Minden, amit tudnia kell: Crypto Betting

A kriptovaluták világszerte növekvő népszerűsége arra késztette a vállalkozásokat, hogy alkalmazkodjanak a kriptovalutákhoz. Az iGaming és a sportfogadási oldalak úttörő szerepet töltenek be a kriptovaluták bevezetésében. Hiszünk abban, hogy a kriptovalutákkal kapcsolatos sportfogadás a következő nagy dolog, amely határozottan megváltoztatja az online szerencsejáték-ipar jövőjét.

Manapság a kripto sportfogadási oldalak megelőzik a hagyományos oldalak fejlődését a promóciók és a biztonság tekintetében. Mivel egyre több oldal fogadja el a kriptobefizetési módszereket sportfogadáshoz, egyre többen élvezik ezt a kényelmet.

Minden, amit tudnia kell: Crypto Betting
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Az Ön kriptofogadási útmutatója

Az Ön kriptofogadási útmutatója

Ha érdekli a kriptofogadás, és többet szeretne megtudni a kriptofogadásokról, akkor jó helyen jár. Íme a véleményünk mindenről, amit tudnia kell sportfogadás kripto használatával.

A kriptovaluta vagy kriptovaluta egy virtuális valuta, amely kriptográfiát használ a tranzakciók biztonságára. Ez hasonló a banki alkalmazásban vagy a bank webhelyén található számlaegyenleghez. A különbség az, hogy a kriptovalutának nincs szabályozó hatósága, de a számláján lévő egyenleg egy központi hatóságtól függ, amely általában a kormány.

A legkorábbi kriptovaluta, a Bitcoin megjelenését követően számos más kriptovaluta került a nyilvánosság elé. A kriptovaluták széles skálája áll rendelkezésre, mint például a Solana (SOL), az Ethereum (ETH) és a Tether (USDT). Manapság a kriptovalutákat különféle célokra használják, és ezek egyike a kripto-sportfogadás.

A sportfogadás a szerencsejátékok széles körben elismert típusa. A kriptovaluta megjelenése a sportfogadás világában csak kibővítette a kínálatát.

A kripto-sportfogadás magában foglalja a kriptopénztárcákba mentett kriptovalutával történő sportfogadást.

Az Ön kriptofogadási útmutatója
Megéri kriptovalutákkal fogadni?

Megéri kriptovalutákkal fogadni?

A kriptovaluta sportfogadások használatának számos előnye van, de mi az első háromra összpontosítunk, hogy megmutassuk a legfontosabb elemeket.

Először is, a kriptofogadási oldalak gyakran biztonságosabbak, mint a hagyományos oldalak és kaszinók. A kriptoérméket borzasztóan nehéz feltörni, és sokkal nagyobb biztonságot nyújtanak, mint hagyományos letéti módszerek.

Másodszor, a kriptovaluta gyorsabb és kényelmesebb tranzakciós módot kínál. Gyakori, hogy kihívásokkal kell szembenézni, miközben külföldi oldalakon pénzváltási tranzakciókat végez, de a kriptovalutákkal való kereskedés sokkal egyszerűbb.

Végül további adatvédelmi előnyökre tehet szert, ha kriptot használ fogadásban. A játékosok anonimitását és magánéletét a kripto-sportfogadás biztosítja.

Megéri kriptovalutákkal fogadni?
A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz

A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz

Számos oka van annak, hogy az egyének elkezdenek érdeklődni a kriptovaluták iránt.

Vannak, akik vásárolnak Bitcoin befektetési eszközként, mások pedig mém-alapú valutákat kapnak, mint pl DogeCoin online kiskereskedőktől vásárolni.

A Solana egy másik előnyben részesített lehetőség, mivel lehetővé teszi az emberek számára, hogy gyors, kényelmes és olcsó tranzakciókat hajtsanak végre.

