IIHF Világbajnokság sportfogadás 2023

A harmadik osztály két tízcsapatos csoportosítást foglal magában. Hasonló eljárást követnek, mint a többi részlegnél. A IV. osztályt a 2020-as férfi jégkorong-világbajnokságra hozták létre, és ez az IIHF világbajnokság legalacsonyabb szintje.

A verseny lebonyolításáért a Nemzetközi Jégkorong Szövetség felel. 1977 óta minden profi és amatőr játékos részt vehet a világbajnokságon. Nevezetesen, erre a versenyre az NHL-ben a Stanley-kupa rájátszása során kerül sor. Ezért az NHL-játékosok általában csak akkor jogosultak, ha csapatuk nem jut be az NHL rájátszásába, vagy kiesik a Stanley Kupából.

Mennyi ennek a versenynek a nyereményalapja?

Általában az IIHF nem fedi fel a pénzdíjakat. Arany-, ezüst- és bronzérmet kapnak az első három helyezett csapatok. A férfi világbajnokság élvonalbeli csapatai az IIHF-től kapják a pénzdíjakat. A sajtó szerint a 2017-es győztes Svédország összesen valamivel több mint 1,5 millió dollárt nyert. A szövetségek elveszik a pénz nagy részét, és a játék növekedésének és fejlődésének finanszírozására fordítják.

A pénz egy részét azonban szétosztják a játékosok között. A legtöbb esetben a szövetség illetékesei nem határozzák meg, hogy mennyit. Ezután a csapat dönti el, hogyan osztja el. Ezenkívül az egyes országok kormányai bónuszokat oszthatnak ki csapataiknak. Általában az érem díjtípusa és azok száma határozza meg a csapatok összegét.

Az IIFF világbajnokság történeteA jégkorongrólHogyan fogadjunk az IIHF világbajnokságra
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

22BET

hu Country FlagCheckmark
Bonus300 dollárig

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Játék most
  • Nagy játék kiválasztása
Show less...
Mutasson többet
  • Nagy játék kiválasztása

A 22Bet az európai szerencsejáték-piac viszonylag új keletű tagja. 2018 óta a szerencsejáték-szolgáltató jelentősen nőtt, számos különböző piacot elért a világon, és bővítette ügyfélkörét. A cég a sportfogadásokra épül, de számos egyéb terméknek is otthont ad. A játékosok kapcsolódhatnak online kaszinójátékokhoz, például nyerőgépekhez és asztalokhoz, a sportfogadáson túl.

Show less...Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó
Show less...
Mutasson többet
  • 96% + kifizetés a legnépszerűbb sportokból
  • Gyors ügyfélszolgálat
  • Sportfogadás kaszinó

A 20bet egy új belépő a sportfogadási és kaszinóiparban, amelyet 2022-ben indítottak útjára, hogy világszerte kiszolgálja a fogadókat. Számos nemzetközi fogadási piacot kínál olyan sportágak számára, mint a futball, a kosárlabda és a formula 1. Ez a bukméker a legjobb online fogadóirodaként büszkélkedhet, amelyet tapasztalt, a sportfogadások iránt szenvedélyes rajongók alapítottak. Céljuk volt, hogy egy online szolgáltatót hozzanak létre az összes fogadóirodai szolgáltatáshoz. A 20bet olyan online sportfogadóként büszkélkedhet, amely a fogadási piacok széles választékát, a kényelmes fizetési módokat, a megfelelő promóciókat és a megbízható ügyfélszolgálatot egyesíti.

  • Mobilbarát
  • Bicoins Elfogadva

Amikor a fogadók keresik a legjobb online fogadóiroda feltételezhetik, hogy a legrégebbi cégek a legelismertebbek. Végtére is, ezek a cégek sok éven át megbízható online fogadást biztosítanak. Vannak azonban olyan ígéretes projektek, amelyek csak a közelmúltban jöttek létre. Ezek közül az egyik a Wazamba, az Araxio Development NV egyik mellékága. Ez a cég jól ismert arról, hogy nagyszámú népszerű játékmárkát birtokol. Megalapította a Wazambát, hogy sarokba szorítsa a fogadást a sportpiacon.

Az IIFF világbajnokság története

Az IIFF világbajnokság története

1930-ban tizenkét nemzet versenyzett az első versenyen. Egyéni bemutatóként került megrendezésre. A következő évben tizenegy csapat versenyzett egy sor selejtezőben, hogy meghatározzák azokat az országokat, amelyek küzdenek az érmekért. Ezeket az érmeket a csapatok végső helyezésétől függően osztották ki a díjkiosztó körben.

