Tudj meg mindent a Amerikai Futball Esélyekről

A labdát úgy adjuk át, hogy magunkkal hordjuk (rohanás), vagy a saját csapat egyik tagjától a másikhoz dobjuk és átadjuk (passz).

Pontokat többféleképpen lehet szerezni, beleértve a labda átadását a gólvonalon, a labdát a gólvonalat átlépő játékoshoz dobva (ami mindkét esetben touchdown), vagy a kapufákon keresztül lőve (pálya). cél). A győztes az a csapat, amelyik a legtöbb pontot szerezte az idő lejárta után.

A játék általában 60 percig tart, 4 15 perces szakaszra osztva.

Tudj meg mindent a Amerikai Futball Esélyekről
Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Mindent az amerikai futball szorzóiról, fogadási sorokról

Mindent az amerikai futball szorzóiról, fogadási sorokról

A legtöbb fogadások az amerikai futballra valójában az NFL-bajnokságra fogadnak. Az NFL 32 csapatból áll, 8 osztályra osztva, és mindegyik csapat 17 mérkőzést játszik az alapszakasz során. Ez egy rövid szezon a legtöbb más ligához képest, szeptember elejétől február elejéig játszanak.

A szezon rövidsége miatt az NFL kihívást jelenthet azoknak, akik szeretnek a bajnokságra fogadni, mivel a korlátozott meccsek száma és az ellenfél csapatai megnehezítik a csapatokban rejlő valódi potenciál felmérését. De ez egy olyan kihívás, amellyel mindenki szembesül, és előnyt jelenthet azok számára, akik felkészültek.

Mindent az amerikai futball szorzóiról, fogadási sorokról
Amerikai futball moneyline esélyei és az amerikai futballra való fogadás

Amerikai futball moneyline esélyei és az amerikai futballra való fogadás

A pénzvonal fogadás az egyik, amelyben kiválasztja, hogy ki nyeri a meccset. Nem kell megjósolnia a játék egyéb aspektusait, csak válassza ki a győztest az A és a B csapat között. A legtöbb kezdő ezt a fogadási típust választja, mert ez tűnik a legegyszerűbbnek.

Amerikai futball spread fogadás

Az amerikai futballon a legnépszerűbb fogadási forma az elterjedt, amit hendikep fogadásnak is neveznek. A fogadás ezen formáját a legjobban példával írhatjuk le. Tehát ha a New Orleans Saints és a Dallas Cowboys meccsét látja -3,5 pontkülönbséggel a New Orleans-on, mit jelent ez pontosan?

Ez azt jelenti, hogy a Saintsnek minimum 4 ponttal kell nyernie, hogy fedezze a spreadet. Másrészt, ha a Cowboysra fogsz fogadni, akkor nyersz, ha nyernek, vagy legfeljebb három ponttal veszítenek.

Lényegében a bukméker ezzel megbecsülte azt az árrést, amely 50-50-re teszi a játékot. Példánkban az amerikai futball fogadóiroda -3,5-re állította a New Orleans szpredét, mert úgy véli, hogy 50% esély van arra, hogy a Chicago legalább 4 ponttal nyer, vagy 50% az esélye annak, hogy nem.

Sajnos, ha tudjuk, hogy a fogadóirodák nem kínálnak 2,00-as "egyenletes pénz" szorzót, és ez általában 1,85 és 1,90 közötti szorzót jelent a spread fogadásoknál, akkor ez azt jelenti, hogy a nullszaldós téthez legalább 52,5%-ot meg kell nyernie. Ez nehezebb, mint amilyennek látszik. Akárhogy is, a hosszú távú sikerhez az aranymetszés 55,5% lenne.

Amerikai futball moneyline esélyei és az amerikai futballra való fogadás
Az amerikai futball betting line magyarázata

Az amerikai futball betting line magyarázata

Valami, amit nagyon fontos szem előtt tartani, amikor az amerikai futball fogadási vonalaira fogad, az a kulcsszámok.

A kulcsszámok a leggyakoribb győzelmi sávok NFL játékok. A megjelenés sorrendjében 3 pont, 7 pont és 10 pont. Az elmúlt 20 szezonban a meccsek közel egyharmada e három különbség valamelyikével végződött.

Tehát miért kell szem előtt tartania a kulcsszámokat? Nos, ha figyelembe vesszük, hogy az elmúlt 20 szezonban a meccsek 16%-a zárult 3 pontos különbséggel, akkor fontos, hogy ha az NFL-re fogadunk, akkor megértsük a különbséget a 2,5-ös és a 3,5-ös vagy a 6,5-ös vonal között. és 7.5.

Mivel sok játék ezen a határon ér véget, ez azt jelenti, hogy a 2,5 és 3,5 pont közötti 1 pont különbség sokkal jelentősebb, mint 1 pont különbség 4,5 és 5,5 pont között, vagy akár 2 pont különbség a spread között 10,5-től 12,5 pontig.

Leegyszerűsítve a dolgokat: mondjuk a Baltimore Ravens +3,5 pont különbséget kapott. Mivel a 3 pontos különbség annyira bevett és általános, hogy a Ravens által elért 0,5-tel több sokkal értékesebb, mint 0,5 pont 5 vagy 8 pontos esetben, mert sokkal ritkábban fordulnak elő.

Az amerikai futball betting line magyarázata
Hogyan találjuk meg a legjobb amerikaifutball-fogadási esélyeket

Hogyan találjuk meg a legjobb amerikaifutball-fogadási esélyeket

Tekintettel arra, hogy az NFL a legnépszerűbb bajnokság az Egyesült Államokban, minden amerikaifutball-sportfogadó számos vonalat kínál az NFL és az egyetemi futballmérkőzéseken. Tudva, hogy a spread fogadások a leggyakoribb vonal az amerikai futballban, a bukmékerek extra erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobbak legyenek.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lennének különbségek az esélyek és a közöttük lévő vonalak tekintetében online sportfogadások. Az amerikai futball egy olyan sportág, amelyben a szórás egy pontjának megváltoztatása jelenti a legnagyobb változást az összes sportágban.

Általában legalább egy hét telik el egy csapat két meccse között. Ez idő alatt sok olyan esemény történhet, amely befolyásolja az esélyeket és a sorokat. Ez az az időszak, amikor az odds-összehasonlításnak meg kell történnie. Bármilyen jelentős változtatás felhasználható olyan tét megtételére, amely jó értéket hozna.

Hogyan találjuk meg a legjobb amerikaifutball-fogadási esélyeket
A legjobb online fogadási oldalak az amerikai futball esélyeihez

A legjobb online fogadási oldalak az amerikai futball esélyeihez

Az amerikaifutball-szezon nem kínál sok játékot, mint a baseball és a kosárlabda. Ez a tény még fontosabbá teszi a megfelelő amerikai futball fogadóiroda online megtalálását, mivel azt szeretné, hogy a a lehető legjobb fogadási szorzók és a sorok készen állnak a szezon kezdetére.

A 10bet, a BetVictor, a Gunsbet és a Melbet mindent kínál, amire minden amerikaifutball-fogadónak szüksége lehet.

Az amerikai futball, mint az egyik legdinamikusabb sportág két csapat közötti sakkjátszmaként írható le. Minden csapatnak több tucat, sőt több száz akciója van a játékkönyvében, amelyek a rendelkezésükre állnak, és amelyeket szorgalmasan gyakoroltak.

Egyes akciók nagyon biztonságosak, míg mások kockázatosak, de ha jól hajtják végre őket, sok helyet nyerhetnek.

Ugyanígy kell eljárni a tét megtételekor. Ügyeljen arra, hogy elvégezze a házi feladatát, és megtalálja a legjobb bukmékert, amelyhez ragaszkodna a szezonban, és remélhetőleg profitál belőle.

Nem tudod befolyásolni a játék kimenetelét, de határozottan a lehető legjobb helyzetbe hozhatod magad, hogy a legtöbbet hozhasd ki, ha a fogadásod nyerővé válik.

A legjobb online fogadási oldalak az amerikai futball esélyeihez
Tippek és trükkök az amerikai futball fogadási szorzóihoz

Tippek és trükkök az amerikai futball fogadási szorzóihoz

A kemény munka és a kutatás két nélkülözhetetlen online fogadási stratégia. A lehető legtöbb információt el kell fogadnia a csapatról, amelyre fogad, valamint az ellenfélről. Az amerikai futball egy agresszív sport, amely gyakran játékossérülésekhez vezet.

Ha tudni szeretné, hogy valamelyik kulcsjátékos hiányzik-e a közelgő eseményről, nézze meg a csapatsérülési jelentéseket. Egy kulcsjátékos hiánya az egész csapat teljesítményének drasztikus csökkenéséhez vezethet.

Ezen túlmenően meg kell vizsgálni az egyes játékosok statisztikáit, a csapat előző szezonbeli teljesítményét, látni a mérkőzések fontosságát és egyéb, a végeredményt befolyásoló tényezőket.

A hazai pálya előnye is fontos az amerikaifutball-mérkőzéseken. Hasonlítsa össze csapata hazai és idegenbeli meccseinek sikerét. Az általános statisztikák szerint az otthon játszó csapatok az esetek 60%-ában nyernek. Az idegenben játszó csapatok hátrányba kerülhetnek tömeghatás, utazási fáradtság, időzóna-különbség és hasonlók miatt.

Végül megemlítenénk, hogy az edzők és taktikáik fontos szerepet játszanak az egyes meccsek végeredményében. Az edzők ismétlődő stratégiákat alkalmaznak, amelyek egyes ellenfelekkel szemben nagyon jók lehetnek, mások ellen pedig kudarcot vallanak.

Tippek és trükkök az amerikai futball fogadási szorzóihoz
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács