22BET fogadói vélemény - Bónuszok

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BónuszÜdvözlő Bónusz Akár 100,000 Ft
Nagy játék kiválasztása
Megbízható
Ellenőrzött
Biztonságos
Nagy játék kiválasztása
22BET is not available in your country. Please try:
Bónuszok

Bónuszok

A legjobb fogadási oldal bónuszai nem trükkök, hanem azt az élményt támogatják, amelyet a játékos egy online fogadóirodát használ. Ezt szem előtt tartva a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy tájékozódjanak a különböző bónuszlehetőségekről, és döntsék el, melyik extra felel meg legjobban saját játékstílusuknak és céljaiknak.

A 22Bet játékosai különféle fogadási bónuszokat kínálnak. A 22Bet azonban jelenleg nem kínál befizetés nélküli bónuszokat lóversenyekre vagy más játékokra. A szolgáltató jelenleg nem kínál fogadási bónuszokat – minden 22Bet bónuszhoz valamilyen játékos befizetés vagy fogadás szükséges.

Üdvözlő bónuszok

A 22Bet bónuszokkal fogadja az új ügyfeleket – gyakran befizetési bónuszok. Ezek a sportfogadási regisztrációs bónuszok lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy megduplázzák befizetésüket egy bizonyos összeg erejéig. Ez magában foglalhatja a letét 100%-át visszakapják amikor a játékosok új fiókot nyitnak, maximum 100 dollárra korlátozva, vagy más összeget.

Sportspecifikus bónuszok

A 22Bet néha e-maileket küld a játékosoknak bizonyos online sportokhoz kapcsolódó fogadási oldal bónuszokat. Ezek a fogadási bónuszok általában a csak meghatározott ideig, és fedezhetik eSport fogadási bónuszok, lóverseny bónuszok, vagy a 22Bet sportfogadáson belüli egyéb játékokkal kapcsolatos extrák.

Újratöltési bónuszok

A játékosok extra jóváírást kaphatnak, ha hetente feltöltik 22Bet számlájukat. Ez a bónusz általában csak hetente egyszer áll rendelkezésre, és egy meghatározott összegre korlátozódik. Például a játékosok megkapják a feltöltési összegük 100%-át hitelben, 100 dollárra korlátozva.

Sorozatbónuszok elvesztése

A 22Bet néha bónuszokat kínál azoknak a játékosoknak, akik sorozatban veszítettek el egy bizonyos mennyiségű fogadást. Például bónuszpontokat kínálhatnak – akár a maximum 6000 - azoknak a játékosoknak, akiknek van zsinórban 20 fogadást vesztett. Minimális fogadási összegek lehet alkalmazni ezekre a fogadásokra.

Készpénz-visszatérítési bónuszok

A 22Bet időnként készpénz-visszatérítési bónuszokat kínál játékosainak. Ez tartalmazhat százalékos heti visszatérítést a megtett fogadásokra, 1000 dollárra korlátozva - vagy más összeg a bónusz feltételeitől függően. A 22Bet ilyen típusú bónuszára minimális szorzóérték alkalmazható.

Napi felhalmozó bónuszok

A 22Bet csapata speciális bónuszokat kínálhat a napi felhalmozás után. A játékosok a 22Bet bónuszoldalán tájékozódhatnak ezekről a gyűjtőkről, majd kiválaszthatják azt, amelyik bónuszt tartalmaz. Egy adott időpontban több „A nap felhalmozója” bónusz is elérhető, ezért a játékosoknak rendszeresen ellenőrizniük kell a frissített bónuszoldalt, hogy tájékozódjanak a legújabb ajánlatokról.

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be
2022-10-05

A 22Bet új fogadási típusokat vezet be

A 22Bet a legnépszerűbb nemzetközi online sportfogadási platformok közé tartozik, világszerte több mint 150 országban engedélyezett. Népszerűsége számos erősségből fakad, beleértve a prémium ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, a megbízható biztonsági funkciókat, a vonzó és intuitív felhasználói felületet, az univerzális kompatibilitást, a csábító bónuszokat és a gyors kifizetéseket.