FIFA Világkupa sportfogadás 2022/2023

Ez a FIFA-világbajnokság fogadási útmutatója minden részletet tartalmaz, amelyet a fogadóknak meg kell ismerniük, mielőtt a FIFA-világbajnokságra fogadnának, kezdve a torna történetétől és népszerűségétől egészen a közelgő 2022-es FIFA-világbajnokságra való fogadásig. A FIFA-világbajnokság egy nemzetközi egyesületi labdarúgó-verseny, amely a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tagjai közé tartozó férfi labdarúgó-válogatottakat méri fel.

Ez az egyik legnagyobb sportverseny világszerte, és az egyesületi foci crème de la crème. A tornát négy év után rendezik meg, és jelenleg 32 csapat vesz részt rajta.

Hogyan fogadjunk a FIFA világbajnokságra

Hogyan fogadjunk a FIFA világbajnokságra

A világbajnokságra való fogadás nem rakétatudomány. Bárki beszállhat a játékba, aki tud fogadni a rendszeres futballmeccsekre és versenyekre. Ez addig tart, amíg értik a futballfogadás világát, különösen a különböző fogadási lehetőségek, más néven fogadási piacok, és ami fontos, az esélyek.

Hogyan fogadjunk a FIFA világbajnokságra
FIFA fogadási tippek

FIFA fogadási tippek

Az első dolog az, hogy találjon egy megbízható bukmékert, amely rendelkezik a világbajnokság fogadási piacaival. Természetesen a legjobb bukméker az engedéllyel rendelkező, és hatalmas fogadási piacokkal rendelkezik, magas oddsokkal. A legjobb sportfogadó kiválasztásakor elengedhetetlen a rendelkezésre álló befizetési és kifizetési módok felmérése, és ami még fontosabb, a futballfogadási bónuszok.

A következő fontos dolog annak megértése, hogy mely csapatok vesznek részt, és milyen erősségeik vannak. A fogadók nem csak vakon fogadhatnak; elemezniük kell a fogadni kívánt csapat jelenlegi formáját, az egyes játékosokat, és ahol szükséges, a fej-fej statisztikát.

A profi tippelők világbajnoki előrejelzéseinek megtekintése sokat segíthet azok számára, akik nem annyira szeretik a focit.

Ennyi, emberek, egy FIFA-világbajnokság fogadási útmutató. A következő világbajnokság 2022. november 21. és december 18. között kezdődik, és Katarban kerül megrendezésre, úgyhogy maradjon velünk!

FIFA fogadási tippek
A FIFA világbajnokság története

A FIFA világbajnokság története

Annak ellenére, hogy korábban is voltak nemzetközi futballtornák, csak 1930-ban rendezték meg az első FIFA-világbajnokságot Uruguayban. A versenyen 13 csapat vett részt Észak-Amerikából, Európából és Dél-Amerikából. Az első két mérkőzést egyszerre játszották 1930. július 13-án.

Az egyik meccs, amelyen Franciaország és Mexikó játszott 4-1-re Franciaország javára, míg a másik, az Egyesült Államok és Belgium közötti meccs 3-0-ra az Egyesült Államok javára ért véget. A fináléban a házigazda Uruguay vitte a napot, 4–2-re verte Argentínát.

A bajnokság kezdeti éveiben a háborús ill interkontinentális az utazás nagyban hátráltatta a torna sikerét. Például kevés dél-amerikai csapatnak volt kedve Európába utazni az 1934-es tornára, míg néhány ország bojkottálta az 1938-as világbajnokságot. Aztán jött a második világháború, ami az 1942-es és 1946-os versenyek törléséhez vezetett.

Szerencsére a háború befejezése után a FIFA több problémát elsimított, és az 1950-es világbajnokság sikeres lett. Ez volt az első verseny, amelyen brit csapatok vettek részt, amelyek 1920-ban kiléptek a FIFA-ból.

A FIFA világbajnokság története
A világbajnokság legsikeresebb csapatai

A világbajnokság legsikeresebb csapatai

Brazília továbbra is a legeredményesebb csapat ezen a tornán, hiszen 5 alkalommal nyerte meg rekordot, és ez az egyetlen csapat, amely minden világbajnokságon részt vett. Olaszország és Németország követi 4-4 címmel.

A jelenlegi bajnok Franciaország, amely második címét szerezte meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, amelyet Oroszországban rendeztek meg. A csapat a hőn áhított trófeával, 35 millió USD pénzdíjjal és a FIFA Champions Badge-vel való dicsekedés jogával távozott a következő világbajnokságig.

A világbajnokság legsikeresebb csapatai
FIFA világbajnokság formátuma

FIFA világbajnokság formátuma

A világbajnoksághoz vezető út a 6 FIFA-konföderációban – Afrikában, Észak- és Közép-Amerikában, valamint a Karib-térségben, Ázsiában, Dél-Amerikában, Óceániában és Európában – megtartott selejtezőkkel kezdődik. Minden egyes konföderáció felügyeli a kvalifikációkat, míg a FIFA a konföderációs csapatok ereje alapján dönti el, hogy az egyes konföderációk hány helyezést kapjanak.