Jelenleg az éves eseményen tizenhat ország vesz részt a bajnoki csoportban. A bajnokcsapatok az első fordulóban mérik össze tudásukat. Ezt követően a legjobb nyolc csapat a rájátszás éremkörében méri össze tudását. A győztes csapatot a torna bajnokává nyilvánítják. A versenyen az évek során számos szabálymódosítás történt. Ez az esemény látott Kanada rekord 51 érmet nyer. Ez a legtöbb, amit valaha ország nyert.

Az IIFF világbajnokság története
A jégkorongról

A jégkorongról

Két hat fős korcsolyázó csapat versenyez egy jégarénán. A játékosok megpróbálnak egy kis gumikorongot vagy korongot az ellenfél kapujába irányítani. A játékosok horgas vagy ferde botokat használnak. 85 láb x 200 láb méretű jégfelületen tartják. Minden osztag öt személyből áll. Minden csapatban három támadó, két védő és egy kapus játszik. A játékos célja, hogy minél több gólt szerezzen csapattársaival együtt. A célzónájukat is meg kell védeniük, hogy megakadályozzák az ellenfelet a gólszerzésben.

Miért népszerű az IIHF világbajnokság?

A torna az akciónak köszönhetően az egyik legjelentősebb sportesemény. Jéghoki ez az egyetlen sport, amelyben a cselekmények szinte soha nem állnak meg. Itt-ott hallatszik néhány síp, de a játék gyorsan folytatódik. A jégkorongozók egyesítik gyorsaságukat és mozgékonyságukat, miközben egyenesen maradnak egy óriási jégkockán.

A játékvezetők vagy játékvezetők általában meghatározzák a legtöbb meccset más nagy sportágakban. Ez bizonyos mértékig így van a jégkorongban, de a játékosoknak más a képességük, hogy másképp irányítsák a játékot. Jelentős találatokkal vagy csatákkal a játékosok feltölthetik vagy lelassíthatják a játékot. Általában a versenyzők ebben a sportágban teljes mértékben irányítják a játékot. Ez sokkal lenyűgözőbbé teszi a rajongók nézését.

Miért népszerű fogadás erre a versenyre?

A legjobb fogadóirodák és a média többsége tudósít az izgalmas versenyről. A játékok során a játékosok mindannyian gyors tempójúak ebben a sportágban. Nem sok sport tud megfelelni ennek a tornának. A rajongók körében nincs idő elterelni, mert folyamatosan történik valami. Abban az esetben, ha pislognak, elszalaszthat egy izgalmas pillanatot. A csapatoknak először végig kell jutniuk a kihívásokkal teli kvalifikációs játékon. Ezenkívül a játékosoknak általában hónapokig kemény meccsek várják az alapszakaszban a versenyt megelőzően.

A jégkorongról
Hogyan fogadjunk az IIHF világbajnokságra

Hogyan fogadjunk az IIHF világbajnokságra

Az egyéneknek meg kell győződniük arról, hogy jó hírű webhelyekkel dolgoznak a sportverseny fogadásánál. Megbízható kiválasztása online sportfogadási oldalak biztosítja a felhasználók biztonságát, miközben egyszerű és hatékony platformot biztosít számukra, amely könnyen manőverezhető. A játékosoknak számlát kell regisztrálniuk, és be kell fizetniük ahhoz, hogy fogadást tegyenek bármely szolgáltatónál.

Mi a legjobb stratégia?

A mérkőzés győztesei a legjobb módja annak fogadni erre a versenyre. Kanada mindig is a favorit volt sok korábbi eseményen. A legjobb stratégia azonban a felhasználó számára az, ha először kutatást végez. A legjobb csapatok különböző okok miatt hiányozhatnak kulcsemberekből. Így a győzelmi esélyeik is érintettek lehetnek, annak ellenére, hogy kedvencként szerepelnek.

Ezen túlmenően a játékosok ezen a versenyen nyílt piacokon is fogadhatnak. Ez azt jelenti, hogy a fogadók egy teljes verseny győztesére fogadnak, nem pedig egyetlen találkozásra. Ezeket a fogadásokat a verseny előtt lehet megtenni, és a verseny befejezéséig nyitva maradnak.

Más népszerű fogadások tárgyi fogadásokat és ajánlatokat foglalnak magukban. Ezzel a játékosok megjósolják, hogy egy csapat hány gólt szerez. Ez lehet egy adott szám felett vagy alatt. Alternatív megoldásként egy adott játékosra vonatkozik. A támadó csapatok a legalkalmasabbak az overs szekcióhoz. A defenzívek tökéletesek az alatti fogadáshoz.

Hogyan fogadjunk az IIHF világbajnokságra

Ne hagyja ki ezeket a bónuszajánlatokat!

22BET
22BET
300 dollár
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Szerezze meg bónuszát!22BET értékelés

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Close