Ahogy korábban említettük, a kriptovaluták nagyszerű fizetési módok az online sportfogadások során. Rengeteg lehetőség van, amelyeket csak erre a feladatra használhat. Az alábbiakban felsoroltunk néhányat a legjobb kriptofizetési lehetőségek közül a sportfogadásokhoz, valamint az okokat, hogy miért érdemes bármelyiket választania.

 • Solana (SOL): Ez okkal került a listánk élére: a Solanát arra hagyták jóvá, hogy másodpercenként több mint kétezer tranzakciót tudjon bonyolítani.
 • Ethereum (ETH): Az Ethereumot gyakrabban alkalmazzák, mint a Solanát, bár ennél kicsit lassabb, körülbelül 12-25 tranzakcióval másodpercenként.
 • Bitcoin (BTC): A Bitcoin az első és még mindig a legszélesebb körben elérhető kriptovaluta opció. Ha már megszerezte a Bitcoint, végtelen lehetőségeket találhat a sportfogadások használatával.
 • Tether (USDT): Ha nemrégiben kezdett érdeklődni a kriptovaluták iránt, akkor a Tether vagy az USDT valószínűleg a legkönnyebben használható kriptográfia. Az USDT az USA-dollárhoz van kötve, ezért elméletileg változatlanul kell maradnia a piaci volatilitás miatt.
A legjobb kriptovaluták sportfogadáshoz
A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak

A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak

Manapság több száz sportfogadási oldal létezik, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kriptovalutával utaljanak be. Ezért meglehetősen nehéz olyan legális online fogadási oldalt találni, amely legitim, biztonságos és megfelel az Ön igényeinek. Íme tippjeink, amelyek segítségével a választási folyamat gördülékenyebbé válik:

Tudja, mit keres

Az első lépés az Ön számára legmegfelelőbb megoldás megtalálásához, hogy tudja, mit szeretne egy sportfogadási oldalon. Javasoljuk, hogy tegyen fel magának néhány kérdést, hogy megtudja, például: Milyen sportokra szeretne fogadni? Érdekelne egy bizonyos típusú fogadás kipróbálása? Milyen gyakran tervez fogadást tenni?

Nézze meg a webhelyértékeléseket

A webhelyértékelések gyakran nagyszerű források, ha szeretnének megtudni mindent, ami más játékosokat boldoggá vagy elégedetlenné tett bizonyos webhelyekkel. Itt megtekintheti véleményünket a legjobb online fogadóirodák kint.

Hasonlítsa össze a különböző sportfogadási oldalak listáját

Mivel több különböző sportfogadási oldal listája van, mindig jó ötlet mindegyiket végignézni és összehasonlítani egymással. Ez azt jelenti, hogy a vélemények elolvasása után magának kell felkeresnie a webhelyeket.

Húzzon át néhány lehetőséget

Az utolsó lépés az, hogy ismerje meg az üzletet megszakítókat, és töröljön néhány lehetőséget a listáról.

Szerencsére megkíméltük a saját lista elkészítésének kemény munkájától. Íme a 10 legjobb kriptoval kapcsolatos sportfogadási oldalunk:

 • Paf
 • Betsson
 • Mr. Green
 • Casumo
 • Na gyere
 • Leo Vegas
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10bet
A legjobb kriptofogadási sportfogadási oldalak
Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal

A Bitcoin a fogadók által leggyakrabban használt kriptovaluta, mivel szinte minden online sportfogadó elfogadja.

A Bitcoinnal való fogadás első lépése egy engedélyezett és biztonságos fogadási oldal kiválasztása, amely elfogadja a Bitcoint befizetési módként. Néhány egyéb kulcsfontosságú szolgáltatás, amelyet a kriptofogadási oldalon keresni kell, többek között az elérhető sportok, bónuszok és promóciók, fogadási szorzókés letéti díjak.

Miután felfedezte a legjobb sportfogadási oldalt, regisztrálnia kell a platformra, és be kell fizetnie Bitcoin pénztárcájával. Az utolsó lépés egy sportesemény kimenetelére való fogadás.