A minősítések már 3 évvel az esemény előtt elkezdődnek, és 2 évre terjednek ki. A minősítési formátumok a konföderációtól függően változnak. Jelenlegi állapotában a fogadó ország automatikus minősítést kap.

A FIFA-világbajnokság formátumai az évek során változtak. Jelenleg a bajnokság a 32 kvalifikált csapatot vonzza, és egy teljes hónapon át adrenalinnal teli akcióba állítja őket. Két fő szakasz van: a csoportkör és a kieséses szakasz.

Csoport szakaszok

A csoportkörben 8 csoport van, mindegyikben 4 csapat vesz részt egy körmérkőzéses bajnokságban, ahol mindegyik csapat a csoport másik 3 csapatával játszik. Egy csapat a győzelemért 3 pontot, a döntetlenért 1 pontot, a vereségért 0 pontot kap. A 3 mérkőzés lejátszása után az 1-es és a 2-es számú csapat továbbjut a kieséses szakaszba.

Kieséses szakaszok

A labdarúgó-világbajnokság kieséses szakasza egy kieséses torna, ahol a csapatok egyszeri mérkőzéseken mérkőznek meg egymással. A kieséses szakasz a nyolcaddöntővel kezdődik, majd továbbjut a negyeddöntőbe, az elődöntőbe, és végül a döntőbe ér. A rekord kedvéért az elődöntőben vesztes csapatok a döntő előestéjén a harmadik helyért küzdenek.

FIFA világbajnokság formátuma
A fociról

A fociról

A foci a legnépszerűbb sport világszerte több mint 4 milliárd rajongót vonz. A legfrissebb statisztikák szerint több mint 250 millió futballista van több mint 200 országban. Nehéz azonban nyomon követni a futball történetét, mivel az önállóan bukkant fel különböző kultúrákban, ahol a modern focihoz hasonló játékok voltak – ezek a játékok egy modern labdára emlékeztető tárgy rúgását tartalmazták.

A fociról
Miért népszerű a FIFA világbajnokság?

Miért népszerű a FIFA világbajnokság?

A labdarúgó-világbajnokság kétségtelenül az egyik legnagyobb sportesemény, amely hatalmas látogatókat és nézettséget vonz. Például a 2018-as, Franciaország–Horvátország vb-döntőn átlagosan 517 millió néző volt élőben, és a meccsek során a nézők száma elérte az 1,1 milliárdot. A verseny az online sportfogadási oldalakat is uralja. Szóval, miért népszerű a labdarúgó-világbajnokság a fogadók körében?

A fogadók kedvelik fogadás sportversenyekre, különösen a legrangosabb versenyeken, például a világbajnokságon. Mivel a foci a legnépszerűbb sport világszerte, köztudott, hogy a fogadók a világbajnokságra való fogadással lesznek elfoglalva most, amikor a bajnokság zajlik, az egész sportfogadási világ erre a versenyre összpontosít.

A világbajnokságot olyan időszakban rendezik, amikor az élvonalbeli labdarúgó- és sportligák, például a Barclays Premier League nem futnak, így a fogadók csak a világbajnokságot tekinthetik a fő futballversenynek, amelyre fogadhatnak.

Az esemény versenyképessége, a tehetség és természetesen a fogadók szenvedélye kedvenc csapataik iránt a legnagyobb oka annak, hogy a FIFA-világbajnokság népszerű a sportfogadás szerelmesei körében.

Miért népszerű a FIFA világbajnokság?

Legújabb hírek

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-23

FIFA-világbajnokság – E csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Anglia, Hollandia, Argentína és Franciaország most debütált a labdarúgás élvonalában, és itt az ideje, hogy további két örökös kedvenc kezdje meg kampányát – Németország és Spanyolország.

D csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-22

D csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

A C-csoporttal egy napon játszó D-csoport november 22-én, kedden is debütál.

C-csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes
2022-11-22

C-csoport, 1. mérkőzésnap, előzetes

Végre elkezdődött a 2022-es labdarúgó-világbajnokság, és máris emlékezetes meccseket hozott számunkra!

2022-es labdarúgó-világbajnokság fogadási szorzói
2022-11-16

2022-es labdarúgó-világbajnokság fogadási szorzói

A régóta várt 2022-es labdarúgó-világbajnokság végre a sarkon van. Katar, a rendező ország, november 20-án Ecuadorral zárja a szarvát az egy hónapig tartó torna izgalmas függönyemelése során. A dél-amerikai sztároktól, például Neymartól és Messitől Európa legkiválóbbjaiig, mint például Harry Kane és Kylian Mbappe, a tornán a valaha volt legjobb labdába rúgó tehetségek bemutatására is sor kerül.