megértéssel és szinergiával büszkélkedhet. hangmagasság.

Nos, ez és Lionel Messi csúcsformában van, és éhesebb, mint valaha, hogy felemelje a trófeát.

A pálya másik végén a szaúdi válogatott egyetlen korábbi vb-kampányán sem ért el túl sok sikert. 6. megjelenésük a Világkupa-döntőkSzaúd-Arábia csak egyszer, 1994-ben jutott be a 16 közé.

Eltekintve a tornán elképesztő múlttól, a világ 51. helyezett nemzete nem a legjobb formájával érkezik erre a versenyre. Utolsó 10 meccsükből mindössze 2-t nyertek meg, és csak 4-szer szereztek gólt, így nem valószínű, hogy nagy veszélyt jelentenek a forró formával és nagy ambíciókkal rendelkező albicelestei csapatra.

1,16-os áron nem sok haszna van az egyenes argentin győzelemre való fogadásnak, de a „2,5 felett/Mindkét csapat pontszáma – nem” 3,0-s áron nagyon csábítónak tűnik számunkra.

Mexikó vs Lengyelország

Míg Argentína várhatóan kvalifikálja magát a verseny következő fordulójába, a 16. forduló második helye már a levegőben van. 

Mivel senki sem számít igazán Szaúd-Arábia továbbjutására, ezért a Mexikó–Lengyelország mérkőzés abszolút döntő fontosságú mindkét csapat azon törekvése szempontjából, hogy továbbjussanak a következő körbe.

Történelem vs jelen

El Tri mindkét fél tapasztaltabbjaként érkezik erre a világbajnokságra, zsinórban az elmúlt 8 versenyre kvalifikálta magát, beleértve ezt is. Mind a 7 korábbi alkalommal továbbjutottak a 16. fordulóba, de híresen lehetetlennek találták, hogy ennél tovább jussanak.

Míg Mexikó története a 21. században minden bizonnyal eltörpül Lengyelországéhoz képest, amely 1986 óta nem jutott tovább a csoportkörön, Lengyelország úgy tűnik, erősebb formában száll be ebbe a versenybe, mint észak-amerikai ellenfele.

Bár nehéz lehet a két felet szétválasztani, mivel a szorzó csak kismértékben kedvez Mexikónak, 2,68 a győzelemre, mindkét csapat 2,03-as gólt szerezhet fogadni érdemes megnézni.

Az azték csapatnak az elmúlt néhány meccsen gondot okozott a védekezés feszes tartása, és mivel a lengyel talizmán támadó, Robert Lewandowski forró formába lépett, és szeretné megingatni világbajnoki átkát, nem lenne meglepő, ha megszerzi első gólját. a versenyben ezen a meccsen, 5-ös szorzóval a Betssonnál.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
ThunderPick
2000 dollár bónusz

Legújabb hírek

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai
2024-04-18

Merüljön el az izgalomban: Keeneland közelgő Doubledogdare Stakes választásai

Hírek