Hogyan fogadjunk Bitcoinnal
Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre

Ezt a lépésről lépésre szóló útmutatót a Bitcoin használatával történő sportfogadásokról készítettük el, hogy jobban megértsd a folyamatot.

 • 1. lépés: Fedezzen fel egy engedélyezett és biztonságos sportfogadási oldalt, amely lehetővé teszi a Bitcoin használatával történő befizetést. Győződjön meg arról is, hogy az általa nyújtott szolgáltatások alapján ez a legmegfelelőbb webhely az Ön igényeinek.
 • 2. lépés: Regisztráljon a weboldalra.
 • 3. lépés: Győződjön meg arról, hogy a Bitcoin pénztárcája fel van töltve a minimális összeggel, amelyet fogadásokra tervez.
 • 4. lépés: Most itt az ideje, hogy átvigyen egy kis Bitcoint a pénztárcájából a fogadási oldalra. Annak megértéséhez, hogy a megfelelő pénztárcacímet adta-e meg, először tegyen próbabefizetést.
 • 5. lépés: Válasszon egy sportjátékot vagy eseményt, amelyre fogadni szeretne.
 • 6. lépés: Fedezze fel az Ön által előnyben részesített fogadást az esélyeket illetően.
 • 7. lépés: Tegyen fogadást a Bitcoinnal végzett fizetéssel.
 • 8. lépés: Az utolsó lépés az, hogy meg kell várni, amíg az oldal megerősíti a fogadást.
Sportfogadás Bitcoinnal lépésről lépésre
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz

Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz

Az alábbiakban felsoroltunk néhány tippet és trükköt a Bitcoin használatával kapcsolatos sportfogadásokhoz. Hasznos lehet belőlük, hogy hatékonyabbá tegye a fogadási élményt saját maga számára.

 • A teljes összeg átutalása előtt mindig helyezzen el egy sokkal kisebb összegű próbabetétet. Így biztos lehet benne, hogy a megfelelő címet adta meg.
 • Kulcsfontosságú, hogy elolvassa a Bitcoin használatára választott fogadási oldal véleményét, hogy megtudja, az oldal licencelt és biztonságos-e. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy átverik.
 • Ügyeljen arra, hogy a saját Bitcoin pénztárcájára vonatkozó információkat bizalmasan kezelje. A sportfogadási oldalak nem kérik ezeket az információkat a befizetésekhez.
 • A Bitcoin valuta értéke folyamatosan változik; akár naponta vagy akár óránként is változhat. Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű fogadási kreditet kapjon, azt javasoljuk, hogy először ellenőrizze a Bitcoin árát.
Tippek és trükkök a Bitcoinnal történő sportfogadáshoz
Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel

Annak ellenére, hogy sok hasonlóság van a kriptovalutákat használó sportfogadás és az egyéb banki módszerekkel, például banki átutalás, Skrill és Neteller fogadás között, továbbra is sok különbség van köztük.

A befizetések után fogadnia kell egy sporteseményre, és meg kell néznie az esélyeket, függetlenül attól, hogy kriptot használ-e vagy sem. A befizetési mód az egyetlen különbség a két fogadási típus között.

Ha normál banki módot szeretne használni, akkor vagy bankszámlával vagy e-pénztárcával kell rendelkeznie, ami azt is jelenti, hogy bankszámlát kell nyitnia, hogy pénzt utalhasson az e-pénztárcájába. A kriptovaluta használatához azonban szükség van egy kriptopénztárcára, amely teljesen különbözik a bankszámlától.

Egy másik nagy különbség a kriptovalutát használó sportfogadás és más banki módszerek között az anonimitás. Névtelen lehetsz, amikor kriptovalutával fizetsz be.

Végül ott van a tranzakció sebességének és a díjaknak a kérdése. Valószínűleg több mint egy napot kell várni a tranzakció befejezésére, ha hagyományos banki módszereket használ a befizetéshez. Másrészt, azonnal átutalhat kriptovalutával.

Sportfogadás kriptovalutákkal vs egyéb banki módszerekkel
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács